| Destinatii turistice care l-am vizitat | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Alexandra Admin
| Subiect: Destinatii turistice care l-am vizitat Mier Sept 08, 2010 4:27 pm | |
| va astept sa imi aratati preferatele voastre locuri | |
|
| |
roxana Admin
Localizare : Constanta
| Subiect: Re: Destinatii turistice care l-am vizitat Mier Sept 08, 2010 8:24 pm | |
| in afara de bulgaria la nisipurile de aur nam fot nicaieri..doar la noi in tara am fost prin multe locuri | |
|
| |
Alexandra Admin
| Subiect: Re: Destinatii turistice care l-am vizitat Mier Sept 08, 2010 8:30 pm | |
| eu nu am fost decat la noi in tara Dar am vazut la noi locuri super... | |
|
| |
nicoletadina Mamica Top Poster
Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Destinatii turistice care l-am vizitat Joi Sept 09, 2010 1:52 pm | |
| | |
|
| |
roxana Admin
| Subiect: Re: Destinatii turistice care l-am vizitat Joi Sept 09, 2010 7:24 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Destinatii turistice care l-am vizitat Joi Sept 09, 2010 8:40 pm | |
| eiiiiiiii roxy mai sunt destule de vazut | |
|
| |
flory Mamica Senior
nume : flory Localizare : zimnicea
| Subiect: Re: Destinatii turistice care l-am vizitat Dum Sept 12, 2010 6:18 pm | |
| si eu in afara tot in bulgaria am fost dar in tara am tot umblat | |
|
| |
| Subiect: Re: Destinatii turistice care l-am vizitat Lun Sept 13, 2010 1:53 am | |
| bine ca ai f in tara macar flory | |
|
| |
roxana Admin
| Subiect: Re: Destinatii turistice care l-am vizitat Joi Mar 03, 2011 1:47 pm | |
| da is asa multe destinatii si la noi...numa ca nu stim de ele | |
|
| |
mamica_de_elina Moderator
Localizare : Mioveni
| Subiect: Re: Destinatii turistice care l-am vizitat Joi Mar 03, 2011 4:08 pm | |
| Eu am fost in Poiana Brasov,la Vidraru,Poenari,Rasnov,Valea Oltului noaptea e superba :jhgfd: | |
|
| |
roxana Admin
| Subiect: Re: Destinatii turistice care l-am vizitat Vin Mar 04, 2011 3:30 pm | |
| oooo super lori | |
|
| |
Alexandra Admin
| Subiect: Re: Destinatii turistice care l-am vizitat Vin Mar 04, 2011 10:42 pm | |
| eu sper sa ajung prin strainatate vara asta.. ca pana caum am fost numai pe la Sibiu, Maramures, Brasov, Lacul rosu si prin Constranta...cam atata :ha ha ha ha : | |
|
| |
flory Mamica Senior
nume : flory Localizare : zimnicea
| Subiect: Re: Destinatii turistice care l-am vizitat Mier Mar 09, 2011 4:37 pm | |
| mie mi-ar place tare mult sa ajung anul asta in maramures si daca se poate n turcia antalia | |
|
| |
roxana Admin
| Subiect: Re: Destinatii turistice care l-am vizitat Mier Mar 09, 2011 9:56 pm | |
| si eu as vrea intro alta tara in afara de romania si bulgaria | |
|
| |
Alexandra Admin
| Subiect: Re: Destinatii turistice care l-am vizitat Joi Mar 10, 2011 2:51 am | |
| o sa vaarat eu niste poze din maramures, adaca vreti, ca am fost pe acolo acum ceva ani... si eu imi doresc sa merg in Antalia, dar anu asta nu sunt sanse | |
|
| |
roxana Admin
| Subiect: Re: Destinatii turistice care l-am vizitat Joi Mar 10, 2011 4:08 pm | |
| si sotul tot in antalia vrea sa mergem da tot asa nu anu asta | |
|
| |
Alexandra Admin
| Subiect: Re: Destinatii turistice care l-am vizitat Joi Mar 10, 2011 11:28 pm | |
| la noi e cam nasol anul asta..ca avem 3 nunti la 2 frati de-ai lui si la o verisoara primara tot de-a lui + inca vreo 2-3 asa de distractie si poate si un botez-doua.. ah si eu vreau de ziua mea masina... | |
|
| |
roxana Admin
| Subiect: Re: Destinatii turistice care l-am vizitat Joi Mar 10, 2011 11:34 pm | |
| | |
|
| |
Alexandra Admin
| |
| |
roxana Admin
| Subiect: Re: Destinatii turistice care l-am vizitat Joi Mar 10, 2011 11:38 pm | |
| si noi la fel speram sa fie un an bogat ca altfel | |
|
| |
Alexandra Admin
| Subiect: Re: Destinatii turistice care l-am vizitat Joi Mar 10, 2011 11:38 pm | |
| | |
|
| |
roxana Admin
| Subiect: Re: Destinatii turistice care l-am vizitat Vin Mar 11, 2011 2:24 am | |
| am fost la ranca o super statiune | |
|
| |
| Subiect: Re: Destinatii turistice care l-am vizitat Sam Mar 12, 2011 3:07 am | |
| | |
|
| |
Alexandra Admin
| Subiect: Re: Destinatii turistice care l-am vizitat Sam Mar 12, 2011 4:49 pm | |
| Roxy, ne arati si noua... | |
|
| |
mamica_de_elina Moderator
Localizare : Mioveni
| Subiect: Re: Destinatii turistice care l-am vizitat Lun Iun 06, 2011 11:31 am | |
| Eu am fost prin vateva locuri cum ar fi Poiana Brasov,Cetatea Rasnov,Castelul Bran,Cetatea Poienari,Mateias,Vidraru si Mamaia cred,Valea Oltului noapteaa uuuu La poenari am fost dupa ce am iesit din schimbul 3 si am urcat cele peste 1000 scari...la coborare imi cam fugeau scarile dar le-am prins pana la poalele muntelui Cetatea Poenari Date geografice Cetatea este situată în apropierea barajului Vidraru, pe un vârf de munte. De aici se pot admira privelişti frumoase cum ar fi Barajul Vidraru sau Munţii Făgăraş, mai târziu devenind un „muzeu” pentru tot felul de vizitatori. Pentru a se urca la cetate s-a construit o scară cu 1480 de trepte.Cetatea Poenari a fost reşedinţa secundară a lui Vlad Ţepeş, fiind construită ca post de fortăreaţă contra otomanilor. În prezent se află în stadiu de ruină. Are o forma alungită cu 5 turnuri, 4 rotunde şi unul prismatic. Zidurile au 2-3 metri grosime. Iniţial a fost construită de Negru Vodă, iar ulterior a fost renovată de Vlad Ţepeş.[necesită citare] Pe cursul superior al râului Argeş era menţionată într-un document emis de Ludovic al V-lea Postumul în 1453. Cetatea l-a inspirat şi pe Jules Verne în crearea capodoperei Castelul din Carpaţi cu legende povestite de o româncă despre misterioasa cetate a lui Vlad Ţepeş | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Destinatii turistice care l-am vizitat | |
| |
|
| |
| Destinatii turistice care l-am vizitat | |
|