[Trebuie sa fiti -de-vedeta">inscris si -de-vedeta">conectat pentru a vedea acest link] Inpreuna cu Lumea-prichindeilor va invita la un super concurs! Descrierea site-ului: PuzzleShop Puzzle din ta – un cadou deosebit si un excelent mod de a petrece timpul cu cei dragi! Livrare rapida in toata tara, posibilitate de inramare, ambalate sub forma de cadou. Preturi, dimensiuni si modele pe [Trebuie sa fiti -de-vedeta">inscris si -de-vedeta">conectat pentru a vedea acest link]
PuzzleShop Puzzle din ta – un cadou deosebit si un excelent mod de a petrece timpul cu cei dragi! Livrare rapida in toata tara, posibilitate de inramare, ambalate sub forma de cadou. Preturi, dimensiuni si modele pe [Trebuie sa fiti -de-vedeta">inscris si -de-vedeta">conectat pentru a vedea acest link] .
In perioada 22..04-22.05 va astpetam cu o cu voi sau copii vostri (la alegere), prin care sa ne arati ca sunteti sau aveti o vedeta! In cazul in care sunteti unul dintre castigatori, pe care ati postat-o v-a fi folosita pentru realizarea premiului (puzzelului).
Premiile vor fi trimise prin posta castigatorilor!
Bafta tuturor!
Ultima editare efectuata de catre Alexandra in Mar Mai 24, 2011 2:07 am, editata de 1 ori
Autor
Subiect: Re: Poza de vedeta! Mar Mai 24, 2011 10:59 pm
felicitari fetelor!!!!!!!!
mamica_de_elina Moderator
Localizare : Mioveni
Subiect: Re: Poza de vedeta! Mier Mai 25, 2011 4:16 pm
Felicitari!
Lica.Irina Mamica v.i.p
Localizare : Pitesti
Subiect: Re: Poza de vedeta! Mier Mai 25, 2011 6:58 pm
felicitari si din partea mea!
Alexandra Admin
Subiect: Re: Poza de vedeta! Mier Mai 25, 2011 9:58 pm
Fetelor!!! Pe unde umblati???
oanaelena Mamica Senior
nume : Oana Localizare : Piatra Neamt
Subiect: Re: Poza de vedeta! Mier Mai 25, 2011 10:12 pm
scuze Ale de cand cu serviciul nu prea mai apuc sa intru [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] insa eu ma straduiesc sa fiu cu voi [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] multumesc mult de tot, [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] am sa o anunt eu pe Laura.
Ti-am trimis mp cu adresa mea [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Multumesc mult de tot inca o data, chiar imi doream sa castig [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Alexandra Admin
Subiect: Re: Poza de vedeta! Mier Mai 25, 2011 10:27 pm
Multumesc pentru adrese Oana, si felicitari pentru premiu! :jhgfd:
nicoletadina Mamica Top Poster
Localizare : Bucuresti
Subiect: Re: Poza de vedeta! Mier Mai 25, 2011 10:43 pm
ti am dat mp cu adresele ale
roxana Admin
Localizare : Constanta
Subiect: Re: Poza de vedeta! Mar Mai 31, 2011 3:44 pm
doamneeeee deci eu deabia acum am vazut ca am castigat multumim sponsorului mult de tot si astept cu nerabdare premiul pupici ale multumesc si tie
nicoletadina Mamica Top Poster
Localizare : Bucuresti
Subiect: Re: Poza de vedeta! Mar Mai 31, 2011 5:55 pm
roxy roxy
roxana Admin
Localizare : Constanta
Subiect: Re: Poza de vedeta! Joi Iun 02, 2011 4:27 am
am primit premiul revin cu multumesc mult
laura Moderator
Localizare : piatra neamt
Subiect: Re: Poza de vedeta! Sam Iun 11, 2011 12:40 am