Probabil vi se pare greu ca de fiecare data sa veniti cu ceva nou, dar trebuie doar sa va lasati frau liber imaginatiei, sa fiti cat mai relaxati, si intr-o dispozitie cat mai ghidusa, sau daca nu, macar indeajuns de senzuala, si totul vi se va parea altfel!
Primul secret este sa nu incercati sa grabiti lucrurile. Este adevarat ca barbatul este, spre deosebire de partenera, mult mai repede gata de a incepe actul sexual, si ca femeii ii ia un pic mai mult pana sa se "incalzeasca", asa ca va trebui gasita o cale de mijloc.
Al doilea secret este sa va alocati un pic de timp pentru a discuta despre ceea ce va face placere, de preferat nu in timp ce faceti sex. In felul acesta, cand sunteti impreuna in pat, nu veti mai avea senzatia ca nu stiti incotro s-o apucati, sau de unde sa incepeti.
Inca o regula care conteaza: acordati importanta cuvenita preludiului, pentru ca in cazul in care sariti peste acesta, este posibil ca intreaga contopire dintre voi sa nu se ridice la nivelul pe care-l asteptati! Aici, puteti diversifica treaba, felul in care va mangaiati si felul in care va atingeti, cum sunteti imbracati, daca jucati sau nu roluri, incercati cat mai mult sa va uimiti `jumatatea`, in asa fel incat urata plictiseala sa nu se instaleze.
Puteti folosi diferite accesorii ale iubirii: lasand la o parte faimoasele catuse sau `ochelarii orbului`, ori uleiurile si lotiunile speciale, puteti sa va folositi de cuburi de gheata, pene, esarfe de matase, chiar de colierul tau de perle, cu care sa-l mangai peste tot.
Uitati-va la un film erotic impreuna, aprindeti lumanari peste tot prin camera, si lasati-le sa fie singura sursa de lumina, in timp ce tu faci striptease pentru el, sau jucati carti pe porunci; daca te trezesti inainte lui, trezeste-l cu mangaieri dibace, adu-i micul dejun la pat si sfarsiti prin a va intinde mancarea pe trup si a o manca direct de acolo!
Si mai exista o multitudine de idei de pus in practica, in doi!
AlinaBubulina Mamica Senior
Localizare : constanta
Subiect: Re: Noutati in sex Joi Mar 10, 2011 1:09 am
minunat alexandra
Alexandra Admin
Subiect: Re: Noutati in sex Sam Mar 12, 2011 9:48 pm
voi ce ideii aveti?
Lica.Irina Mamica v.i.p
Localizare : Pitesti
Subiect: Re: Noutati in sex Lun Mar 14, 2011 8:54 pm
nu prea putem sa le spunem. preferam sa le aplicam.
roxana Admin
Localizare : Constanta
Subiect: Re: Noutati in sex Lun Mar 14, 2011 11:09 pm
pai da dar sa aflam si noi asa in mare..sa aplicam si noi :astept:
Alexandra Admin
Subiect: Re: Noutati in sex Joi Mar 17, 2011 6:22 pm
hai mai fetelor, mai spunetine si noua...nu tienti nuami pentru voi
AlinaBubulina Mamica Senior
Localizare : constanta
Subiect: Re: Noutati in sex Lun Mar 21, 2011 4:33 pm
pai....nustiu , nustiu...... :ha ha ha ha :
nicoletadina Mamica Top Poster
Localizare : Bucuresti
Subiect: Re: Noutati in sex Joi Apr 14, 2011 7:56 pm
cum alina?
Lica.Irina Mamica v.i.p
Subiect: Re: Noutati in sex Vin Apr 15, 2011 9:05 pm
cu putina imaginatie... poti sa faci sex si pe tavan [vorba vine]. fetele, pe masina de spalat in timp ce stoarce rufele la turatie maxima. ce ziceti?
Subiect: Re: Noutati in sex Vin Apr 15, 2011 11:57 pm
da irina daca tu poti eu n am cum ha ha
roxana Admin
Localizare : Constanta
Subiect: Re: Noutati in sex Sam Apr 16, 2011 3:00 am
ce tare irina pe asta nam incercato...minunata idee iupi
Lica.Irina Mamica v.i.p
Subiect: Re: Noutati in sex Sam Apr 16, 2011 3:34 pm
de ce nu ai cum , nico? sa-mi spuneti cum a fost, fetele?
Alexandra Admin
Subiect: Re: Noutati in sex Sam Apr 16, 2011 4:16 pm
interesant, dar nu cred ca o sa incerc...(masina mea de spalat e in debara langa dentrala..si nah e cam stramt si nu vreau sa dau cumva cu piciorul de horn sa ma ard)
Subiect: Re: Noutati in sex Sam Apr 16, 2011 5:20 pm
asa ale a mea are deasupra numai cutii pline cu diversse asa ca spuneti voi cum a fost
Alexandra Admin
Subiect: Re: Noutati in sex Dum Mai 08, 2011 5:30 pm
eu ti-am zis ca nu incerc...da fetelor daca incercati, asteptam impresii
Lica.Irina Mamica v.i.p
Subiect: Re: Noutati in sex Dum Mai 08, 2011 6:14 pm
se pare ca nu indrazneste nimeni... pacat... nu stiti ce pierdeti....
Alexandra Admin
Subiect: Re: Noutati in sex Mar Mai 10, 2011 10:56 pm
Irina ia incercat??
Lica.Irina Mamica v.i.p
Subiect: Re: Noutati in sex Mier Mai 11, 2011 6:55 pm