Machiaj de primavara
+3 roxana
floare
mamica_de_elina
7 participanți
Autor Mesaj mamica_de_elina Moderator
Localizare : Mioveni Subiect: Machiaj de primavara Sam Apr 09, 2011 12:35 am Daca primavara tot se lasa asteptata eu m-am gandit sa fim noi pregatite cand va sosi. Uitati un machiaj de primavara superb,pentru cele mai indrazneteVIDEO Pentru cele mai timide ar merge cam asaVIDEO Si de ce nu aplicarea tusului,pe care eu nu-l reusesc delocVIDEO
floare Mamica Senior
nume : florinaLocalizare : piatra neamt Subiect: Re: Machiaj de primavara Sam Apr 09, 2011 1:34 am superbe lory ... chiar interesante ...
mamica_de_elina Moderator
Localizare : Mioveni Subiect: Re: Machiaj de primavara Sam Apr 09, 2011 1:57 am Da Floare,eu una chiar am nevoie de asemenea lectii si m-am gandit sa va impartasesc si voua.
roxana Admin
Localizare : Constanta Subiect: Re: Machiaj de primavara Lun Apr 11, 2011 2:40 pm mama lori si eu am nevoie sa stii ca nici eu nus experta chiar iti multumesc si sa mai pui sa mai vedem si noi...super bravo
Localizare : Mioveni Subiect: Re: Machiaj de primavara Lun Apr 11, 2011 2:41 pm O sa mai pun fetelor,m-am si abonat la canalele acestea. :jhgfd:
flory Mamica Senior
nume : floryLocalizare : zimnicea Subiect: Re: Machiaj de primavara Lun Apr 11, 2011 3:07 pm da bine de stiut uite ca am invatat si ceva nou (faza cu banda adeziva)
nicoletadina Mamica Top Poster
Localizare : Bucuresti Subiect: Re: Machiaj de primavara Lun Apr 11, 2011 5:43 pm
Localizare : Mioveni Subiect: Re: Machiaj de primavara Lun Apr 11, 2011 6:23 pm Acum va arat un machiaj de zi foarte bine explicat
VIDEO
Alexandra Admin
Subiect: Re: Machiaj de primavara Lun Apr 11, 2011 7:34 pm super Lory
Localizare : Mioveni Subiect: Re: Machiaj de primavara Mar Apr 12, 2011 2:41 pm Asta mi-a placut ca e pe intelesul tuturor :jhgfd: Machiaj de searaVIDEO :love:
Localizare : Bucuresti Subiect: Re: Machiaj de primavara Mier Apr 13, 2011 2:14 pm
roxana Admin
Localizare : Constanta Subiect: Re: Machiaj de primavara Mier Apr 13, 2011 4:30 pm vai de mine ce belea e si chiarca pe intelesul tuturor...multumim lori sa mai pui
Localizare : Mioveni Subiect: Re: Machiaj de primavara Mier Apr 13, 2011 5:45 pm
Localizare : Bucuresti Subiect: Re: Machiaj de primavara Vin Apr 15, 2011 2:19 pm mai vream lori
roxana Admin
Localizare : Constanta Subiect: Re: Machiaj de primavara Vin Apr 15, 2011 5:19 pm
Lica.Irina Mamica v.i.p
Localizare : Pitesti Subiect: Re: Machiaj de primavara Vin Apr 15, 2011 9:25 pm intr-adevar... sunt multe de invatat.
Localizare : Bucuresti Subiect: Re: Machiaj de primavara Sam Apr 16, 2011 12:58 pm
Lica.Irina Mamica v.i.p
Localizare : Pitesti Subiect: Re: Machiaj de primavara Sam Apr 16, 2011 3:37 pm cred ca voi incerca si eu , sa vedem daca imi iese ceva...
Localizare : Mioveni Subiect: Re: Machiaj de primavara Sam Apr 16, 2011 8:13 pm Vai am gasit un machiaj .... E interesant mai mult pentru generatia emo sa zic asaVIDEO
Localizare : Bucuresti Subiect: Re: Machiaj de primavara Dum Apr 17, 2011 1:16 pm aratA super
Alexandra Admin
Subiect: Re: Machiaj de primavara Lun Apr 18, 2011 3:13 am
Lica.Irina Mamica v.i.p
Localizare : Pitesti Subiect: Re: Machiaj de primavara Lun Apr 18, 2011 5:23 pm
Localizare : Bucuresti Subiect: Re: Machiaj de primavara Mar Apr 19, 2011 12:28 pm imi pkace irina
Lica.Irina Mamica v.i.p
Localizare : Pitesti Subiect: Re: Machiaj de primavara Mar Apr 19, 2011 8:15 pm si mie, nico. haideti fetele cu idei ca a venit primavara!
Localizare : Mioveni Subiect: Re: Machiaj de primavara Joi Apr 21, 2011 11:06 pm V-am adus un nou machiajVIDEO flor
Continut sponsorizat
Subiect: Re: Machiaj de primavara
Machiaj de primavara