| Iti plac bijuuri hademade? Le confectionezi? | |
|
+6rahela Alexandra roxana raluca mamica_de_elina nicoletadina 10 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
nicoletadina Mamica Top Poster
Localizare : Bucuresti
| Subiect: Iti plac bijuuri hademade? Le confectionezi? Joi Sept 09, 2010 1:55 pm | |
| lasa ne si nou aici link ca sa putem invata si noi. | |
|
| |
mamica_de_elina Moderator
Localizare : Mioveni
| Subiect: Re: Iti plac bijuuri hademade? Le confectionezi? Joi Sept 09, 2010 4:30 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Iti plac bijuuri hademade? Le confectionezi? Joi Sept 09, 2010 7:13 pm | |
| waoooooooo lori inelul 1 este superrr | |
|
| |
| Subiect: Re: Iti plac bijuuri hademade? Le confectionezi? Joi Sept 09, 2010 9:28 pm | |
| si usor de facut Adina | |
|
| |
| Subiect: Re: Iti plac bijuuri hademade? Le confectionezi? Joi Sept 09, 2010 10:06 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Iti plac bijuuri hademade? Le confectionezi? Joi Sept 09, 2010 11:36 pm | |
| Poi vezi acolo si iti dai seama de-i greu sau nu... | |
|
| |
raluca Moderator
nume : Raluca Localizare : Piatra Neamt
| Subiect: Re: Iti plac bijuuri hademade? Le confectionezi? Joi Sept 09, 2010 11:55 pm | |
| ce interesant lori :hi hi hi ha ha bravo | |
|
| |
| Subiect: Re: Iti plac bijuuri hademade? Le confectionezi? Vin Sept 10, 2010 12:11 am | |
| | |
|
| |
roxana Admin
Localizare : Constanta
| Subiect: Re: Iti plac bijuuri hademade? Le confectionezi? Vin Sept 10, 2010 2:24 pm | |
| interesant... | |
|
| |
| Subiect: Re: Iti plac bijuuri hademade? Le confectionezi? Vin Sept 10, 2010 3:20 pm | |
| Pune-ti-va pe treaba fetelor :morning: | |
|
| |
roxana Admin
Localizare : Constanta
| Subiect: Re: Iti plac bijuuri hademade? Le confectionezi? Vin Sept 10, 2010 9:07 pm | |
| eu nam rabdare si nici timp cu 2 copii | |
|
| |
| Subiect: Re: Iti plac bijuuri hademade? Le confectionezi? Vin Sept 10, 2010 10:16 pm | |
| Aleee hai tu cu astea ca am vazut ca te-ai apucat Ne ajutam cum putem :inimioara: | |
|
| |
| Subiect: Re: Iti plac bijuuri hademade? Le confectionezi? Joi Sept 30, 2010 11:06 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Iti plac bijuuri hademade? Le confectionezi? Vin Oct 01, 2010 3:42 am | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Iti plac bijuuri hademade? Le confectionezi? Vin Oct 01, 2010 5:35 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Iti plac bijuuri hademade? Le confectionezi? Vin Oct 01, 2010 10:53 pm | |
| Eu cand o sa pot o sa imi fac ceva cu swaroschi,sunt superbe | |
|
| |
| Subiect: Re: Iti plac bijuuri hademade? Le confectionezi? Dum Oct 03, 2010 12:10 pm | |
| hai lori | |
|
| |
| Subiect: Re: Iti plac bijuuri hademade? Le confectionezi? Dum Oct 03, 2010 2:24 pm | |
| Am zis cand o sa pot.Acum nu este cazul deloc. | |
|
| |
| Subiect: Re: Iti plac bijuuri hademade? Le confectionezi? Lun Oct 04, 2010 3:00 am | |
| fetele nici una numai faceti bijuuri???? | |
|
| |
Alexandra Admin
| Subiect: Re: Iti plac bijuuri hademade? Le confectionezi? Lun Oct 04, 2010 3:14 am | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Iti plac bijuuri hademade? Le confectionezi? Lun Oct 04, 2010 1:39 pm | |
| Ale te-am dat in urmarire,daca vrei si esti de acord pun si banner la mine pe blog
| |
|
| |
| Subiect: Re: Iti plac bijuuri hademade? Le confectionezi? Lun Oct 04, 2010 11:39 pm | |
| | |
|
| |
rahela Mamica Senior
Localizare : zimnicea
| Subiect: Re: Iti plac bijuuri hademade? Le confectionezi? Sam Noi 05, 2011 1:57 pm | |
| fetelor ieri mi-am făcut de lucru: am facut brose, sunt foarte incantată de ele,dar mai imi trebuie niste ace de prins, o sa va arat si voua | |
|
| |
| Subiect: Re: Iti plac bijuuri hademade? Le confectionezi? Sam Noi 05, 2011 2:27 pm | |
| super rahela imi faci cadou una? | |
|
| |
rahela Mamica Senior
Localizare : zimnicea
| Subiect: Re: Iti plac bijuuri hademade? Le confectionezi? Sam Noi 05, 2011 4:42 pm | |
| da, nico, dar poate nu-ti place... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Iti plac bijuuri hademade? Le confectionezi? | |
| |
|
| |
| Iti plac bijuuri hademade? Le confectionezi? | |
|