LUMEA PRICHINDEILOR
LUMEA PRICHINDEILOR
LUMEA PRICHINDEILOR
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

LUMEA PRICHINDEILOR

O LUME IN CARE ESTE PRETUITA INTELEGEREA , IUBIREA SI PRIETENIA

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Subiecte similare
Conectare
Utilizator:
Parola:
Conectare automată: 
:: Mi-am uitat parola
Ultimele subiecte
»  Manichiura 2010: trenduri coloristice
Destinatii turistice care l-am vizitat  T7241Mar Dec 13, 2011 9:32 pm Scris de laura

» Rochii de seara
Destinatii turistice care l-am vizitat  T7241Lun Noi 14, 2011 1:50 am Scris de nicoletadina

» Rochii inedite
Destinatii turistice care l-am vizitat  T7241Lun Noi 14, 2011 1:49 am Scris de nicoletadina

» Tot ce trebuie sa sti despre unghii
Destinatii turistice care l-am vizitat  T7241Lun Noi 14, 2011 1:46 am Scris de nicoletadina

» Cum îţi faci manichiură
Destinatii turistice care l-am vizitat  T7241Lun Noi 14, 2011 1:46 am Scris de nicoletadina

» Iti plac bijuuri hademade? Le confectionezi?
Destinatii turistice care l-am vizitat  T7241Vin Noi 11, 2011 2:03 am Scris de nicoletadina

» Imi place culoarea gri? Tie?
Destinatii turistice care l-am vizitat  T7241Sam Noi 05, 2011 2:27 pm Scris de nicoletadina

» Tinuta la servici
Destinatii turistice care l-am vizitat  T7241Sam Noi 05, 2011 2:25 pm Scris de nicoletadina

» Moduri originale de a purta o esarfa
Destinatii turistice care l-am vizitat  T7241Dum Oct 30, 2011 10:19 pm Scris de nicoletadina

» Machiaj de primavara
Destinatii turistice care l-am vizitat  T7241Dum Oct 30, 2011 10:19 pm Scris de nicoletadina

» Ce fel de bijuterii purtati?
Destinatii turistice care l-am vizitat  T7241Dum Oct 30, 2011 10:18 pm Scris de nicoletadina

» Stop caderiii parului
Destinatii turistice care l-am vizitat  T7241Dum Oct 30, 2011 10:17 pm Scris de nicoletadina

» Retete homemade pentru un par stralucitor
Destinatii turistice care l-am vizitat  T7241Dum Oct 30, 2011 10:17 pm Scris de nicoletadina

» Povesti si amintiri din vacantele noastre
Destinatii turistice care l-am vizitat  T7241Sam Iul 02, 2011 4:52 am Scris de roxana

» Concurs margele
Destinatii turistice care l-am vizitat  T7241Lun Iun 27, 2011 11:35 pm Scris de mamica_de_elina

Top postatori
nicoletadina
Destinatii turistice care l-am vizitat  I_vote_lcapDestinatii turistice care l-am vizitat  I_voting_barDestinatii turistice care l-am vizitat  I_vote_rcap 
roxana
Destinatii turistice care l-am vizitat  I_vote_lcapDestinatii turistice care l-am vizitat  I_voting_barDestinatii turistice care l-am vizitat  I_vote_rcap 
Alexandra
Lica.Irina
mamica_de_elina
flory
rahela
AlinaBubulina
laura
raluca
Cine este conectat?
În total sunt 15 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 15 Vizitatori

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 334, Vin Dec 31, 2010 6:59 am

Destinatii turistice care l-am vizitat

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
Alexandra
Admin
Admin
Alexandra

Destinatii turistice care l-am vizitat  Empty
MesajSubiect: Destinatii turistice care l-am vizitat    Destinatii turistice care l-am vizitat  T7241Mier Sept 08, 2010 4:27 pm

va astept sa imi aratati preferatele voastre locuri surpriza
Sus In jos
https://lumea-prichindeilor.forumgratuit.ro
roxana
Admin
Admin
roxana

Localizare : Constanta

MesajSubiect: Re: Destinatii turistice care l-am vizitat    Destinatii turistice care l-am vizitat  T7241Mier Sept 08, 2010 8:24 pm

in afara de bulgaria la nisipurile de aur nam fot nicaieri..doar la noi in tara am fost prin multe locuri
Sus In jos
Alexandra
Admin
Admin
Alexandra

MesajSubiect: Re: Destinatii turistice care l-am vizitat    Destinatii turistice care l-am vizitat  T7241Mier Sept 08, 2010 8:30 pm

eu nu am fost decat la noi in tara plang
Dar am vazut la noi locuri super...
Sus In jos
nicoletadina
Mamica Top Poster
Mamica Top Poster
nicoletadina

Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Destinatii turistice care l-am vizitat    Destinatii turistice care l-am vizitat  T7241Joi Sept 09, 2010 1:52 pm

[url]Destinatii turistice care l-am vizitat  Img2552c Uploaded with ImageShack.us[/url]

[url]Destinatii turistice care l-am vizitat  Img2554e Uploaded with ImageShack.us[/url]
Sus In jos
roxana
Admin
Admin
roxana

MesajSubiect: Re: Destinatii turistice care l-am vizitat    Destinatii turistice care l-am vizitat  T7241Joi Sept 09, 2010 7:24 pm

ce frumuseti
Sus In jos
nicoletadina
Mamica Top Poster
Mamica Top Poster
nicoletadina

MesajSubiect: Re: Destinatii turistice care l-am vizitat    Destinatii turistice care l-am vizitat  T7241Joi Sept 09, 2010 8:40 pm

eiiiiiiii roxy mai sunt destule de vazut
Sus In jos
flory
Mamica Senior
Mamica Senior
flory

nume : flory
Localizare : zimnicea

MesajSubiect: Re: Destinatii turistice care l-am vizitat    Destinatii turistice care l-am vizitat  T7241Dum Sept 12, 2010 6:18 pm

si eu in afara tot in bulgaria am fost dar in tara am tot umblat fericita
Sus In jos
nicoletadina
Mamica Top Poster
Mamica Top Poster
nicoletadina

MesajSubiect: Re: Destinatii turistice care l-am vizitat    Destinatii turistice care l-am vizitat  T7241Lun Sept 13, 2010 1:53 am

bine ca ai f in tara macar flory
Sus In jos
roxana
Admin
Admin
roxana

MesajSubiect: Re: Destinatii turistice care l-am vizitat    Destinatii turistice care l-am vizitat  T7241Joi Mar 03, 2011 1:47 pm

da is asa multe destinatii si la noi...numa ca nu stim de ele
Sus In jos
mamica_de_elina
Moderator
Moderator
mamica_de_elina

Localizare : Mioveni

MesajSubiect: Re: Destinatii turistice care l-am vizitat    Destinatii turistice care l-am vizitat  T7241Joi Mar 03, 2011 4:08 pm

Eu am fost in Poiana Brasov,la Vidraru,Poenari,Rasnov,Valea Oltului noaptea e superba :jhgfd:
Sus In jos
http://www.marinloredana.blogspot.com/
roxana
Admin
Admin
roxana

MesajSubiect: Re: Destinatii turistice care l-am vizitat    Destinatii turistice care l-am vizitat  T7241Vin Mar 04, 2011 3:30 pm

oooo super lori pusy
Sus In jos
Alexandra
Admin
Admin
Alexandra

MesajSubiect: Re: Destinatii turistice care l-am vizitat    Destinatii turistice care l-am vizitat  T7241Vin Mar 04, 2011 10:42 pm

eu sper sa ajung prin strainatate vara asta..
ca pana caum am fost numai pe la Sibiu, Maramures, Brasov, Lacul rosu si prin Constranta...cam atata :ha ha ha ha :
Sus In jos
flory
Mamica Senior
Mamica Senior
flory

nume : flory
Localizare : zimnicea

MesajSubiect: Re: Destinatii turistice care l-am vizitat    Destinatii turistice care l-am vizitat  T7241Mier Mar 09, 2011 4:37 pm

mie mi-ar place tare mult sa ajung anul asta in maramures si daca se poate n turcia antalia
Sus In jos
roxana
Admin
Admin
roxana

MesajSubiect: Re: Destinatii turistice care l-am vizitat    Destinatii turistice care l-am vizitat  T7241Mier Mar 09, 2011 9:56 pm

si eu as vrea intro alta tara in afara de romania si bulgaria
Sus In jos
Alexandra
Admin
Admin
Alexandra

MesajSubiect: Re: Destinatii turistice care l-am vizitat    Destinatii turistice care l-am vizitat  T7241Joi Mar 10, 2011 2:51 am

o sa vaarat eu niste poze din maramures, adaca vreti, ca am fost pe acolo acum ceva ani...
si eu imi doresc sa merg in Antalia, dar anu asta nu sunt sanse
Sus In jos
roxana
Admin
Admin
roxana

MesajSubiect: Re: Destinatii turistice care l-am vizitat    Destinatii turistice care l-am vizitat  T7241Joi Mar 10, 2011 4:08 pm

si sotul tot in antalia vrea sa mergem da tot asa nu anu asta
Sus In jos
Alexandra
Admin
Admin
Alexandra

MesajSubiect: Re: Destinatii turistice care l-am vizitat    Destinatii turistice care l-am vizitat  T7241Joi Mar 10, 2011 11:28 pm

la noi e cam nasol anul asta..ca avem 3 nunti la 2 frati de-ai lui si la o verisoara primara tot de-a lui + inca vreo 2-3 asa de distractie hi hi hi si poate si un botez-doua..
ah si eu vreau de ziua mea masina... hi hi hi
Sus In jos
roxana
Admin
Admin
roxana

MesajSubiect: Re: Destinatii turistice care l-am vizitat    Destinatii turistice care l-am vizitat  T7241Joi Mar 10, 2011 11:34 pm

valeuuu cede cheltuiala
Sus In jos
Alexandra
Admin
Admin
Alexandra

MesajSubiect: Re: Destinatii turistice care l-am vizitat    Destinatii turistice care l-am vizitat  T7241Joi Mar 10, 2011 11:36 pm

hi hi hi sa speram ca o sa fie si bani, destui hi hi hi
Sus In jos
roxana
Admin
Admin
roxana

MesajSubiect: Re: Destinatii turistice care l-am vizitat    Destinatii turistice care l-am vizitat  T7241Joi Mar 10, 2011 11:38 pm

si noi la fel speram sa fie un an bogat ca altfel
Sus In jos
Alexandra
Admin
Admin
Alexandra

MesajSubiect: Re: Destinatii turistice care l-am vizitat    Destinatii turistice care l-am vizitat  T7241Joi Mar 10, 2011 11:38 pm

Doamne ajuta...
Sus In jos
roxana
Admin
Admin
roxana

MesajSubiect: Re: Destinatii turistice care l-am vizitat    Destinatii turistice care l-am vizitat  T7241Vin Mar 11, 2011 2:24 am

am fost la ranca o super statiune
Sus In jos
nicoletadina
Mamica Top Poster
Mamica Top Poster
nicoletadina

MesajSubiect: Re: Destinatii turistice care l-am vizitat    Destinatii turistice care l-am vizitat  T7241Sam Mar 12, 2011 3:07 am

pune poze roxy
Sus In jos
Alexandra
Admin
Admin
Alexandra

MesajSubiect: Re: Destinatii turistice care l-am vizitat    Destinatii turistice care l-am vizitat  T7241Sam Mar 12, 2011 4:49 pm

Roxy, ne arati si noua...
Sus In jos
mamica_de_elina
Moderator
Moderator
mamica_de_elina

Localizare : Mioveni

MesajSubiect: Re: Destinatii turistice care l-am vizitat    Destinatii turistice care l-am vizitat  T7241Lun Iun 06, 2011 11:31 am

Eu am fost prin vateva locuri cum ar fi Poiana Brasov,Cetatea Rasnov,Castelul Bran,Cetatea Poienari,Mateias,Vidraru si Mamaia cred,Valea Oltului noapteaa uuuu pusy La poenari am fost dupa ce am iesit din schimbul 3 si am urcat cele peste 1000 scari...la coborare imi cam fugeau scarile dar le-am prins pana la poalele muntelui

Cetatea Poenari
Date geografice

Cetatea este situată în apropierea barajului Vidraru, pe un vârf de munte. De aici se pot admira privelişti frumoase cum ar fi Barajul Vidraru sau Munţii Făgăraş, mai târziu devenind un „muzeu” pentru tot felul de vizitatori.

Pentru a se urca la cetate s-a construit o scară cu 1480 de trepte.

Cetatea Poenari a fost reşedinţa secundară a lui Vlad Ţepeş, fiind construită ca post de fortăreaţă contra otomanilor.

În prezent se află în stadiu de ruină.

Are o forma alungită cu 5 turnuri, 4 rotunde şi unul prismatic. Zidurile au 2-3 metri grosime. Iniţial a fost construită de Negru Vodă, iar ulterior a fost renovată de Vlad Ţepeş.[necesită citare]

Pe cursul superior al râului Argeş era menţionată într-un document emis de Ludovic al V-lea Postumul în 1453. Cetatea l-a inspirat şi pe Jules Verne în crearea capodoperei Castelul din Carpaţi cu legende povestite de o româncă despre misterioasa cetate a lui Vlad Ţepeş rad
Sus In jos
http://www.marinloredana.blogspot.com/
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Destinatii turistice care l-am vizitat    Destinatii turistice care l-am vizitat  T7241

Sus In jos

Destinatii turistice care l-am vizitat
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Destinatii turistice
» Oferte turistice cu lipici pentru Ziua Îndrăgostiţilor

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMEA PRICHINDEILOR :: Destinatii turistice care va plac-
Mergi direct la: