| Teme pentru acasa | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
raluca Moderator
nume : Raluca Localizare : Piatra Neamt
| Subiect: Teme pentru acasa Sam Feb 19, 2011 11:06 pm | |
| Cum ati abordat sau va ganditi sa abordati subiectul temelor pentru acasa?
Il lasati pe micut sa decida singur cand se apuca de lucru?
Il supravegheati in timp ce isi face temele sau doar il verificati la sfarsit, sau nici nu il verificati si aveti incredere ca si-a facut tema si a facut-o complet si corect?
Stabiliti un sistem de invatare si de lucru ?
Cine se ocupa sau se va ocupa de copil la capitolul lectii ? | |
|
| |
roxana Admin
Localizare : Constanta
| Subiect: Re: Teme pentru acasa Dum Feb 20, 2011 5:03 am | |
| si noi rallu ce tre sa facem aici? :astept: | |
|
| |
laura Moderator
Localizare : piatra neamt
| Subiect: Re: Teme pentru acasa Dum Feb 20, 2011 4:59 pm | |
| aici am putea rezolva problemele foarte grele a copiilor.Eu nu am treaba cu melania,isi face singura temele,am incredere nu am avut surprize niciodata.Avem FB pe linie din clasa I,nici-un B pana acum .Nu stiu nici unde a ajuns cu materia | |
|
| |
roxana Admin
| Subiect: Re: Teme pentru acasa Dum Feb 20, 2011 5:19 pm | |
| uuu super asa laura bravo ei | |
|
| |
nicoletadina Mamica Top Poster
Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Teme pentru acasa Lun Feb 21, 2011 4:00 pm | |
| bravo melania. al meu cam trebuie impins de la spate sa faca ceva | |
|
| |
Lica.Irina Mamica v.i.p
Localizare : Pitesti
| Subiect: Re: Teme pentru acasa Lun Feb 21, 2011 9:18 pm | |
| asa este cel mai bine. sa invete sa se descurce singur. dar in cazul in care el nu vrea sa puna mana pe carte, trebuie impins de la spate. altfel ... ''nu scoatem nimic din ei''. eu sper ca Dariei sa-i placa cartea ca daca nu, oricum ii bag meditator. nu am de gand s-o las asa... ''in voia leli''. | |
|
| |
| Subiect: Re: Teme pentru acasa Mar Feb 22, 2011 2:33 pm | |
| asa irina dar daca nu iti poti permite un meditator??????? si doar nu o sa i pui din cls 1 | |
|
| |
Lica.Irina Mamica v.i.p
| Subiect: Re: Teme pentru acasa Mar Feb 22, 2011 9:35 pm | |
| eee... nici chiar din clasa intai. ma mai pricep si eu. am nepoti de la frati pe care i-am ajutat la teme pana in clasa a 6-7-a. stiu ca va fi greu cu bani dar cred ca orice parinte face sacrificii pentru copilul lui. trebuie sa te gandesti la toate astea de cand copilasul este foarte mic. poti sa cotizezi pentru bursa de studii care ii va prinde foarte bine copilului. sunt atatea feluri de asigurari care se pot face in ziua de azi.trebuie sa incerci, sa te zbati cumva. niciodata nu trebuie sa spui ca nu poate copilul sau ca nu-l duce capul. mai stiu eu pe cineva care zice:'' ce eu am invatat mult? nici mie nu-mi plcea cartea cand eram ca el. Cu cine sa semene destept?'' nu asa trebuie sa-ti ambitionezi copilul. acum sunt mult mai multe conditii pentru a invata, mult mai multe modalitati in care sa faci un copil sa fie atras de carte. dar intotdeauna sa tinem minte ca in viata cartea nu inseamna totul si cine invata mult nu inseamna neaparat ca este si foarte destept. am cunoscut persoane ''tocilare'' care nu stiau sa se comporte in societate. asa ca trebuie sa ne invatam copii sa fie isteti si descurcareti in viata nu doar sa invete zi si noapte. plus ca multi au reusit in viata si nu au prea multa carte. deci... exista mai multe variante... | |
|
| |
laura Moderator
Localizare : piatra neamt
| Subiect: Re: Teme pentru acasa Mar Feb 22, 2011 9:38 pm | |
| foarte bine punctat Irina,foarte bine gandesti ,sunt de aceeasi parere. | |
|
| |
flory Mamica Senior
nume : flory Localizare : zimnicea
| Subiect: Re: Teme pentru acasa Mier Feb 23, 2011 4:44 pm | |
| da ai mare dreptate irina | |
|
| |
Lica.Irina Mamica v.i.p
| Subiect: Re: Teme pentru acasa Mier Feb 23, 2011 8:26 pm | |
| multumesc fetele! mie mi-a placut intotdeauna sa stiu sa ma descurc in viata si cred ca de cele mai multe ori mi-a reusit, chiar daca nu am mari scoli si facultati inalte.si am stiut sa ma ridic si la nivelul discutiei unui om cu facultate dar si sa cobor la nivelul discutiei unui om cu mai putina scoala. ... si ca sa revin la subiectul in discutie, i-am cumparat Dariei jocul Lego. este foarte incantata... | |
|
| |
| Subiect: Re: Teme pentru acasa Mier Feb 23, 2011 10:26 pm | |
| da irina eu stiu pers care au pus copilului meditator din cls 1. depinde de om ssa sti. | |
|
| |
Lica.Irina Mamica v.i.p
| Subiect: Re: Teme pentru acasa Joi Feb 24, 2011 8:41 pm | |
| asa este, nico. si eu cunosc persoane. mosica Dariei i-a cumparat ieri tablita de scris. Daria este foarte incantata de ea. mazgaleste toata ziua. | |
|
| |
Alexandra Admin
| Subiect: Re: Teme pentru acasa Sam Feb 26, 2011 3:22 am | |
| | |
|
| |
roxana Admin
| Subiect: Re: Teme pentru acasa Mar Mar 08, 2011 9:09 pm | |
| foarte bine irina are o ocupatie si e si cu rost invata cate ceva | |
|
| |
flory Mamica Senior
nume : flory Localizare : zimnicea
| Subiect: Re: Teme pentru acasa Mar Mar 08, 2011 10:38 pm | |
| asa este a avut si lucian si era tare incantat de ea acum nici nu se mai uita la ea | |
|
| |
| Subiect: Re: Teme pentru acasa Mar Mar 08, 2011 11:05 pm | |
| bravo irina f bine | |
|
| |
roxana Admin
| Subiect: Re: Teme pentru acasa Mier Mar 09, 2011 3:23 pm | |
| pai normal flori deacuma se face si el domnisorel...ma uitam la fimiul anceput cu niste figuri de ma da pe spate | |
|
| |
raluca Moderator
nume : Raluca Localizare : Piatra Neamt
| Subiect: Re: Teme pentru acasa Mier Mar 09, 2011 3:37 pm | |
| avem si noi tablita cu litere magnetizate ,sa vedeti cat de incantat e darius ca nu stie care mai de care sa le bage in gura dar ii va folosi pe parcurs | |
|
| |
roxana Admin
| Subiect: Re: Teme pentru acasa Mier Mar 09, 2011 10:12 pm | |
| ce tare esti ralu...mai tarziu asai | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Teme pentru acasa | |
| |
|