LUMEA PRICHINDEILOR
LUMEA PRICHINDEILOR
LUMEA PRICHINDEILOR
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

LUMEA PRICHINDEILOR

O LUME IN CARE ESTE PRETUITA INTELEGEREA , IUBIREA SI PRIETENIA

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Subiecte similare
Conectare
Utilizator:
Parola:
Conectare automată: 
:: Mi-am uitat parola
Ultimele subiecte
»  Manichiura 2010: trenduri coloristice
Destinatii turistice  - Pagina 3 T7241Mar Dec 13, 2011 9:32 pm Scris de laura

» Rochii de seara
Destinatii turistice  - Pagina 3 T7241Lun Noi 14, 2011 1:50 am Scris de nicoletadina

» Rochii inedite
Destinatii turistice  - Pagina 3 T7241Lun Noi 14, 2011 1:49 am Scris de nicoletadina

» Tot ce trebuie sa sti despre unghii
Destinatii turistice  - Pagina 3 T7241Lun Noi 14, 2011 1:46 am Scris de nicoletadina

» Cum îţi faci manichiură
Destinatii turistice  - Pagina 3 T7241Lun Noi 14, 2011 1:46 am Scris de nicoletadina

» Iti plac bijuuri hademade? Le confectionezi?
Destinatii turistice  - Pagina 3 T7241Vin Noi 11, 2011 2:03 am Scris de nicoletadina

» Imi place culoarea gri? Tie?
Destinatii turistice  - Pagina 3 T7241Sam Noi 05, 2011 2:27 pm Scris de nicoletadina

» Tinuta la servici
Destinatii turistice  - Pagina 3 T7241Sam Noi 05, 2011 2:25 pm Scris de nicoletadina

» Moduri originale de a purta o esarfa
Destinatii turistice  - Pagina 3 T7241Dum Oct 30, 2011 10:19 pm Scris de nicoletadina

» Machiaj de primavara
Destinatii turistice  - Pagina 3 T7241Dum Oct 30, 2011 10:19 pm Scris de nicoletadina

» Ce fel de bijuterii purtati?
Destinatii turistice  - Pagina 3 T7241Dum Oct 30, 2011 10:18 pm Scris de nicoletadina

» Stop caderiii parului
Destinatii turistice  - Pagina 3 T7241Dum Oct 30, 2011 10:17 pm Scris de nicoletadina

» Retete homemade pentru un par stralucitor
Destinatii turistice  - Pagina 3 T7241Dum Oct 30, 2011 10:17 pm Scris de nicoletadina

» Povesti si amintiri din vacantele noastre
Destinatii turistice  - Pagina 3 T7241Sam Iul 02, 2011 4:52 am Scris de roxana

» Concurs margele
Destinatii turistice  - Pagina 3 T7241Lun Iun 27, 2011 11:35 pm Scris de mamica_de_elina

Top postatori
nicoletadina
Destinatii turistice  - Pagina 3 I_vote_lcapDestinatii turistice  - Pagina 3 I_voting_barDestinatii turistice  - Pagina 3 I_vote_rcap 
roxana
Destinatii turistice  - Pagina 3 I_vote_lcapDestinatii turistice  - Pagina 3 I_voting_barDestinatii turistice  - Pagina 3 I_vote_rcap 
Alexandra
Lica.Irina
mamica_de_elina
flory
rahela
AlinaBubulina
laura
raluca
Cine este conectat?
În total sunt 13 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 13 Vizitatori

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 334, Vin Dec 31, 2010 6:59 am

Destinatii turistice

In jos 
+4
flory
nicoletadina
roxana
Alexandra
8 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul
AutorMesaj
Alexandra
Admin
Admin
Alexandra

Destinatii turistice  - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Destinatii turistice    Destinatii turistice  - Pagina 3 T7241Mier Sept 08, 2010 4:29 pm

Rezumarea primului mesaj :

unde a-ti vrea sa va petreceti concediile ? surpriza
Sus In jos
https://lumea-prichindeilor.forumgratuit.ro

AutorMesaj
roxana
Admin
Admin
roxana

Localizare : Constanta

MesajSubiect: Re: Destinatii turistice    Destinatii turistice  - Pagina 3 T7241Vin Noi 12, 2010 1:41 pm

hi hi hi da asa i ca si pe aici is plaje virgine si liniste dar eu vreau rasfat iupi
Sus In jos
nicoletadina
Mamica Top Poster
Mamica Top Poster
nicoletadina

Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Destinatii turistice    Destinatii turistice  - Pagina 3 T7241Vin Noi 12, 2010 1:42 pm

ei rasfat nu acuma la vara Destinatii turistice  - Pagina 3 172918 pusy
Sus In jos
roxana
Admin
Admin
roxana

MesajSubiect: Re: Destinatii turistice    Destinatii turistice  - Pagina 3 T7241Dum Noi 21, 2010 4:08 pm

hai fetelor voi pe unde vreti sa colindati?
Sus In jos
nicoletadina
Mamica Top Poster
Mamica Top Poster
nicoletadina

MesajSubiect: Re: Destinatii turistice    Destinatii turistice  - Pagina 3 T7241Dum Noi 21, 2010 5:38 pm

cred roxy ca numai noi vrem

eu aici vreau roxyyyyyyyyy

[url]Destinatii turistice  - Pagina 3 Egypt5 [/url]
Sus In jos
roxana
Admin
Admin
roxana

MesajSubiect: Re: Destinatii turistice    Destinatii turistice  - Pagina 3 T7241Lun Noi 22, 2010 2:58 am

mama stii cateodata as vrea sa intrun piramide sa le studiez..da cateodata ma gandesc daca dau peste vreo capcana si raman acolo mor singurica?? offff
Sus In jos
nicoletadina
Mamica Top Poster
Mamica Top Poster
nicoletadina

MesajSubiect: Re: Destinatii turistice    Destinatii turistice  - Pagina 3 T7241Lun Noi 22, 2010 3:00 am

il iei si pe sot cu tine sau pe amant la la la
Sus In jos
roxana
Admin
Admin
roxana

MesajSubiect: Re: Destinatii turistice    Destinatii turistice  - Pagina 3 T7241Dum Noi 28, 2010 5:04 pm

Sus In jos
nicoletadina
Mamica Top Poster
Mamica Top Poster
nicoletadina

MesajSubiect: Re: Destinatii turistice    Destinatii turistice  - Pagina 3 T7241Dum Noi 28, 2010 5:19 pm

si nu este scump 7 zile roxy
Sus In jos
roxana
Admin
Admin
roxana

MesajSubiect: Re: Destinatii turistice    Destinatii turistice  - Pagina 3 T7241Mar Noi 30, 2010 5:22 am

asai nico si e si super...eu vreau la munte anu asta da sa vad unde la la la
Sus In jos
nicoletadina
Mamica Top Poster
Mamica Top Poster
nicoletadina

MesajSubiect: Re: Destinatii turistice    Destinatii turistice  - Pagina 3 T7241Mier Dec 01, 2010 1:48 am

pai strange daca tot cumperi haine
Sus In jos
roxana
Admin
Admin
roxana

MesajSubiect: Re: Destinatii turistice    Destinatii turistice  - Pagina 3 T7241Mier Dec 01, 2010 6:00 am

ma duc nico ma duc...ee las ca eu imi iau ieftine nu scumpe si de firma hi hi hi ...in vacanta acum cred ca dam o tura pe la baile felix la niste tratamente dupaia sa vedem unde facem revelionul si dupa ori pana pe 7 pana incepe scoala ori in imediata vacanta merem la munte la la la
Sus In jos
nicoletadina
Mamica Top Poster
Mamica Top Poster
nicoletadina

MesajSubiect: Re: Destinatii turistice    Destinatii turistice  - Pagina 3 T7241Mier Dec 01, 2010 12:20 pm

ai nevoie de tratamente roxy hi hi hi
Sus In jos
roxana
Admin
Admin
roxana

MesajSubiect: Re: Destinatii turistice    Destinatii turistice  - Pagina 3 T7241Mier Dec 01, 2010 3:54 pm

pai am nevoie de relaxare si acolofac detoate..si eu si sotul meu..asa ca o saptamana la relax..bai impachetari detoate
Sus In jos
nicoletadina
Mamica Top Poster
Mamica Top Poster
nicoletadina

MesajSubiect: Re: Destinatii turistice    Destinatii turistice  - Pagina 3 T7241Mier Dec 01, 2010 4:01 pm

si copii?

super roxy
Sus In jos
roxana
Admin
Admin
roxana

MesajSubiect: Re: Destinatii turistice    Destinatii turistice  - Pagina 3 T7241Mier Dec 01, 2010 6:07 pm

ii iau si pe ei nico si pe mama ca sa aiba grija de ei..daca cumva am eu treaba la la la
Sus In jos
nicoletadina
Mamica Top Poster
Mamica Top Poster
nicoletadina

MesajSubiect: Re: Destinatii turistice    Destinatii turistice  - Pagina 3 T7241Mier Dec 01, 2010 8:30 pm

super roxy

eu as merge la nania in vizita
Sus In jos
roxana
Admin
Admin
roxana

MesajSubiect: Re: Destinatii turistice    Destinatii turistice  - Pagina 3 T7241Joi Dec 02, 2010 3:12 pm

uite pe aici am fost noi acum vreo 3 ani...http://www.onext.ro/infotravel/nisipurile-de-aur-bulgaria-pentru-vacanta-perfecta.html
Sus In jos
nicoletadina
Mamica Top Poster
Mamica Top Poster
nicoletadina

MesajSubiect: Re: Destinatii turistice    Destinatii turistice  - Pagina 3 T7241Joi Dec 02, 2010 11:42 pm

super si in bulgaria asa am auzit
Sus In jos
roxana
Admin
Admin
roxana

MesajSubiect: Re: Destinatii turistice    Destinatii turistice  - Pagina 3 T7241Vin Dec 03, 2010 2:11 am

cand am fost noi a fost belea...numa ca te cam intelegi cam greu si e destul de scumpa viata nu mai zic ca am ramas fara masina acolo
Sus In jos
nicoletadina
Mamica Top Poster
Mamica Top Poster
nicoletadina

MesajSubiect: Re: Destinatii turistice    Destinatii turistice  - Pagina 3 T7241Vin Dec 03, 2010 3:09 am

cum roxy fara masina?
Sus In jos
roxana
Admin
Admin
roxana

MesajSubiect: Re: Destinatii turistice    Destinatii turistice  - Pagina 3 T7241Dum Dec 05, 2010 5:15 am

uite asa adina o trasesem cica pe loc nepermis si neau ridicato fara sa stim si au duso in parcu lor...si noi eram inebuniti noroc ca nea zis un taximetrist si nea dus el acolo...si acolo circ ca nu mantelegeam eram singura care vorbea engleza cat de cat si nelu ma batea la cap sai zic ca nui adevarat ca am parcat unde trebuie si asa mai departe...binenteles ca nu neam inteles si am platit pentru a o lua de acolo
Sus In jos
nicoletadina
Mamica Top Poster
Mamica Top Poster
nicoletadina

MesajSubiect: Re: Destinatii turistice    Destinatii turistice  - Pagina 3 T7241Lun Dec 06, 2010 1:48 am

nasol roxy offff

aici merge fimiu de craciun

[url]Destinatii turistice  - Pagina 3 Ainvernoprimapagina100 [/url]
Sus In jos
roxana
Admin
Admin
roxana

MesajSubiect: Re: Destinatii turistice    Destinatii turistice  - Pagina 3 T7241Joi Mar 03, 2011 1:47 pm

uuu ce peisaj belea nico...super tare
Sus In jos
Alexandra
Admin
Admin
Alexandra

MesajSubiect: Re: Destinatii turistice    Destinatii turistice  - Pagina 3 T7241Vin Mar 04, 2011 10:44 pm

wooow super Nico!
Vreau si eu
Sus In jos
https://lumea-prichindeilor.forumgratuit.ro
nicoletadina
Mamica Top Poster
Mamica Top Poster
nicoletadina

MesajSubiect: Re: Destinatii turistice    Destinatii turistice  - Pagina 3 T7241Sam Mar 12, 2011 3:08 am

dar cazareea a lasat de dorit fetelor
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Destinatii turistice    Destinatii turistice  - Pagina 3 T7241

Sus In jos

Destinatii turistice
Sus 
Pagina 3 din 4Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Destinatii turistice care l-am vizitat
» Oferte turistice cu lipici pentru Ziua Îndrăgostiţilor

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMEA PRICHINDEILOR :: Destinatii turistice care va plac-
Mergi direct la: