LUMEA PRICHINDEILOR
LUMEA PRICHINDEILOR
LUMEA PRICHINDEILOR
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

LUMEA PRICHINDEILOR

O LUME IN CARE ESTE PRETUITA INTELEGEREA , IUBIREA SI PRIETENIA

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Conectare
Utilizator:
Parola:
Conectare automată: 
:: Mi-am uitat parola
Ultimele subiecte
»  Manichiura 2010: trenduri coloristice
Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! T7241Mar Dec 13, 2011 9:32 pm Scris de laura

» Rochii de seara
Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! T7241Lun Noi 14, 2011 1:50 am Scris de nicoletadina

» Rochii inedite
Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! T7241Lun Noi 14, 2011 1:49 am Scris de nicoletadina

» Tot ce trebuie sa sti despre unghii
Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! T7241Lun Noi 14, 2011 1:46 am Scris de nicoletadina

» Cum îţi faci manichiură
Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! T7241Lun Noi 14, 2011 1:46 am Scris de nicoletadina

» Iti plac bijuuri hademade? Le confectionezi?
Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! T7241Vin Noi 11, 2011 2:03 am Scris de nicoletadina

» Imi place culoarea gri? Tie?
Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! T7241Sam Noi 05, 2011 2:27 pm Scris de nicoletadina

» Tinuta la servici
Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! T7241Sam Noi 05, 2011 2:25 pm Scris de nicoletadina

» Moduri originale de a purta o esarfa
Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! T7241Dum Oct 30, 2011 10:19 pm Scris de nicoletadina

» Machiaj de primavara
Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! T7241Dum Oct 30, 2011 10:19 pm Scris de nicoletadina

» Ce fel de bijuterii purtati?
Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! T7241Dum Oct 30, 2011 10:18 pm Scris de nicoletadina

» Stop caderiii parului
Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! T7241Dum Oct 30, 2011 10:17 pm Scris de nicoletadina

» Retete homemade pentru un par stralucitor
Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! T7241Dum Oct 30, 2011 10:17 pm Scris de nicoletadina

» Povesti si amintiri din vacantele noastre
Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! T7241Sam Iul 02, 2011 4:52 am Scris de roxana

» Concurs margele
Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! T7241Lun Iun 27, 2011 11:35 pm Scris de mamica_de_elina

Top postatori
nicoletadina
Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! I_vote_lcapBun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! I_voting_barBun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! I_vote_rcap 
roxana
Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! I_vote_lcapBun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! I_voting_barBun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! I_vote_rcap 
Alexandra
Lica.Irina
mamica_de_elina
flory
rahela
AlinaBubulina
laura
raluca
Cine este conectat?
În total sunt 68 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 68 Vizitatori

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 334, Vin Dec 31, 2010 6:59 am

Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM!

In jos 
+5
dya20
nicoletadina
Alexandra
roxana
raluca
9 participanți
Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul
AutorMesaj
raluca
Moderator
Moderator
raluca

nume : Raluca
Localizare : Piatra Neamt

Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! Empty
MesajSubiect: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM!   Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! T7241Sam Noi 27, 2010 9:29 pm

Multam pentru parerea ta.

Va mai astept cu informatii, in special legate de forum ,daca doriti sa va inregistrati sunteti bine venit bun venit
Sus In jos
roxana
Admin
Admin
roxana

Localizare : Constanta

Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! Empty
MesajSubiect: Re: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM!   Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! T7241Sam Noi 27, 2010 9:35 pm

asa este dragi vizitatori va invitam sa va spuneti parerile si de ce nu poate sa va inregistrati si sa veniti alaturi de noi la discutii si concursuri
Sus In jos
roxana
Admin
Admin
roxana

MesajSubiect: Re: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM!   Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! T7241Mier Dec 01, 2010 10:26 pm

intrati macar si spunetiva parerile ziceti doua vorbe nu va mananca nimeni nici nu se vede cine a scris..ca vad sunteti o gramada da numi dau seama de ce nu scrieti offff bun venit
Sus In jos
Alexandra
Admin
Admin
Alexandra

MesajSubiect: Re: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM!   Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! T7241Mar Dec 07, 2010 12:17 am

Roxy, sunt timizi, dar poate intr-o zi o sa aiba curajul sa scrie aici 2 cuvinte, oricare ar fi ele...
Noi va asteptam cu mult drag, sa ne spuneti parerea vostra, oricare ar fi aceasta :yes yes:
Sus In jos
https://lumea-prichindeilor.forumgratuit.ro
Alexandra
Admin
Admin
Alexandra

MesajSubiect: Re: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM!   Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! T7241Mar Dec 07, 2010 12:56 am

Fetelor uitati cati vizitatori sunt acum pe forum...sa vedem cine are curajul sa sparga gheata:
Vizitator Lun 6 Dec 2010 - 18:27 Este in indexul forumului
Vizitator Lun 6 Dec 2010 - 18:42 Este in indexul forumului
Vizitator Lun 6 Dec 2010 - 18:01 Este in indexul forumului
Vizitator Lun 6 Dec 2010 - 18:10 Este in indexul forumului
Vizitator Lun 6 Dec 2010 - 18:42 Este in indexul forumului
Vizitator Lun 6 Dec 2010 - 18:29 Este in indexul forumului
Vizitator Lun 6 Dec 2010 - 18:24 Este in indexul forumului
Vizitator Lun 6 Dec 2010 - 18:40 Este in indexul forumului
Vizitator Lun 6 Dec 2010 - 18:18 Este in indexul forumului
Vizitator Lun 6 Dec 2010 - 18:50 Este in indexul forumului
Vizitator Lun 6 Dec 2010 - 18:28 Se afla in portal
Vizitator Lun 6 Dec 2010 - 18:28 Este in indexul forumului
Vizitator Lun 6 Dec 2010 - 18:33 Este in indexul forumului
Vizitator Lun 6 Dec 2010 - 18:24 Este in indexul forumului
Vizitator Lun 6 Dec 2010 - 18:17 Este in indexul forumului
Vizitator Lun 6 Dec 2010 - 18:53 Este in indexul forumului
Vizitator Lun 6 Dec 2010 - 18:16 La multi ani - azi e onomastica ta!
Vizitator Lun 6 Dec 2010 - 18:44 Se afla in portal
Vizitator Lun 6 Dec 2010 - 18:28 Multe concursuri se desfasoara aici
Vizitator Lun 6 Dec 2010 - 18:30 Se afla in portal
Vizitator Lun 6 Dec 2010 - 18:38 Este in indexul forumului
Vizitator Lun 6 Dec 2010 - 18:34 Se afla in portal
Vizitator Lun 6 Dec 2010 - 18:15 Este in indexul forumului
Vizitator Lun 6 Dec 2010 - 17:59 Noutati din lume ...stiri de toate felurile
Vizitator Lun 6 Dec 2010 - 18:01 Este in indexul forumului
Vizitator Lun 6 Dec 2010 - 18:52 Este in indexul forumului
Vizitator Lun 6 Dec 2010 - 18:31 Se afla in portal
Sus In jos
nicoletadina
Mamica Top Poster
Mamica Top Poster
nicoletadina

Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM!   Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! T7241Mar Dec 07, 2010 2:11 am

am mai vazut intr o seara ale tot asa de multi
Sus In jos
raluca
Moderator
Moderator
raluca

MesajSubiect: Re: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM!   Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! T7241Mar Dec 07, 2010 5:21 am

au fost si mai multi la la la
Sus In jos
roxana
Admin
Admin
roxana

MesajSubiect: Re: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM!   Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! T7241Mar Dec 07, 2010 5:35 am

daa 261 intro duminica parca...da nici unu nu sencumeta sa zica 2 vorbe la la la ...hai vizitatorilor...spunetiva parerea ca nici nu se stie cine scrie asa ca bagati...va asteptam macar asa daca nu vreti sa va inregistrati bun venit
Sus In jos
nicoletadina
Mamica Top Poster
Mamica Top Poster
nicoletadina

MesajSubiect: Re: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM!   Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! T7241Mar Dec 07, 2010 7:21 pm

asta este nu vor si gata
Sus In jos
Alexandra
Admin
Admin
Alexandra

MesajSubiect: Re: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM!   Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! T7241Mar Dec 07, 2010 11:23 pm

Poate o sa aiba candva si eu curaj...
noi ii asteptam
Sus In jos
raluca
Moderator
Moderator
raluca

MesajSubiect: Re: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM!   Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! T7241Sam Dec 11, 2010 6:13 am

:ha ha ha ha : :ha ha ha ha : :ha ha ha ha : :ha ha ha ha : ce agitate sunteti ....avem forum frumos de asta ne viziteaza fericita ...la nici un forum nu am vazut atatia vizitatori asa ca fetelor suntem CELE MAI TARI fericita
Sus In jos
roxana
Admin
Admin
roxana

MesajSubiect: Re: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM!   Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! T7241Vin Dec 24, 2010 4:03 am

normal ca suntem cele mai cele mai tari..in primul rand ca suntem prietene bune intre noi..si restul...vine de la sine la la la ...asa ca dragi vizitatori noi va asteptam sa va faceti curaj si sa veniti alaturi de noi nu doar ca vizitatori ci si ca prietene Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! 172918
Sus In jos
Alina
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM!   Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! T7241Mar Ian 04, 2011 6:58 pm

Vad ca nimeni nu a avut curajul pana acum sa scrie ceva aici, asa ca eu m-am hotarat sa fiu primul vizitator care are curajul sa vorbeasca.
Pot sa spun ca de ceva vreme urmaresc evolutia acestui forum, si imi place tot ce se intampla aici, am vazut ca ati devenit prietene si nu exista pagini unde sa apara certuri sau mai stiu eu ce. E frumos forumul, e bine structurat si pur si simplu e primitor.
Multa bafta in continuare!

Sus In jos
roxana
Admin
Admin
roxana

MesajSubiect: Re: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM!   Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! T7241Mar Ian 04, 2011 8:25 pm

multumim...esti o doamna sau un domn? Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! 172918
Sus In jos
Alexandra
Admin
Admin
Alexandra

MesajSubiect: Re: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM!   Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! T7241Mar Ian 04, 2011 9:13 pm

Roxy baniesc ca e doamna la ce nume are... pusy
Sus In jos
nicoletadina
Mamica Top Poster
Mamica Top Poster
nicoletadina

MesajSubiect: Re: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM!   Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! T7241Mier Ian 05, 2011 1:49 am

multumim alina Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! 172918
Sus In jos
raluca
Moderator
Moderator
raluca

MesajSubiect: Re: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM!   Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! T7241Joi Ian 06, 2011 2:07 am

Lica.Irina Mier Ian 05, 2011 5:54 pm Mier Ian 05, 2011 6:04 pm Multe concursuri se desfasoara aici
raluca Mier Ian 05, 2011 6:03 pm Mier Ian 05, 2011 6:03 pm Este in indexul forumului
dya20 Mier Ian 05, 2011 5:44 pm Mier Ian 05, 2011 5:46 pm Multumim ca ai participat dar acest concurs sa incheiat
Vizitator Mier Ian 05, 2011 5:58 pm Mier Ian 05, 2011 5:58 pm Se afla in portal
Vizitator Mier Ian 05, 2011 5:53 pm Mier Ian 05, 2011 5:53 pm Se afla in portal
Vizitator Mier Ian 05, 2011 5:45 pm Mier Ian 05, 2011 5:45 pm Se afla in portal
Vizitator Mier Ian 05, 2011 5:45 pm Mier Ian 05, 2011 5:45 pm Este in indexul forumului
Vizitator Mier Ian 05, 2011 5:44 pm Mier Ian 05, 2011 5:44 pm Se afla in portal
Vizitator Mier Ian 05, 2011 5:40 pm Mier Ian 05, 2011 5:40 pm Se afla in portal
Sus In jos
dya20
Mamica Nou venit
Mamica Nou venit
dya20

Localizare : Hunedoara

MesajSubiect: Re: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM!   Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! T7241Joi Ian 06, 2011 5:17 am

ufff..din atatia vizitatori nu intra nimeni sa mai povesteasca?
Sus In jos
roxana
Admin
Admin
roxana

MesajSubiect: Re: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM!   Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! T7241Joi Ian 06, 2011 6:42 am

nui nimic nu vor nu vor pentru mine e important ca suntem noi...prietenele la la la ...dar daca cineva sencumeta il primim cu bratele deschise cum se zice Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! 172918
Sus In jos
nicoletadina
Mamica Top Poster
Mamica Top Poster
nicoletadina

MesajSubiect: Re: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM!   Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! T7241Joi Ian 06, 2011 2:00 pm

da roxy asa este dar nu ti ia mult timp sa intri sa scri si aici 2 vb. la la la
Sus In jos
roxana
Admin
Admin
roxana

MesajSubiect: Re: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM!   Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! T7241Dum Ian 09, 2011 8:26 pm

asa e nico da nui putem obliga nu?...sa intre doar daca au plecere ifght
Sus In jos
Alexandra
Admin
Admin
Alexandra

MesajSubiect: Re: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM!   Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! T7241Dum Ian 09, 2011 8:57 pm

Fetelor nu va stresati...ca intr-o zi vor scrie :yes yes:
Important e ca sunt vizitatori o gramada..
Daca scriu bine, daca nu iar bine (macar e corect tot, nu ne apucam noi sa lasam nu stiu ce mesaje ca si cum am fi vizitatori, cum se intampla in alte locuri) hi hi hi

ifght
Sus In jos
roxana
Admin
Admin
roxana

MesajSubiect: Re: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM!   Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! T7241Dum Ian 09, 2011 9:01 pm

asa e ale ifght
Sus In jos
laura_marco
Mamica Nou venit
Mamica Nou venit
laura_marco

Localizare : voluntari

MesajSubiect: Re: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM!   Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! T7241Lun Ian 10, 2011 3:02 am

buna seara sunt utilizator nou ma numesc laura si am un baietel de 4 luni va doresc tot binele din lume
Sus In jos
roxana
Admin
Admin
roxana

MesajSubiect: Re: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM!   Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! T7241Lun Ian 10, 2011 3:04 am

buna laura...ne bucuram ca ai venit alaturi de noi...si mias dorii sa participi la cat mai multe discutii si concursurile noastre..bun venit si multi pupici
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM!   Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! T7241

Sus In jos

Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM!
Sus 
Pagina 1 din 3Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMEA PRICHINDEILOR :: Parerile vizitatorilor :: Parerile vizitatorilor legat de acest forum-
Mergi direct la: