LUMEA PRICHINDEILOR
LUMEA PRICHINDEILOR
LUMEA PRICHINDEILOR
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

LUMEA PRICHINDEILOR

O LUME IN CARE ESTE PRETUITA INTELEGEREA , IUBIREA SI PRIETENIA

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Conectare
Utilizator:
Parola:
Conectare automată: 
:: Mi-am uitat parola
Ultimele subiecte
»  Manichiura 2010: trenduri coloristice
cura de slabire pentru copii T7241Mar Dec 13, 2011 9:32 pm Scris de laura

» Rochii de seara
cura de slabire pentru copii T7241Lun Noi 14, 2011 1:50 am Scris de nicoletadina

» Rochii inedite
cura de slabire pentru copii T7241Lun Noi 14, 2011 1:49 am Scris de nicoletadina

» Tot ce trebuie sa sti despre unghii
cura de slabire pentru copii T7241Lun Noi 14, 2011 1:46 am Scris de nicoletadina

» Cum îţi faci manichiură
cura de slabire pentru copii T7241Lun Noi 14, 2011 1:46 am Scris de nicoletadina

» Iti plac bijuuri hademade? Le confectionezi?
cura de slabire pentru copii T7241Vin Noi 11, 2011 2:03 am Scris de nicoletadina

» Imi place culoarea gri? Tie?
cura de slabire pentru copii T7241Sam Noi 05, 2011 2:27 pm Scris de nicoletadina

» Tinuta la servici
cura de slabire pentru copii T7241Sam Noi 05, 2011 2:25 pm Scris de nicoletadina

» Moduri originale de a purta o esarfa
cura de slabire pentru copii T7241Dum Oct 30, 2011 10:19 pm Scris de nicoletadina

» Machiaj de primavara
cura de slabire pentru copii T7241Dum Oct 30, 2011 10:19 pm Scris de nicoletadina

» Ce fel de bijuterii purtati?
cura de slabire pentru copii T7241Dum Oct 30, 2011 10:18 pm Scris de nicoletadina

» Stop caderiii parului
cura de slabire pentru copii T7241Dum Oct 30, 2011 10:17 pm Scris de nicoletadina

» Retete homemade pentru un par stralucitor
cura de slabire pentru copii T7241Dum Oct 30, 2011 10:17 pm Scris de nicoletadina

» Povesti si amintiri din vacantele noastre
cura de slabire pentru copii T7241Sam Iul 02, 2011 4:52 am Scris de roxana

» Concurs margele
cura de slabire pentru copii T7241Lun Iun 27, 2011 11:35 pm Scris de mamica_de_elina

Top postatori
nicoletadina
cura de slabire pentru copii I_vote_lcapcura de slabire pentru copii I_voting_barcura de slabire pentru copii I_vote_rcap 
roxana
cura de slabire pentru copii I_vote_lcapcura de slabire pentru copii I_voting_barcura de slabire pentru copii I_vote_rcap 
Alexandra
Lica.Irina
mamica_de_elina
flory
rahela
AlinaBubulina
laura
raluca
Cine este conectat?
În total sunt 59 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 59 Vizitatori

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 334, Vin Dec 31, 2010 6:59 am

cura de slabire pentru copii

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
Alexandra
Admin
Admin
Alexandra

cura de slabire pentru copii Empty
MesajSubiect: cura de slabire pentru copii   cura de slabire pentru copii T7241Dum Sept 12, 2010 3:55 am

♦Consumul de zahar rafinat este unul din principalele motive ale obezitatii copilului. Eliminati asadar zaharul din lapte sau din piureurile din fructe, dulciurile si produsele cu substituienti ai zaharului.

♦Limitati, fara sa eliminati complet, pastele fainoase, painea si sosurile. Preparati diverse mancaruri usoare, fara multe calorii.

♦In cazul in care copilul continua sa spuna ca ii este foame, chiar dupa ce numarul de calorii necesare a fost asigurat, oferiti-i un fruct sau un pahar cu lapte.

♦Nu ii certati cand cereceva interzis. Propuneti-i o alta solutie.

♦Una dintre activitatile indragite de copil este sa mestece mereu ceva. El se ocupa cu placere de o bucata de paine sau de un morcov, ceea ce duce la reducerea senzatiei de foame si la evitarea surplusului de calorii.

♦Incercati sa nu va manifestati slabiciuni alimentare in fata copilului, deoarece este posibil sa si le insuseasca si el. Nu mancati in fata lui duolciuri si inghetata.

♦Explicati bunicii, bunicului si prietenilor ca nu doriti sa ofere copilului dumneavoastra “chïps” sau alte “bunatati”. O jucarie sau o poveste sunt daruri mult mai bune si mai folositoare.
Sus In jos
https://lumea-prichindeilor.forumgratuit.ro
nicoletadina
Mamica Top Poster
Mamica Top Poster
nicoletadina

Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: cura de slabire pentru copii   cura de slabire pentru copii T7241Dum Sept 12, 2010 1:38 pm

merci cura de slabire pentru copii 172918
Sus In jos
roxana
Admin
Admin
roxana

Localizare : Constanta

MesajSubiect: Re: cura de slabire pentru copii   cura de slabire pentru copii T7241Mar Oct 12, 2010 1:50 pm

hai nico te ai cantarit?
Sus In jos
nicoletadina
Mamica Top Poster
Mamica Top Poster
nicoletadina

MesajSubiect: Re: cura de slabire pentru copii   cura de slabire pentru copii T7241Mar Oct 12, 2010 3:10 pm

da roxy dar nu prea imi vine sa cred am avut 76,7 si luni acuma adica ieri deci dupa o saptamana 72,7. mai tin si sapt asta si iar ma cantaresc luni. ce imi place ca am dat jos din grasime. m am cantarit pe un cantar la farmacie si acolo iti scriu mai multe detalii
Sus In jos
nania
Mamica Junior
Mamica Junior
nania

MesajSubiect: Re: cura de slabire pentru copii   cura de slabire pentru copii T7241Mar Oct 12, 2010 5:01 pm

ce dieta ai tinut?
poate imi este folositoare si mie la anu
Sus In jos
Lica.Irina
Mamica v.i.p
Mamica v.i.p
Lica.Irina

Localizare : Pitesti

MesajSubiect: Re: cura de slabire pentru copii   cura de slabire pentru copii T7241Mier Oct 13, 2010 8:32 pm

fetelo, este bine ca inca va mai credeti copilasi de ati scris aici. :uraaaa:
Sus In jos
roxana
Admin
Admin
roxana

MesajSubiect: Re: cura de slabire pentru copii   cura de slabire pentru copii T7241Mar Mar 08, 2011 9:10 pm

noi nu avem probleme de genu asta la copilasii mei
Sus In jos
nania
Mamica Junior
Mamica Junior
nania

MesajSubiect: Re: cura de slabire pentru copii   cura de slabire pentru copii T7241Mar Mar 08, 2011 9:51 pm

nici noi ,....noi suntem de partea cealalta..trebuie sa ne ingrasam putin..la fetita ma refer
Sus In jos
roxana
Admin
Admin
roxana

MesajSubiect: Re: cura de slabire pentru copii   cura de slabire pentru copii T7241Mier Mar 09, 2011 3:22 pm

ei lasa ca are timp nania
Sus In jos
nania
Mamica Junior
Mamica Junior
nania

MesajSubiect: Re: cura de slabire pentru copii   cura de slabire pentru copii T7241Joi Mar 10, 2011 12:51 am

mai tarziu nu vreau sa se ingrase..acum vroiam cat este copil sa mai ia cateva kg..macar 3-4....
Sus In jos
roxana
Admin
Admin
roxana

MesajSubiect: Re: cura de slabire pentru copii   cura de slabire pentru copii T7241Vin Mar 11, 2011 2:04 am

da asa e mai tarziu vrem slabute
Sus In jos
Alexandra
Admin
Admin
Alexandra

MesajSubiect: Re: cura de slabire pentru copii   cura de slabire pentru copii T7241Vin Mar 11, 2011 2:06 am

lasa ca e bine asa cum e....
si Irina e slabuta...dar lasa sa fie asa, decat sa am probleme sa o tin la cura
Sus In jos
https://lumea-prichindeilor.forumgratuit.ro
roxana
Admin
Admin
roxana

MesajSubiect: Re: cura de slabire pentru copii   cura de slabire pentru copii T7241Vin Mar 11, 2011 2:58 am

binenteles se rezolva mai tarziu orice neplacere
Sus In jos
nania
Mamica Junior
Mamica Junior
nania

MesajSubiect: Re: cura de slabire pentru copii   cura de slabire pentru copii T7241Vin Mar 11, 2011 1:57 pm

intrun fel aveti dreptate
Sus In jos
nicoletadina
Mamica Top Poster
Mamica Top Poster
nicoletadina

MesajSubiect: Re: cura de slabire pentru copii   cura de slabire pentru copii T7241Sam Mar 12, 2011 3:00 am

si mie imi plac copii mai grasuti fetelor
Sus In jos
nania
Mamica Junior
Mamica Junior
nania

MesajSubiect: Re: cura de slabire pentru copii   cura de slabire pentru copii T7241Sam Mar 12, 2011 3:21 am

mie nu imi plac copii grasi...........chir deloc....da nici ca fiimea sa i se vada coastele
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: cura de slabire pentru copii   cura de slabire pentru copii T7241

Sus In jos

cura de slabire pentru copii
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMEA PRICHINDEILOR :: Copilul 1-5 ani-
Mergi direct la: