Autor | Mesaj |
---|
Gianina Mamica Junior
Localizare : Vulcana Pandele
| Subiect: Re: Iti plac bijuuri hademade? Le confectionezi? Sam Noi 05, 2011 6:18 pm | |
| Rahela,abia astept sa vad brosele tale,eu fac demult fel si fel de lucruri handmade...o sa vi le arat si voua...pentru vca imi plac foarte mult lucruri originale,frumoase,facute cu drag... | |
|
| |
nicoletadina Mamica Top Poster
Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Iti plac bijuuri hademade? Le confectionezi? Dum Noi 06, 2011 1:43 am | |
| pune o rahela | |
|
| |
flory Mamica Senior
nume : flory Localizare : zimnicea
| Subiect: Re: Iti plac bijuuri hademade? Le confectionezi? Dum Noi 06, 2011 2:08 am | |
| eu le-am vazut si-mi plac tare multtttttt | |
|
| |
| Subiect: Re: Iti plac bijuuri hademade? Le confectionezi? Dum Noi 06, 2011 2:12 am | |
| deci.....rahela una pt mine merciiiiiiiiiiiiiiiiiiii | |
|
| |
flory Mamica Senior
| Subiect: Re: Iti plac bijuuri hademade? Le confectionezi? Dum Noi 06, 2011 4:39 am | |
| ai sa vezi nico sunt tare frumoase | |
|
| |
| Subiect: Re: Iti plac bijuuri hademade? Le confectionezi? Dum Noi 06, 2011 4:56 am | |
| acum daca imi da :astept: | |
|
| |
rahela Mamica Senior
Localizare : zimnicea
| Subiect: Re: Iti plac bijuuri hademade? Le confectionezi? Dum Noi 06, 2011 2:10 pm | |
| sigur ca da, nico | |
|
| |
Gianina Mamica Junior
Localizare : Vulcana Pandele
| Subiect: Re: Iti plac bijuuri hademade? Le confectionezi? Dum Noi 06, 2011 5:59 pm | |
| Rahela,hai cu ...nu ne arati si noua? | |
|
| |
| Subiect: Re: Iti plac bijuuri hademade? Le confectionezi? Dum Noi 06, 2011 6:10 pm | |
| baga si rahela | |
|
| |
rahela Mamica Senior
| Subiect: Re: Iti plac bijuuri hademade? Le confectionezi? Dum Noi 06, 2011 6:29 pm | |
| maine fac si va arat ca mai am de facut ceva | |
|
| |
Alexandra Admin
| Subiect: Re: Iti plac bijuuri hademade? Le confectionezi? Dum Noi 06, 2011 6:56 pm | |
| asteptam Rahela..sunt curioasa si eu | |
|
| |
mamica_de_elina Moderator
Localizare : Mioveni
| Subiect: Re: Iti plac bijuuri hademade? Le confectionezi? Dum Noi 06, 2011 8:50 pm | |
| Rahela ace de brose pori cumpara de pe net de la magazine cu specific. Am facut si eu ieri o bratara si niste cercei pentru 2 colege si un pomisor ce va fi daruit unei prietene,ea nu stie inca,va fi surpriza. | |
|
| |
rahela Mamica Senior
| Subiect: Re: Iti plac bijuuri hademade? Le confectionezi? Dum Noi 06, 2011 8:56 pm | |
| stiu Lori, dar trebuie sa comanzi de o suma anume... | |
|
| |
flory Mamica Senior
| Subiect: Re: Iti plac bijuuri hademade? Le confectionezi? Dum Noi 06, 2011 11:48 pm | |
| sa ne arati si noua poze loryyyyyyyyy :jhgfd: | |
|
| |
rahela Mamica Senior
| Subiect: Re: Iti plac bijuuri hademade? Le confectionezi? Mier Noi 09, 2011 12:28 am | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Iti plac bijuuri hademade? Le confectionezi? Mier Noi 09, 2011 2:16 am | |
| se vad vreau si eu 1 neagra din ultima dreapta lori cand imi faci si mie un copacel??????????? | |
|
| |
| Subiect: Re: Iti plac bijuuri hademade? Le confectionezi? Mier Noi 09, 2011 2:20 am | |
| cum arata rahela fa mi o sa ma uit joi in targ | |
|
| |
rahela Mamica Senior
| Subiect: Re: Iti plac bijuuri hademade? Le confectionezi? Mier Noi 09, 2011 2:39 am | |
| | |
|
| |
flory Mamica Senior
| Subiect: Re: Iti plac bijuuri hademade? Le confectionezi? Mier Noi 09, 2011 4:05 am | |
| la acele de brose fina :jhgfd: | |
|
| |
| Subiect: Re: Iti plac bijuuri hademade? Le confectionezi? Mier Noi 09, 2011 4:13 am | |
| la ace rahela poate gasesc aici brosa o vreau pe cea neagra daca o mai ai | |
|
| |
rahela Mamica Senior
| Subiect: Re: Iti plac bijuuri hademade? Le confectionezi? Mier Noi 09, 2011 6:43 am | |
| da nico, iți trimit broșa la cadoul de craciun nico, multam, dar deja am facut comanda pe net de ace | |
|
| |
| |
| |
laura Moderator
Localizare : piatra neamt
| Subiect: Re: Iti plac bijuuri hademade? Le confectionezi? Mier Noi 09, 2011 8:59 pm | |
| foarte frumoase brosele Rahela Se poarta foarte mult brosele asta in forma de trandafiri si nu neaparat crosetati.sunt superbi!!!Felicitari | |
|
| |
| Subiect: Re: Iti plac bijuuri hademade? Le confectionezi? Joi Noi 10, 2011 1:44 am | |
| hihi laura o sa am si eu 1 | |
|
| |
rahela Mamica Senior
| Subiect: Re: Iti plac bijuuri hademade? Le confectionezi? Joi Noi 10, 2011 3:04 am | |
| multumesc da nico | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Iti plac bijuuri hademade? Le confectionezi? | |
| |
|
| |
| Iti plac bijuuri hademade? Le confectionezi? | |
|