LUMEA PRICHINDEILOR
LUMEA PRICHINDEILOR
LUMEA PRICHINDEILOR
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

LUMEA PRICHINDEILOR

O LUME IN CARE ESTE PRETUITA INTELEGEREA , IUBIREA SI PRIETENIA

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Subiecte similare
    Conectare
    Utilizator:
    Parola:
    Conectare automată: 
    :: Mi-am uitat parola
    Ultimele subiecte
    »  Manichiura 2010: trenduri coloristice
    Sfaturi utile  T7241Mar Dec 13, 2011 9:32 pm Scris de laura

» Rochii de seara
    Sfaturi utile  T7241Lun Noi 14, 2011 1:50 am Scris de nicoletadina

» Rochii inedite
    Sfaturi utile  T7241Lun Noi 14, 2011 1:49 am Scris de nicoletadina

» Tot ce trebuie sa sti despre unghii
    Sfaturi utile  T7241Lun Noi 14, 2011 1:46 am Scris de nicoletadina

» Cum îţi faci manichiură
    Sfaturi utile  T7241Lun Noi 14, 2011 1:46 am Scris de nicoletadina

» Iti plac bijuuri hademade? Le confectionezi?
    Sfaturi utile  T7241Vin Noi 11, 2011 2:03 am Scris de nicoletadina

» Imi place culoarea gri? Tie?
    Sfaturi utile  T7241Sam Noi 05, 2011 2:27 pm Scris de nicoletadina

» Tinuta la servici
    Sfaturi utile  T7241Sam Noi 05, 2011 2:25 pm Scris de nicoletadina

» Moduri originale de a purta o esarfa
    Sfaturi utile  T7241Dum Oct 30, 2011 10:19 pm Scris de nicoletadina

» Machiaj de primavara
    Sfaturi utile  T7241Dum Oct 30, 2011 10:19 pm Scris de nicoletadina

» Ce fel de bijuterii purtati?
    Sfaturi utile  T7241Dum Oct 30, 2011 10:18 pm Scris de nicoletadina

» Stop caderiii parului
    Sfaturi utile  T7241Dum Oct 30, 2011 10:17 pm Scris de nicoletadina

» Retete homemade pentru un par stralucitor
    Sfaturi utile  T7241Dum Oct 30, 2011 10:17 pm Scris de nicoletadina

» Povesti si amintiri din vacantele noastre
    Sfaturi utile  T7241Sam Iul 02, 2011 4:52 am Scris de roxana

» Concurs margele
    Sfaturi utile  T7241Lun Iun 27, 2011 11:35 pm Scris de mamica_de_elina

Top postatori
    nicoletadina
    Sfaturi utile  I_vote_lcapSfaturi utile  I_voting_barSfaturi utile  I_vote_rcap 
    roxana
    Alexandra
    Lica.Irina
    mamica_de_elina
    flory
    rahela
    AlinaBubulina
    laura
    raluca
    Cine este conectat?
    În total sunt 55 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 55 Vizitatori

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 334, Vin Dec 31, 2010 6:59 am

Sfaturi utile

In jos 
    +2
    nicoletadina
    raluca
    6 participanți
    AutorMesaj
    raluca
    Moderator
    Moderator
    raluca

nume : Raluca
    Localizare : Piatra Neamt

Sfaturi utile  Empty
    MesajSubiect: Sfaturi utile    Sfaturi utile  T7241Lun Sept 06, 2010 7:02 pm

10 sfaturi utile cand te vopsesti singura

MAI MULT DESPRE: femeie, oxidant, par, vopsire
    Astazi, aproape 60% dintre femei isi vopsesc parul. Blonda, bruneta sau roscata, vrei o culoare stralucitoare si care sa reziste. Practic, rapid si ieftin, vopsitul la domiciliu are din ce in ce mai multe adepte si tinde sa devina o etapa a ritualului personal de frumusete.

Pentru ca nu ai langa tine un profesionist, trebuie sa fii atenta la alegerea culorii, apilcarea si ingrijirea post-vopsire.

Daca ai ales sa te vopsesti singura, iata zece sfaturi de aur, de care au putea sa tii cont:

1.Alege culoarea potrivita

Pentru ca lucrurile sa fie clare inca de la inceput, nu te lasa amagita de imaginea fotomodelului de pe cutie. Este posibil sa nu obtii aceleasi rezultate ca atunci cand te vopsesti la coafor, desi folosesti aceeasi nuanta.

O anumita culoare te poate ajuta sa dai personalitate frizurii tale, iar alta iti lumineaza chipul sau iti scoate in evidenta pe privire. Pentru a nu da gres, alege-ti culoarea tinand cont, nu doar de preferintele tale, ci si de forma fetei si de culoarea naturala a parului.

Spre exemplu, evita sa te faci blonda de gen nordic daca esti bruneta si ai tenul inchis. Daca ai tenul deschis si parul saten, alege nuantele calde de roscat-castaniu care iti "incalzesc" figura.

2.Atentie la oxidant

Cand alegi vopseaua, tine cont si de gradul de oxidare necesar si cauta un oxidant pe masura, in cazul in care nu este inclus in cutia cu vopsea. In functie de oxidantul folosit, culoarea obtinuta poate fi mai inchisa sau mai deschisa.

Vopseaua ton pe ton va aduce cateva reflexe culorii tale de baza si nu presupune folosirea unui agent de oxidare. Daca nu esti hotarata ce culoare vrei sa alegi, poti face un test, incearcand samponul nuantator, care iese dupa opt spalari. El nu contine ammoniac si oxidant.

3.Citeste instructiunile

Pentru a reusi sa te vopsesti singura, trebuie sa tratezi procedura cu multa rabdare. Cand schimbi marca de vopsea, ar fi de preferat sa faci un test, cu 48 de ore inainte de a te vopsi.

Aplica putina vopsea pe potiunea de par de dupa ureche si asteapta sa vezi reactiile. Testul te va ajuta sa eviti alergiile. Inainte de a amesteca vopseaua si oxidantul, citeste cu atentie instructiunile si respecta-le cu strictete. Nu-ti lasa libera creativitatea, ci concentreaza-te sa respecti indicatiile producatorului si, mai ales, timpul de actiune a vopselei.

4.Fara fire albe

Daca firele albe au inceput sa isi faca aparitia, nu folosi coloranti semipermanenti sau care nu contin ammoniac. Alege vopseaua permanenta care iti garanteaza o acoperire totala a firelor albe.

5.Suvitele, o varianta

Daca o schimbare radicala a culorii parului nu ti se pare o solutie buna, fa-ti cateva suvite cu ajutorul produselor special create pentru a da reflexe parului. Tentele de acaju sau aramiu vor scoate in evidenta culorea ta de baza, fara a o schimba prea mult.

6.Respecta timpul dintre doua vopsiri

Atunci cand ai optat pentru vopseaua permanenta, respecta timpul dintre cele doua sedinte de colorare. Timpul de pauza indicat este de doua luni. Daca folosesti sampon nunatator, improspateaza-l la sase sapatamani. Daca te vopsesti prea des, iti inchizi culoarea, iar parul va deveni tern.

7.Un pic de henna

Acest pigment natural protejeaza parul de factorii de agresiune externa si ii da stralucire, dar are dezavantajul ca poseda un pigment de colorare foarte puternic. In cazul ca ai dat gres, henna este greu de corectat, chiar si cu o vopsea permanenta.

8.Respecta regulile de baza

Pentru a obtine o culoare frumoasa, trebuie sa respecti anumite reguli generale: evita sa folosesti pe parul decolorat un colorant fara ammoniac, nu iti vopsi parul inainte si dupa ce l-ai facut permanent si nu folosi niciodata restul de amestec de la vopsirea anterioara.

9.Evita "surprizele"

Daca vrei sa fii sigura de rezultat, alege o culoare care variaza maxim cu un ton sau doua fata de culoarea ta de baza. Daca iti vopsesti parul care a fost colorat anterior, aplica, mai intai produsul, la radacina si apoi pe varfuri. Maseaza-ti usor parul pentru a patrunde bine culoarea.

10. Nu uita de ingrijire

Indispensabile unui par frumos si sanatos, produsele de ingrijire de dupa vopsire nu trebuie sa iti lipseasca! Foloseste un balsam hidratant si o masca de regenerare. Alege un sampon si un balsam care fac parte din aceeasi gama si sunt special create pentru parul vopsit.
    Sus In jos
    nicoletadina
    Mamica Top Poster
    Mamica Top Poster
    nicoletadina

Localizare : Bucuresti

Sfaturi utile  Empty
    MesajSubiect: Re: Sfaturi utile    Sfaturi utile  T7241Lun Sept 06, 2010 7:53 pm

merci ralu
    Sus In jos
    roxana
    Admin
    Admin
    roxana

Localizare : Constanta

Sfaturi utile  Empty
    MesajSubiect: Re: Sfaturi utile    Sfaturi utile  T7241Vin Sept 10, 2010 9:07 pm

multumim ralu
    Sus In jos
    nicoletadina
    Mamica Top Poster
    Mamica Top Poster
    nicoletadina

Sfaturi utile  Empty
    MesajSubiect: Re: Sfaturi utile    Sfaturi utile  T7241Vin Sept 17, 2010 8:09 pm

mai vrem ralu :inimioara:
    Sus In jos
    roxana
    Admin
    Admin
    roxana

Sfaturi utile  Empty
    MesajSubiect: Re: Sfaturi utile    Sfaturi utile  T7241Lun Sept 27, 2010 2:15 pm

Parul deteriorat are un aspect urat, e aspru la atingere, iar firele de par sunt fragile si se rup usor. Daca parul nu este destul hidratat sunt necesare o serie de tratamente speciale care sa intareasca structura firului acestuia. Astfel, vei recapata imaginea unui par sanatos, stralucitor. Puteti folosi ulei de masline cald, ulei de ricin sau masti speciale pe baza de miere si lapte.

Pentru a preveni caderea parului

Stresul, oboseala, starile depresive, schimbarile sezoniere, o sarcina sau alti factori pot duce la modificarea si slabirea metabolismului. La randul sau, acest lucru duce la suparatoarea problema a caderii parului. Este indicat sa-ti stabilesti o dieta sanatoasa, cu multe fructe si legume si sa folosesti solutii speciale pentru masajul scalpului impotriva caderii parului.

Sus In jos
    nicoletadina
    Mamica Top Poster
    Mamica Top Poster
    nicoletadina

Sfaturi utile  Empty
    MesajSubiect: Re: Sfaturi utile    Sfaturi utile  T7241Mier Sept 29, 2010 10:43 pm

stresul roxy asa este
    Sus In jos
    roxana
    Admin
    Admin
    roxana

Sfaturi utile  Empty
    MesajSubiect: Re: Sfaturi utile    Sfaturi utile  T7241Vin Noi 12, 2010 4:33 am

Daca ai parul rar, atunci trebuie sa stii ca parul lung nu te avantajeaza, asa ca incearca sa il tai treptat. Cel scurt are mai multe avantaje: se intretine mai usor, se spala mai usor si se coafeaza mai usor. De asemenea, acesta pare mult mai sanatos decat cel lung, nemaiexistant firele despicate. Parul scurt acopera zonele de par rar. Pentru a le acoperi intr-o proportie mai mare, trebuie sa ii
    conferi volum parului tau. Pentru a obtine acest lucru usuca-ti parul stand cu capul in jos. Fa-ti bucle si fixeaza-le cu spuma astfel incat sa acopere zonele care nu au par. In cazul in care ti-e greu sa renunti la parul tau lung, atunci trebuie sa renunti la cararea pe mijloc. Fa-ti cararea intr-o parte sau da-ti parul pe spate. Te va ajuta sa ascunzi zonele unde parul este mai rar.
    Sus In jos
    nicoletadina
    Mamica Top Poster
    Mamica Top Poster
    nicoletadina

Sfaturi utile  Empty
    MesajSubiect: Re: Sfaturi utile    Sfaturi utile  T7241Vin Noi 12, 2010 6:35 am

mutumim mai roxy
    Sus In jos
    roxana
    Admin
    Admin
    roxana

Sfaturi utile  Empty
    MesajSubiect: Re: Sfaturi utile    Sfaturi utile  T7241Vin Noi 12, 2010 1:40 pm

am sa mai caut cate ceva util si eu sa mai postez Sfaturi utile  172918
    Sus In jos
    nicoletadina
    Mamica Top Poster
    Mamica Top Poster
    nicoletadina

Sfaturi utile  Empty
    MesajSubiect: Re: Sfaturi utile    Sfaturi utile  T7241Vin Noi 12, 2010 1:41 pm

asa sa faci roxy Sfaturi utile  172918
    Sus In jos
    Alexandra
    Admin
    Admin
    Alexandra

Sfaturi utile  Empty
    MesajSubiect: Re: Sfaturi utile    Sfaturi utile  T7241Dum Feb 27, 2011 7:18 pm

foarte interesant fetelor...
    o sa caut si eu sa vad... pusy
    Sus In jos
    https://lumea-prichindeilor.forumgratuit.ro
    nicoletadina
    Mamica Top Poster
    Mamica Top Poster
    nicoletadina

Sfaturi utile  Empty
    MesajSubiect: Re: Sfaturi utile    Sfaturi utile  T7241Dum Feb 27, 2011 7:20 pm

assteptam ale sa cauti :astept:
    Sus In jos
    mamica_de_elina
    Moderator
    Moderator
    mamica_de_elina

Localizare : Mioveni

Sfaturi utile  Empty
    MesajSubiect: Re: Sfaturi utile    Sfaturi utile  T7241Dum Feb 27, 2011 8:05 pm

Mie nu imi mai cade asa rau parul dar la noi la munca fiind numai neoane am toate sansele,stresul e si el destul de mare...o sa chelescccccc :ha ha ha ha :
    Sus In jos
    http://www.marinloredana.blogspot.com/
    nicoletadina
    Mamica Top Poster
    Mamica Top Poster
    nicoletadina

Sfaturi utile  Empty
    MesajSubiect: Re: Sfaturi utile    Sfaturi utile  T7241Dum Feb 27, 2011 8:28 pm

sa sti ca si ochii ii poti strica tot de la neon
    Sus In jos
    Lica.Irina
    Mamica v.i.p
    Mamica v.i.p
    Lica.Irina

Localizare : Pitesti

Sfaturi utile  Empty
    MesajSubiect: Re: Sfaturi utile    Sfaturi utile  T7241Lun Feb 28, 2011 7:24 pm

asa este, lori. si eu aveam probleme cand lucram. acum mi-am mai revenit dar cand ma gandesc ca mai am putin si incep munca si vin din nou acolo...
    Sus In jos
    mamica_de_elina
    Moderator
    Moderator
    mamica_de_elina

Sfaturi utile  Empty
    MesajSubiect: Re: Sfaturi utile    Sfaturi utile  T7241Mar Mar 01, 2011 5:56 am

Da Adina si ochuii ai fac precum blitzurile.Mai vii Irina? :jhgfd:
    Sus In jos
    nicoletadina
    Mamica Top Poster
    Mamica Top Poster
    nicoletadina

Sfaturi utile  Empty
    MesajSubiect: Re: Sfaturi utile    Sfaturi utile  T7241Mar Mar 01, 2011 2:33 pm

si ce irina asta inseamna ca nu te mai duci la munca?
    Sus In jos
    mamica_de_elina
    Moderator
    Moderator
    mamica_de_elina

Sfaturi utile  Empty
    MesajSubiect: Re: Sfaturi utile    Sfaturi utile  T7241Mar Mar 01, 2011 5:54 pm

Doamne scuze ca fac off dar este ca pe plantatie,mai au sa stea cu biciu in spatele nostru si cam asa e.
    Parul meu mi-a crescut si se vede urat,eu bruneta,parul vopsit roscat si sa decolorat vopseaua.Ce vopsea folositi voi mai rezistenta?
    Sus In jos
    Lica.Irina
    Mamica v.i.p
    Mamica v.i.p
    Lica.Irina

Localizare : Pitesti

Sfaturi utile  Empty
    MesajSubiect: Re: Sfaturi utile    Sfaturi utile  T7241Mar Mar 01, 2011 7:47 pm

vin lori. unde sa ma duc. dar intre timp incerc sa intru in alta parte. sper sa reusesc. daca nu... mai raman acolo.
    eu nu m-am mai vopsit de cand am ramas insarcinata. acum am parul meu natural. incerc sa mai profit de culoarea lui pana nu albesc. apoi trec din nou la vopsea. nu stiu ce sa mai folosesc dar am inteles ca acum revine la moda roscatel. dar roscatul puternic. chiar daca este mai inchis sau mai deschis trebuie sa fie puternic.
    voi ce parere aveti?
    Sus In jos
    roxana
    Admin
    Admin
    roxana

Sfaturi utile  Empty
    MesajSubiect: Re: Sfaturi utile    Sfaturi utile  T7241Vin Mar 04, 2011 2:39 pm

17 sfaturi utile

Atentie: starea proasta a parului - turtit, mohorat, lipicios - e cel mai des rezultatul unei proaste folosiri a samponului, gelului, fixativului, foenului etc.... Sfaturile urmatoare va ajuta sa invatati cum se aplica in mod corect o cosmetica functionala a parului.
    1 Nu aplicati niciodata samponul direct pe par. Puneti-l intre palme si masati-l in parul foarte bine udat inainte.
    2 Folositi o cantitate de sampon cat mai mica, cat sa acopere parul pe toata lungimea lui (cam cat o aluna). Excesul de sampon naclaieste firul de par. In cazul cand va spalati pe cap de 3-4 ori pe saptamana, folositi sampoane usoare, fabricate anume pentru spalatul cotidian.
    3 Evitati apa fierbinte. Chinuie firul de par, il inmoaie si ii ia luciul. Cu cat apa e mai rece, cu atat mai bine.
    4 Clatiti-va cu rabdare, pana cand simtiti ca parul „scrasneste” intre degete. Resturile de sampon produc matreata.
    5 Folositi produse adecvate pentru tipul dvs. de par. Pe toate sampoanele si mastile pentru par din comert exista, scrisa vizibil, o recomandare anume: gras, uscat, vopsit etc. Alegeti-le numai pe cele care vi se potrivesc.
    6 Atentie la uscat! Preferati sa va zvantati parul ud intr-un prosop absorbant, decat sa-l uscati cu foenul. E mai sanatos si arata mai natural.
    7 Parul ud nu trebuie uscat cu foenul fierbinte. Lasati-l sa se usuce la aer, in proportie de 80%, si abia dupa aceea, folositi foenul pus la o treapta medie. Altfel parul devine uscat si se rupe.
    8 Folositi foenul de la radacina spre varful parului. Va dobandi luciu frumos.
    9 Periile rotunde sunt ideale pentru parul lung. Folositi-le cand parul este pe jumatate uscat. Infasurati pe ele varful suvitelor si folositi foenul. Nu mai e nevoie de coafor.
    10 Lasati parul sa se raceasca bine, daca folositi bigudiuri. Onduleurile vor rezista mai mult.
    11 Parul are mai mult volum, daca atunci cand il uscati cu foenul, il pieptanati peste cap.
    12Balsa-mul nu trebuie folosit dupa fiecare spalat, ci numai o data pe luna, altfel parul devine lipicios.
    13 Mai putin inseamna mai mult. Folositi cu economie produsele cosmetice pentru par - gel, fixativ etc. -, altfel coafura dvs. va arata ca o peruca.
    14 Volum rapid. Daca vi s-a „turtit” coafura, scuturati-va parul tinand capul in jos, aplicati pe el 2-3 jeturi de spray, lasati-l sa se usuce 5 secunde, apoi aranjati-va parul cu degetele.
    15 Aspect perfect. Nu aplicati gelul coafant sau ceara doar pe varful parului. Suvitele vor parea trase in jos de niste greutati. Produsele cosmetice trebuie aplicate si la radacina, dar cu economie.
    16 Nu folositi foenul peste gelul coafant. El se aplica pe parul uscat, altfel se turteste ca frisca.
    17 Coafurile ridicate tin mai bine daca parul nu este proaspat spalat. Tapati-l usor si prindeti-l pe cap cu ace invizibile.
    Sus In jos
    Alexandra
    Admin
    Admin
    Alexandra

Sfaturi utile  Empty
    MesajSubiect: Re: Sfaturi utile    Sfaturi utile  T7241Vin Mar 04, 2011 2:40 pm

woow
    Multumim Roxy foarte interesant
    Sus In jos
    roxana
    Admin
    Admin
    roxana

Sfaturi utile  Empty
    MesajSubiect: Re: Sfaturi utile    Sfaturi utile  T7241Vin Mar 04, 2011 9:14 pm

super nu? pusy
    Sus In jos
    Alexandra
    Admin
    Admin
    Alexandra

Sfaturi utile  Empty
    MesajSubiect: Re: Sfaturi utile    Sfaturi utile  T7241Vin Mar 04, 2011 9:15 pm

dada
    Sus In jos
    roxana
    Admin
    Admin
    roxana

Sfaturi utile  Empty
    MesajSubiect: Re: Sfaturi utile    Sfaturi utile  T7241Vin Mar 04, 2011 9:19 pm

hai cine mai puneee??
    Sus In jos
    nicoletadina
    Mamica Top Poster
    Mamica Top Poster
    nicoletadina

Sfaturi utile  Empty
    MesajSubiect: Re: Sfaturi utile    Sfaturi utile  T7241Mier Mar 16, 2011 1:40 pm

fetelor parca suntem numai 4 pe forum
    Sus In jos
    Continut sponsorizat

Sfaturi utile  Empty
    MesajSubiect: Re: Sfaturi utile    Sfaturi utile  T7241

Sus In jos

Sfaturi utile
    Sus 
    Pagina 1 din 1
     Subiecte similare
    -
    » 30 de sfaturi ca să ai un copil fericit