LUMEA PRICHINDEILOR
LUMEA PRICHINDEILOR
LUMEA PRICHINDEILOR
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

LUMEA PRICHINDEILOR

O LUME IN CARE ESTE PRETUITA INTELEGEREA , IUBIREA SI PRIETENIA

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Subiecte similare
Conectare
Utilizator:
Parola:
Conectare automată: 
:: Mi-am uitat parola
Ultimele subiecte
»  Manichiura 2010: trenduri coloristice
Imi place culoarea gri? Tie? T7241Mar Dec 13, 2011 9:32 pm Scris de laura

» Rochii de seara
Imi place culoarea gri? Tie? T7241Lun Noi 14, 2011 1:50 am Scris de nicoletadina

» Rochii inedite
Imi place culoarea gri? Tie? T7241Lun Noi 14, 2011 1:49 am Scris de nicoletadina

» Tot ce trebuie sa sti despre unghii
Imi place culoarea gri? Tie? T7241Lun Noi 14, 2011 1:46 am Scris de nicoletadina

» Cum îţi faci manichiură
Imi place culoarea gri? Tie? T7241Lun Noi 14, 2011 1:46 am Scris de nicoletadina

» Iti plac bijuuri hademade? Le confectionezi?
Imi place culoarea gri? Tie? T7241Vin Noi 11, 2011 2:03 am Scris de nicoletadina

» Imi place culoarea gri? Tie?
Imi place culoarea gri? Tie? T7241Sam Noi 05, 2011 2:27 pm Scris de nicoletadina

» Tinuta la servici
Imi place culoarea gri? Tie? T7241Sam Noi 05, 2011 2:25 pm Scris de nicoletadina

» Moduri originale de a purta o esarfa
Imi place culoarea gri? Tie? T7241Dum Oct 30, 2011 10:19 pm Scris de nicoletadina

» Machiaj de primavara
Imi place culoarea gri? Tie? T7241Dum Oct 30, 2011 10:19 pm Scris de nicoletadina

» Ce fel de bijuterii purtati?
Imi place culoarea gri? Tie? T7241Dum Oct 30, 2011 10:18 pm Scris de nicoletadina

» Stop caderiii parului
Imi place culoarea gri? Tie? T7241Dum Oct 30, 2011 10:17 pm Scris de nicoletadina

» Retete homemade pentru un par stralucitor
Imi place culoarea gri? Tie? T7241Dum Oct 30, 2011 10:17 pm Scris de nicoletadina

» Povesti si amintiri din vacantele noastre
Imi place culoarea gri? Tie? T7241Sam Iul 02, 2011 4:52 am Scris de roxana

» Concurs margele
Imi place culoarea gri? Tie? T7241Lun Iun 27, 2011 11:35 pm Scris de mamica_de_elina

Top postatori
nicoletadina
Imi place culoarea gri? Tie? I_vote_lcapImi place culoarea gri? Tie? I_voting_barImi place culoarea gri? Tie? I_vote_rcap 
roxana
Imi place culoarea gri? Tie? I_vote_lcapImi place culoarea gri? Tie? I_voting_barImi place culoarea gri? Tie? I_vote_rcap 
Alexandra
Lica.Irina
mamica_de_elina
flory
rahela
AlinaBubulina
laura
raluca
Cine este conectat?
În total sunt 14 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 14 Vizitatori

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 334, Vin Dec 31, 2010 6:59 am

Imi place culoarea gri? Tie?

In jos 
+8
raluca
flory
jolinutza
mamica_de_elina
Alexandra
roxana
rahela
nicoletadina
12 participanți
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
nicoletadina
Mamica Top Poster
Mamica Top Poster
nicoletadina

Localizare : Bucuresti

Imi place culoarea gri? Tie? Empty
MesajSubiect: Imi place culoarea gri? Tie?   Imi place culoarea gri? Tie? T7241Mar Sept 07, 2010 2:35 pm

Culoarea sau culorile preferate?

Mie imi place griul, maroul, negru, deobicei culorile mai reci. :Flowers:
Sus In jos
rahela
Mamica Senior
Mamica Senior
rahela

Localizare : zimnicea

MesajSubiect: Re: Imi place culoarea gri? Tie?   Imi place culoarea gri? Tie? T7241Mar Sept 07, 2010 8:54 pm

si mie imi place foarte mult griul, dar si albul, negrul, maroul.
Sus In jos
nicoletadina
Mamica Top Poster
Mamica Top Poster
nicoletadina

MesajSubiect: Re: Imi place culoarea gri? Tie?   Imi place culoarea gri? Tie? T7241Mar Sept 07, 2010 9:12 pm

deci avem acelasi gusturi iupi
Sus In jos
roxana
Admin
Admin
roxana

Localizare : Constanta

MesajSubiect: Re: Imi place culoarea gri? Tie?   Imi place culoarea gri? Tie? T7241Mier Sept 08, 2010 7:37 pm

mie imi cam plac toate fetelor...dar le prefer pe cele inchise ca subtiaza iupi
Sus In jos
Alexandra
Admin
Admin
Alexandra

MesajSubiect: Re: Imi place culoarea gri? Tie?   Imi place culoarea gri? Tie? T7241Joi Sept 09, 2010 12:27 am

Mie imi place Roz...dar si gri si negru si verde inchis..in schimb nu-mi place galbenul
Sus In jos
https://lumea-prichindeilor.forumgratuit.ro
mamica_de_elina
Moderator
Moderator
mamica_de_elina

Localizare : Mioveni

MesajSubiect: Re: Imi place culoarea gri? Tie?   Imi place culoarea gri? Tie? T7241Joi Sept 09, 2010 12:44 am

Imi place foarte mult albastru,dar imi place si galben,verde,alb nu prea pot purta sa nu pot sa-l tin curat,negru,gri,mai putin rosu si roz :ia de aici:
Sus In jos
http://www.marinloredana.blogspot.com/
nicoletadina
Mamica Top Poster
Mamica Top Poster
nicoletadina

MesajSubiect: Re: Imi place culoarea gri? Tie?   Imi place culoarea gri? Tie? T7241Joi Sept 09, 2010 1:21 pm

asa este roxy iupi
Sus In jos
roxana
Admin
Admin
roxana

MesajSubiect: Re: Imi place culoarea gri? Tie?   Imi place culoarea gri? Tie? T7241Joi Sept 09, 2010 2:44 pm

pai ce sa fac nico daca nu pot taia sunculitele cu cutitul le ascund pe sub toale inchise hi hi hi
Sus In jos
mamica_de_elina
Moderator
Moderator
mamica_de_elina

MesajSubiect: Re: Imi place culoarea gri? Tie?   Imi place culoarea gri? Tie? T7241Joi Sept 09, 2010 3:41 pm

Am si eu aripioare si burtica desi sunt cam cat biscuitele in dunga plang
Sus In jos
nicoletadina
Mamica Top Poster
Mamica Top Poster
nicoletadina

MesajSubiect: Re: Imi place culoarea gri? Tie?   Imi place culoarea gri? Tie? T7241Joi Sept 09, 2010 4:10 pm

si eu la fel. dar de luni trebuie sa tin o dieta tare
Sus In jos
jolinutza
Mamica Junior
Mamica Junior
jolinutza

Localizare : RESITA

MesajSubiect: Re: Imi place culoarea gri? Tie?   Imi place culoarea gri? Tie? T7241Joi Sept 16, 2010 5:56 am

ADOR MOVUL,NEGRUL SI ROSUL,
ADOR CULORILE VII,DAR LA IMBRACAMINTE NU LE FOLOSESC PREA DES,AM MAI MULT HAINE DE CULORI INCHISE,CA SI VOI,MA AVANTAJEAZA CAT DE CAT !

DAR ADOR CULOAREA MOV-LILA!
Sus In jos
flory
Mamica Senior
Mamica Senior
flory

nume : flory
Localizare : zimnicea

MesajSubiect: Re: Imi place culoarea gri? Tie?   Imi place culoarea gri? Tie? T7241Joi Sept 16, 2010 1:06 pm

mov i-mi place si mie mult
dar cand i-mi place croiala unui produs si daca-mi vine si bine chiar nu mai conteaza culoarea
Sus In jos
raluca
Moderator
Moderator
raluca

nume : Raluca
Localizare : Piatra Neamt

MesajSubiect: Re: Imi place culoarea gri? Tie?   Imi place culoarea gri? Tie? T7241Joi Sept 16, 2010 2:11 pm

ai dreptate flory ,si mie daca imi place un tricou nu mai conteaza culoarea ,incerc sa il asortez si gata
Sus In jos
roxana
Admin
Admin
roxana

MesajSubiect: Re: Imi place culoarea gri? Tie?   Imi place culoarea gri? Tie? T7241Joi Sept 16, 2010 2:27 pm

asa e fetelor
Sus In jos
ana
Mamica Junior
Mamica Junior
ana

nume : .
Localizare : .

MesajSubiect: Re: Imi place culoarea gri? Tie?   Imi place culoarea gri? Tie? T7241Vin Sept 17, 2010 1:51 am

imi plac aproape toate culorile,dar cel mai mult mov,galben si alb
Sus In jos
roxana
Admin
Admin
roxana

MesajSubiect: Re: Imi place culoarea gri? Tie?   Imi place culoarea gri? Tie? T7241Vin Sept 17, 2010 3:20 am

super bravo
Imi place culoarea gri? Tie? 172918
Sus In jos
Alexandra
Admin
Admin
Alexandra

MesajSubiect: Re: Imi place culoarea gri? Tie?   Imi place culoarea gri? Tie? T7241Sam Noi 06, 2010 9:13 pm

woow fetelor, vad ca toate aveti o gama variata de culorii..bravo Imi place culoarea gri? Tie? 172918
Sus In jos
https://lumea-prichindeilor.forumgratuit.ro
nicoletadina
Mamica Top Poster
Mamica Top Poster
nicoletadina

MesajSubiect: Re: Imi place culoarea gri? Tie?   Imi place culoarea gri? Tie? T7241Dum Noi 07, 2010 2:35 pm

acum imi place negrul pt ca nu ma ''vad'' asa de grasa
Sus In jos
roxana
Admin
Admin
roxana

MesajSubiect: Re: Imi place culoarea gri? Tie?   Imi place culoarea gri? Tie? T7241Dum Noi 07, 2010 2:51 pm

si eu optez pentru cele inchise..negru,gri,mov ,rosu da nuante inchise :uraaaa:
Sus In jos
nicoletadina
Mamica Top Poster
Mamica Top Poster
nicoletadina

MesajSubiect: Re: Imi place culoarea gri? Tie?   Imi place culoarea gri? Tie? T7241Lun Noi 08, 2010 2:07 pm

asa roxy foarte bine
Sus In jos
mamica_de_elina
Moderator
Moderator
mamica_de_elina

MesajSubiect: Re: Imi place culoarea gri? Tie?   Imi place culoarea gri? Tie? T7241Sam Noi 27, 2010 7:33 pm

Imi place si galben foarte mult iupi
Sus In jos
dya20
Mamica Nou venit
Mamica Nou venit
dya20

Localizare : Hunedoara

MesajSubiect: Re: Imi place culoarea gri? Tie?   Imi place culoarea gri? Tie? T7241Dum Noi 28, 2010 5:03 am

in general imi plac toate culorile dar ma topesc dupa roz si gri
Sus In jos
nicoletadina
Mamica Top Poster
Mamica Top Poster
nicoletadina

MesajSubiect: Re: Imi place culoarea gri? Tie?   Imi place culoarea gri? Tie? T7241Dum Noi 28, 2010 2:23 pm

si mie cred ca incep sa mi placa cam toate de la un timp hi hi hi
Sus In jos
mamica_de_elina
Moderator
Moderator
mamica_de_elina

MesajSubiect: Re: Imi place culoarea gri? Tie?   Imi place culoarea gri? Tie? T7241Dum Noi 28, 2010 2:39 pm

Acum o sa imi placa alb si verde,alb sa vad pretutindeni (zapada) si verde de la brazi bun venit
Sus In jos
nicoletadina
Mamica Top Poster
Mamica Top Poster
nicoletadina

MesajSubiect: Re: Imi place culoarea gri? Tie?   Imi place culoarea gri? Tie? T7241Dum Noi 28, 2010 2:46 pm

super lori ai gusturi
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Imi place culoarea gri? Tie?   Imi place culoarea gri? Tie? T7241

Sus In jos

Imi place culoarea gri? Tie?
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Mie imi place...

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMEA PRICHINDEILOR :: Accesorii-
Mergi direct la: