LUMEA PRICHINDEILOR
LUMEA PRICHINDEILOR
LUMEA PRICHINDEILOR
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

LUMEA PRICHINDEILOR

O LUME IN CARE ESTE PRETUITA INTELEGEREA , IUBIREA SI PRIETENIA

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Subiecte similare
    Conectare
    Utilizator:
    Parola:
    Conectare automată: 
    :: Mi-am uitat parola
    Ultimele subiecte
    »  Manichiura 2010: trenduri coloristice
    Poza de vedeta! - Pagina 4 T7241Mar Dec 13, 2011 9:32 pm Scris de laura

» Rochii de seara
    Poza de vedeta! - Pagina 4 T7241Lun Noi 14, 2011 1:50 am Scris de nicoletadina

» Rochii inedite
    Poza de vedeta! - Pagina 4 T7241Lun Noi 14, 2011 1:49 am Scris de nicoletadina

» Tot ce trebuie sa sti despre unghii
    Poza de vedeta! - Pagina 4 T7241Lun Noi 14, 2011 1:46 am Scris de nicoletadina

» Cum îţi faci manichiură
    Poza de vedeta! - Pagina 4 T7241Lun Noi 14, 2011 1:46 am Scris de nicoletadina

» Iti plac bijuuri hademade? Le confectionezi?
    Poza de vedeta! - Pagina 4 T7241Vin Noi 11, 2011 2:03 am Scris de nicoletadina

» Imi place culoarea gri? Tie?
    Poza de vedeta! - Pagina 4 T7241Sam Noi 05, 2011 2:27 pm Scris de nicoletadina

» Tinuta la servici
    Poza de vedeta! - Pagina 4 T7241Sam Noi 05, 2011 2:25 pm Scris de nicoletadina

» Moduri originale de a purta o esarfa
    Poza de vedeta! - Pagina 4 T7241Dum Oct 30, 2011 10:19 pm Scris de nicoletadina

» Machiaj de primavara
    Poza de vedeta! - Pagina 4 T7241Dum Oct 30, 2011 10:19 pm Scris de nicoletadina

» Ce fel de bijuterii purtati?
    Poza de vedeta! - Pagina 4 T7241Dum Oct 30, 2011 10:18 pm Scris de nicoletadina

» Stop caderiii parului
    Poza de vedeta! - Pagina 4 T7241Dum Oct 30, 2011 10:17 pm Scris de nicoletadina

» Retete homemade pentru un par stralucitor
    Poza de vedeta! - Pagina 4 T7241Dum Oct 30, 2011 10:17 pm Scris de nicoletadina

» Povesti si amintiri din vacantele noastre
    Poza de vedeta! - Pagina 4 T7241Sam Iul 02, 2011 4:52 am Scris de roxana

» Concurs margele
    Poza de vedeta! - Pagina 4 T7241Lun Iun 27, 2011 11:35 pm Scris de mamica_de_elina

Top postatori
    nicoletadina
    Poza de vedeta! - Pagina 4 I_vote_lcapPoza de vedeta! - Pagina 4 I_voting_barPoza de vedeta! - Pagina 4 I_vote_rcap 
    roxana
    Poza de vedeta! - Pagina 4 I_vote_lcapPoza de vedeta! - Pagina 4 I_voting_barPoza de vedeta! - Pagina 4 I_vote_rcap 
    Alexandra
    Lica.Irina
    mamica_de_elina
    flory
    rahela
    AlinaBubulina
    laura
    raluca
    Cine este conectat?
    În total sunt 5 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 5 Vizitatori

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 334, Vin Dec 31, 2010 6:59 am

Poza de vedeta!

In jos 
    +9
    laura
    flory
    mamica_de_elina
    floare
    oanaelena
    roxana
    rahela
    nicoletadina
    Alexandra
    13 participanți
    Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4
    AutorMesaj
    Alexandra
    Admin
    Admin
    Alexandra

Poza de vedeta! - Pagina 4 Empty
    MesajSubiect: Poza de vedeta!   Poza de vedeta! - Pagina 4 T7241Sam Apr 23, 2011 1:53 am

Rezumarea primului mesaj :

[Trebuie sa fiti -de-vedeta">inscris si -de-vedeta">conectat pentru a vedea acest link] Inpreuna cu Lumea-prichindeilor va invita la un super concurs!
    Descrierea site-ului:
    PuzzleShop
    Puzzle din poza ta – un cadou deosebit si un excelent mod de a petrece timpul cu cei dragi!
    Livrare rapida in toata tara, posibilitate de inramare, ambalate sub forma de cadou.
    Preturi, dimensiuni si modele pe [Trebuie sa fiti -de-vedeta">inscris si -de-vedeta">conectat pentru a vedea acest link]

PuzzleShop
    Puzzle din poza ta – un cadou deosebit si un excelent mod de a petrece timpul cu cei dragi!
    Livrare rapida in toata tara, posibilitate de inramare, ambalate sub forma de cadou.
    Preturi, dimensiuni si modele pe [Trebuie sa fiti -de-vedeta">inscris si -de-vedeta">conectat pentru a vedea acest link] .

In perioada 22..04-22.05 va astpetam cu o poza cu voi sau copii vostri (la alegere), prin care sa ne arati ca sunteti sau aveti o vedeta!
    In cazul in care sunteti unul dintre castigatori, poza pe care ati postat-o v-a fi folosita pentru realizarea premiului (puzzelului).

Premiile sunt:
    1: puzzle personalizat 30x40cm - 240 piese,
    2: puzzle personalizat 20x30cm – 60 piese,
    3: puzzle personalizat 15x20cm – 40 piese.

Premiile vor fi trimise prin posta castigatorilor!

Bafta tuturor!
    pusy

Ultima editare efectuata de catre Alexandra in Mar Mai 24, 2011 2:07 am, editata de 1 ori
    Sus In jos
    https://lumea-prichindeilor.forumgratuit.ro

AutorMesaj
    brigitta
    Mamica Junior
    Mamica Junior

MesajSubiect: Re: Poza de vedeta!   Poza de vedeta! - Pagina 4 T7241Mar Mai 24, 2011 10:59 pm

felicitari fetelor!!!!!!!!
    Sus In jos
    mamica_de_elina
    Moderator
    Moderator
    mamica_de_elina

Localizare : Mioveni

MesajSubiect: Re: Poza de vedeta!   Poza de vedeta! - Pagina 4 T7241Mier Mai 25, 2011 4:16 pm

Felicitari!
    Sus In jos
    http://www.marinloredana.blogspot.com/
    Lica.Irina
    Mamica v.i.p
    Mamica v.i.p
    Lica.Irina

Localizare : Pitesti

MesajSubiect: Re: Poza de vedeta!   Poza de vedeta! - Pagina 4 T7241Mier Mai 25, 2011 6:58 pm

felicitari si din partea mea!
    Sus In jos
    Alexandra
    Admin
    Admin
    Alexandra

MesajSubiect: Re: Poza de vedeta!   Poza de vedeta! - Pagina 4 T7241Mier Mai 25, 2011 9:58 pm

Fetelor!!! Pe unde umblati???
    Sus In jos
    oanaelena
    Mamica Senior
    Mamica Senior
    oanaelena

nume : Oana
    Localizare : Piatra Neamt

MesajSubiect: Re: Poza de vedeta!   Poza de vedeta! - Pagina 4 T7241Mier Mai 25, 2011 10:12 pm

scuze Ale de cand cu serviciul nu prea mai apuc sa intru [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] insa eu ma straduiesc sa fiu cu voi [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
    multumesc mult de tot, [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] am sa o anunt eu pe Laura.

Ti-am trimis mp cu adresa mea [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Multumesc mult de tot inca o data, chiar imi doream sa castig [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
    Sus In jos
    http://boutique-bijoux.blogspot.com/
    Alexandra
    Admin
    Admin
    Alexandra

MesajSubiect: Re: Poza de vedeta!   Poza de vedeta! - Pagina 4 T7241Mier Mai 25, 2011 10:27 pm

Multumesc pentru adrese Oana, si felicitari pentru premiu!
    :jhgfd:
    Sus In jos
    nicoletadina
    Mamica Top Poster
    Mamica Top Poster
    nicoletadina

Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Poza de vedeta!   Poza de vedeta! - Pagina 4 T7241Mier Mai 25, 2011 10:43 pm

ti am dat mp cu adresele ale pusy
    Sus In jos
    roxana
    Admin
    Admin
    roxana

Localizare : Constanta

MesajSubiect: Re: Poza de vedeta!   Poza de vedeta! - Pagina 4 T7241Mar Mai 31, 2011 3:44 pm

doamneeeee deci eu deabia acum am vazut ca am castigat
    multumim sponsorului mult de tot si astept cu nerabdare premiul
    pupici ale multumesc si tie pusy
    Sus In jos
    nicoletadina
    Mamica Top Poster
    Mamica Top Poster
    nicoletadina

Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Poza de vedeta!   Poza de vedeta! - Pagina 4 T7241Mar Mai 31, 2011 5:55 pm

roxy roxy pusy
    Sus In jos
    roxana
    Admin
    Admin
    roxana

Localizare : Constanta

MesajSubiect: Re: Poza de vedeta!   Poza de vedeta! - Pagina 4 T7241Joi Iun 02, 2011 4:27 am

am primit premiul revin cu poza multumesc mult
    Sus In jos
    laura
    Moderator
    Moderator
    laura

Localizare : piatra neamt

MesajSubiect: Re: Poza de vedeta!   Poza de vedeta! - Pagina 4 T7241Sam Iun 11, 2011 12:40 am

multumesc mult,am primit si eu premiul pusy
    Sus In jos
    Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Poza de vedeta!   Poza de vedeta! - Pagina 4 T7241

Sus In jos

Poza de vedeta!
    Sus 
    Pagina 4 din 4Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4
     Subiecte similare
    -
    » Sunt vedeta