LUMEA PRICHINDEILOR
LUMEA PRICHINDEILOR
LUMEA PRICHINDEILOR
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

LUMEA PRICHINDEILOR

O LUME IN CARE ESTE PRETUITA INTELEGEREA , IUBIREA SI PRIETENIA

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Subiecte similare
    Conectare
    Utilizator:
    Parola:
    Conectare automată: 
    :: Mi-am uitat parola
    Ultimele subiecte
    »  Manichiura 2010: trenduri coloristice
     De Revelion se poarta parul lasat liber! T7241Mar Dec 13, 2011 9:32 pm Scris de laura

» Rochii de seara
     De Revelion se poarta parul lasat liber! T7241Lun Noi 14, 2011 1:50 am Scris de nicoletadina

» Rochii inedite
     De Revelion se poarta parul lasat liber! T7241Lun Noi 14, 2011 1:49 am Scris de nicoletadina

» Tot ce trebuie sa sti despre unghii
     De Revelion se poarta parul lasat liber! T7241Lun Noi 14, 2011 1:46 am Scris de nicoletadina

» Cum îţi faci manichiură
     De Revelion se poarta parul lasat liber! T7241Lun Noi 14, 2011 1:46 am Scris de nicoletadina

» Iti plac bijuuri hademade? Le confectionezi?
     De Revelion se poarta parul lasat liber! T7241Vin Noi 11, 2011 2:03 am Scris de nicoletadina

» Imi place culoarea gri? Tie?
     De Revelion se poarta parul lasat liber! T7241Sam Noi 05, 2011 2:27 pm Scris de nicoletadina

» Tinuta la servici
     De Revelion se poarta parul lasat liber! T7241Sam Noi 05, 2011 2:25 pm Scris de nicoletadina

» Moduri originale de a purta o esarfa
     De Revelion se poarta parul lasat liber! T7241Dum Oct 30, 2011 10:19 pm Scris de nicoletadina

» Machiaj de primavara
     De Revelion se poarta parul lasat liber! T7241Dum Oct 30, 2011 10:19 pm Scris de nicoletadina

» Ce fel de bijuterii purtati?
     De Revelion se poarta parul lasat liber! T7241Dum Oct 30, 2011 10:18 pm Scris de nicoletadina

» Stop caderiii parului
     De Revelion se poarta parul lasat liber! T7241Dum Oct 30, 2011 10:17 pm Scris de nicoletadina

» Retete homemade pentru un par stralucitor
     De Revelion se poarta parul lasat liber! T7241Dum Oct 30, 2011 10:17 pm Scris de nicoletadina

» Povesti si amintiri din vacantele noastre
     De Revelion se poarta parul lasat liber! T7241Sam Iul 02, 2011 4:52 am Scris de roxana

» Concurs margele
     De Revelion se poarta parul lasat liber! T7241Lun Iun 27, 2011 11:35 pm Scris de mamica_de_elina

Top postatori
    nicoletadina
     De Revelion se poarta parul lasat liber! I_vote_lcap De Revelion se poarta parul lasat liber! I_voting_bar De Revelion se poarta parul lasat liber! I_vote_rcap 
    roxana
     De Revelion se poarta parul lasat liber! I_vote_lcap De Revelion se poarta parul lasat liber! I_voting_bar De Revelion se poarta parul lasat liber! I_vote_rcap 
    Alexandra
    Lica.Irina
    mamica_de_elina
    flory
    rahela
    AlinaBubulina
    laura
    raluca
    Cine este conectat?
    În total sunt 57 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 57 Vizitatori

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 334, Vin Dec 31, 2010 6:59 am

De Revelion se poarta parul lasat liber!

In jos 
    4 participanți
    AutorMesaj
    nicoletadina
    Mamica Top Poster
    Mamica Top Poster
    nicoletadina

Localizare : Bucuresti

De Revelion se poarta parul lasat liber! Empty
    MesajSubiect: De Revelion se poarta parul lasat liber!    De Revelion se poarta parul lasat liber! T7241Mar Dec 28, 2010 3:17 pm

Trebuie sa recunoastem ca senzualitatea unei femei sta in mare parte in parul ei, iar statisticile spun ca peste 75% dintre barbati admira parul lung la femei, si prefera ca partenera lor sa aiba parul lung. Bazandu-ne pe aceste informatii, si pe faptul ca orice femeie la petrecerea de Revelion isi doreste sa atraga cat mai multe complimente, trebuie sa iti facem o recomandare: de Revelion lasa-ti parul liber!
    Iti oferim cateva idei de coafuri, simple dar de efect, care se poarta in acest sezon si pe care le indragesc si vedetele:

CU BRETON DREPT
    Parul bine intins, foarte lung, tuns in scari alaturi de bretonul drept, se poarta din nou. O astfeld e coafura se potriveste cel mai bine unei forme de fata romb, inima sau lunga. Alege un machiaj egiptean, smokey, care sa se potriveasca bine coafurii.

Christina Ricci

Taylor Swift

INTR-O PARTE
    O alte tendinta a acestui sezon este parul coafat intr-o parte, cu bucle foarte lejere. Se potriveste unui par mediu sau lung, care depaseste umarul, si unei fizionomii patrate, rotunde sau ovale.

Emma Stone

Michelle Monaghan

VARFURI SPRE INTERIOR
    Daca ai parul drept, tuns in scari, pastreaza-i naturaletea. Foloseste un balsam fara clatire si un ser de stralucire si indreapta varfurile spre interior pentru o coafura eleganta.

Claire Danes

Kristen Bell

BUCLE STRANSE
    Bigudiurile intervin aici pentru a crea o coafura foarte senzuala. Trebuie sa ai parul mai lung pentru ca buclele sa isi faca efectul, si sa construiesti un contrast intre calota cu volum, dar cu par intins si restul de par foarte buclat.

Kelly Brook

Kim Kardashian

VARFURI SPRE EXTERIOR
    Daca ai parul drept, dar este tuns drept, indiferent daca ai breton sau nu, construieste un look mai rebel indreptand varfurile acestuia spre exterior. Efectul este garantat!

Alexa Chung

Anna Farris

FOARTE NETED SI INTINS
    Nu trebuie sa pui dezamagita placa de intins parul deoparte, inca se mai poarta parul bine intins si stralucitor. Doar ca trebuie sa fie foarte, foarte lung pentru un efect cat mai feminin si mai senzual.

Kim Kardashian

Leona Lewis

CU BUCLE LARGI

Daca te-ai plictisit totusi de parul mult prea intins, atunci poti sa profiti de parul tau lung, sa il intinzi putin, dar sa ii oferi note de naturalete, prin onduleuri simple si largi.

Jennifer Lopez

Miley Cyrus

BUCLE NATURALE
    Daca nu vrei sa apelezi la bigudiuri dar nici sa iti intinzi parul, exista o cale de mijloc foarte simpla: buclele naturale, care se construiesc cu peria cilindrica. De fapt, sunt mai degraba mici onduleuri, care ofera parului un aspect aranjat dar foarte natural.

Emma Roberts

Fergie

http://www.divahair.ro/frumusete/coafuri_si_tunsori/coafuri_par_lung_si_mediu_pentru_revelion?utm_source=newsletter_divahair&utm_medium=email&utm_campaign=from_divahair

Sus In jos
    roxana
    Admin
    Admin
    roxana

Localizare : Constanta

MesajSubiect: Re: De Revelion se poarta parul lasat liber!    De Revelion se poarta parul lasat liber! T7241Mar Dec 28, 2010 4:05 pm

parul liber...eu stiu sa vad ce coafura imi aleg si eu...ca sunt in dilema mare
    Sus In jos
    Alexandra
    Admin
    Admin
    Alexandra

MesajSubiect: Re: De Revelion se poarta parul lasat liber!    De Revelion se poarta parul lasat liber! T7241Dum Feb 27, 2011 7:16 pm

Nico ceva pentru baluri, majorate, nunti, nu ne spui? hi hi hi
    Sus In jos
    https://lumea-prichindeilor.forumgratuit.ro
    nicoletadina
    Mamica Top Poster
    Mamica Top Poster
    nicoletadina

MesajSubiect: Re: De Revelion se poarta parul lasat liber!    De Revelion se poarta parul lasat liber! T7241Dum Feb 27, 2011 7:20 pm

o sa caut ale pusy
    Sus In jos
    Alexandra
    Admin
    Admin
    Alexandra

MesajSubiect: Re: De Revelion se poarta parul lasat liber!    De Revelion se poarta parul lasat liber! T7241Vin Mar 04, 2011 2:42 pm

Multumim Nico...
    eu am gasit astea...
     De Revelion se poarta parul lasat liber! Tendinte+coafuri+mireasa+2011+poze
     De Revelion se poarta parul lasat liber! Coafuri+de+nunta+2011+-
    Sus In jos
    flory
    Mamica Senior
    Mamica Senior
    flory

nume : flory
    Localizare : zimnicea

MesajSubiect: Re: De Revelion se poarta parul lasat liber!    De Revelion se poarta parul lasat liber! T7241Vin Mar 04, 2011 3:52 pm

prima i-mi place ca-i simpla
    a doua parca este prea sofisticata
    Sus In jos
    roxana
    Admin
    Admin
    roxana

MesajSubiect: Re: De Revelion se poarta parul lasat liber!    De Revelion se poarta parul lasat liber! T7241Vin Mar 04, 2011 9:13 pm

Sus In jos
    Alexandra
    Admin
    Admin
    Alexandra

MesajSubiect: Re: De Revelion se poarta parul lasat liber!    De Revelion se poarta parul lasat liber! T7241Vin Mar 04, 2011 9:18 pm

sunt foarte frumose Roxy...
    eu mereu ma inspir din caofurile pentru mirese...
    Sus In jos
    roxana
    Admin
    Admin
    roxana

MesajSubiect: Re: De Revelion se poarta parul lasat liber!    De Revelion se poarta parul lasat liber! T7241Vin Mar 04, 2011 9:18 pm

si eu la fel...imi plac la nebunie
    Sus In jos
    nicoletadina
    Mamica Top Poster
    Mamica Top Poster
    nicoletadina

MesajSubiect: Re: De Revelion se poarta parul lasat liber!    De Revelion se poarta parul lasat liber! T7241Mier Mar 16, 2011 1:42 pm

super roxy
    Sus In jos
    Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: De Revelion se poarta parul lasat liber!    De Revelion se poarta parul lasat liber! T7241

Sus In jos

Sus 
    Pagina 1 din 1
     Subiecte similare
    -
    » Machiaj de seara, machiaj modern pentru Revelion

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
    LUMEA PRICHINDEILOR :: Un par minunat-
    Mergi direct la: