LUMEA PRICHINDEILOR
LUMEA PRICHINDEILOR
LUMEA PRICHINDEILOR
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

LUMEA PRICHINDEILOR

O LUME IN CARE ESTE PRETUITA INTELEGEREA , IUBIREA SI PRIETENIA

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Conectare
Utilizator:
Parola:
Conectare automată: 
:: Mi-am uitat parola
Ultimele subiecte
»  Manichiura 2010: trenduri coloristice
Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! - Pagina 2 T7241Mar Dec 13, 2011 9:32 pm Scris de laura

» Rochii de seara
Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! - Pagina 2 T7241Lun Noi 14, 2011 1:50 am Scris de nicoletadina

» Rochii inedite
Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! - Pagina 2 T7241Lun Noi 14, 2011 1:49 am Scris de nicoletadina

» Tot ce trebuie sa sti despre unghii
Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! - Pagina 2 T7241Lun Noi 14, 2011 1:46 am Scris de nicoletadina

» Cum îţi faci manichiură
Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! - Pagina 2 T7241Lun Noi 14, 2011 1:46 am Scris de nicoletadina

» Iti plac bijuuri hademade? Le confectionezi?
Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! - Pagina 2 T7241Vin Noi 11, 2011 2:03 am Scris de nicoletadina

» Imi place culoarea gri? Tie?
Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! - Pagina 2 T7241Sam Noi 05, 2011 2:27 pm Scris de nicoletadina

» Tinuta la servici
Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! - Pagina 2 T7241Sam Noi 05, 2011 2:25 pm Scris de nicoletadina

» Moduri originale de a purta o esarfa
Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! - Pagina 2 T7241Dum Oct 30, 2011 10:19 pm Scris de nicoletadina

» Machiaj de primavara
Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! - Pagina 2 T7241Dum Oct 30, 2011 10:19 pm Scris de nicoletadina

» Ce fel de bijuterii purtati?
Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! - Pagina 2 T7241Dum Oct 30, 2011 10:18 pm Scris de nicoletadina

» Stop caderiii parului
Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! - Pagina 2 T7241Dum Oct 30, 2011 10:17 pm Scris de nicoletadina

» Retete homemade pentru un par stralucitor
Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! - Pagina 2 T7241Dum Oct 30, 2011 10:17 pm Scris de nicoletadina

» Povesti si amintiri din vacantele noastre
Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! - Pagina 2 T7241Sam Iul 02, 2011 4:52 am Scris de roxana

» Concurs margele
Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! - Pagina 2 T7241Lun Iun 27, 2011 11:35 pm Scris de mamica_de_elina

Top postatori
nicoletadina
Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! - Pagina 2 I_vote_lcapBun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! - Pagina 2 I_voting_barBun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! - Pagina 2 I_vote_rcap 
roxana
Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! - Pagina 2 I_vote_lcapBun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! - Pagina 2 I_voting_barBun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! - Pagina 2 I_vote_rcap 
Alexandra
Lica.Irina
mamica_de_elina
flory
rahela
AlinaBubulina
laura
raluca
Cine este conectat?
În total sunt 36 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 36 Vizitatori

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 334, Vin Dec 31, 2010 6:59 am

Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM!

In jos 
+5
dya20
nicoletadina
Alexandra
roxana
raluca
9 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul
AutorMesaj
raluca
Moderator
Moderator
raluca

nume : Raluca
Localizare : Piatra Neamt

Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM!   Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! - Pagina 2 T7241Sam Noi 27, 2010 9:29 pm

Rezumarea primului mesaj :

Multam pentru parerea ta.

Va mai astept cu informatii, in special legate de forum ,daca doriti sa va inregistrati sunteti bine venit bun venit
Sus In jos

AutorMesaj
laura_marco
Mamica Nou venit
Mamica Nou venit
laura_marco

Localizare : voluntari

Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM!   Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! - Pagina 2 T7241Lun Ian 10, 2011 3:07 am

buna roxana vom participa atat timp cat vom mai avea acces la inernet momentan avem niste probleme dar suntem aici alaturiu de voi la concursuri si discutii
Sus In jos
roxana
Admin
Admin
roxana

Localizare : Constanta

MesajSubiect: Re: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM!   Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! - Pagina 2 T7241Lun Ian 10, 2011 3:18 am

ma bucur
Sus In jos
laura_marco
Mamica Nou venit
Mamica Nou venit
laura_marco

MesajSubiect: Re: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM!   Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! - Pagina 2 T7241Lun Ian 10, 2011 3:55 am

imi pot pune si eu o poza la profil??cum trebuie sa fac??
Sus In jos
mamica_de_elina
Moderator
Moderator
mamica_de_elina

Localizare : Mioveni

MesajSubiect: Re: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM!   Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! - Pagina 2 T7241Lun Ian 10, 2011 3:58 am

bun venit laura,intri la profil,apoi la avatar ifght
Sus In jos
http://www.marinloredana.blogspot.com/
laura_marco
Mamica Nou venit
Mamica Nou venit
laura_marco

MesajSubiect: Re: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM!   Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! - Pagina 2 T7241Lun Ian 10, 2011 4:26 am

multumesc mult mamica esti o scumpa aici pe forum sunt concursuri si pentru copii cu pozele lor si cu voturi la acele poze??exista genul asta de concursuri??
Sus In jos
nicoletadina
Mamica Top Poster
Mamica Top Poster
nicoletadina

Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM!   Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! - Pagina 2 T7241Lun Ian 10, 2011 4:32 am

buna laura ifght
Sus In jos
laura_marco
Mamica Nou venit
Mamica Nou venit
laura_marco

MesajSubiect: Re: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM!   Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! - Pagina 2 T7241Lun Ian 10, 2011 4:33 am

buna nicoleta ifght
Sus In jos
roxana
Admin
Admin
roxana

MesajSubiect: Re: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM!   Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! - Pagina 2 T7241Lun Ian 10, 2011 3:17 pm

haideti dragi vizitatori ca se poate ifght
Sus In jos
nicoletadina
Mamica Top Poster
Mamica Top Poster
nicoletadina

MesajSubiect: Re: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM!   Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! - Pagina 2 T7241Mar Ian 11, 2011 12:15 am

da asa este roxy haideti sa purtam discutii. ifght
Sus In jos
roxana
Admin
Admin
roxana

MesajSubiect: Re: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM!   Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! - Pagina 2 T7241Vin Ian 21, 2011 2:58 pm

cucu e cineva pe acolo???? :jhgfd:
Sus In jos
Alexandra
Admin
Admin
Alexandra

MesajSubiect: Re: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM!   Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! - Pagina 2 T7241Mier Feb 02, 2011 3:12 pm

pusy
Va asteptam...
Sus In jos
https://lumea-prichindeilor.forumgratuit.ro
roxana
Admin
Admin
roxana

MesajSubiect: Re: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM!   Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! - Pagina 2 T7241Sam Feb 05, 2011 3:23 pm

nu indraznesc :astept:
Sus In jos
nicoletadina
Mamica Top Poster
Mamica Top Poster
nicoletadina

MesajSubiect: Re: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM!   Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! - Pagina 2 T7241Sam Mar 05, 2011 12:52 pm

nu roxy :astept:
Sus In jos
roxana
Admin
Admin
roxana

MesajSubiect: Re: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM!   Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! - Pagina 2 T7241Sam Mar 05, 2011 3:13 pm

eii asta e or sa vina ei in curand pusy
Sus In jos
Alexandra
Admin
Admin
Alexandra

MesajSubiect: Re: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM!   Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! - Pagina 2 T7241Joi Mar 10, 2011 11:03 pm

lasa ca vin ei...dar vad ca mai degraba ni se alatura decat sa scrie aici
Sus In jos
roxana
Admin
Admin
roxana

MesajSubiect: Re: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM!   Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! - Pagina 2 T7241Joi Mar 10, 2011 11:33 pm

daaa se uita si ne privesc
Sus In jos
Alexandra
Admin
Admin
Alexandra

MesajSubiect: Re: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM!   Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! - Pagina 2 T7241Joi Mar 10, 2011 11:48 pm

pai daca nu au curanjul sa scrie, asta este...
Sus In jos
roxana
Admin
Admin
roxana

MesajSubiect: Re: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM!   Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! - Pagina 2 T7241Vin Mar 11, 2011 1:59 am

dragi vizitatori noi stim ca intrati asa ca va rugam macar spunetiva parerea daca nu vreti sa va faceti cont...va multumim pusy
Sus In jos
nicoletadina
Mamica Top Poster
Mamica Top Poster
nicoletadina

MesajSubiect: Re: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM!   Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! - Pagina 2 T7241Joi Mar 17, 2011 7:17 pm

asa roxy bine spus
Sus In jos
nicoletta
Mamica Nou venit
Mamica Nou venit
nicoletta

nume : Nicoleta
Localizare : Iasi

MesajSubiect: Re: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM!   Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! - Pagina 2 T7241Vin Mar 18, 2011 11:24 pm

stiu si eu cum este cu vizitatorii,va spun ca in mare parte spioneaza,si daca ati pus link pe facebook cu forumul,nu toti sunt romani din cate stiu,majoritatea sunt care intra din alte tari tocmai de aceea unii intra si pleaca.
mai sunt unii care doar spioneaza,se uita pe ici,pe colo.
si,tot asa,de obicei vizitatorii nu posteaza nimic :astept: :nhgft: offff no no no
Sus In jos
Alexandra
Admin
Admin
Alexandra

MesajSubiect: Re: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM!   Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! - Pagina 2 T7241Sam Mar 19, 2011 1:26 am

atsa este...
dar sa sti ca eu usnt bucuroasa dac ane spioneaza altii, ptc inseamna ca sunt mult mai bune decat ei.... zambet
Sus In jos
nicoletadina
Mamica Top Poster
Mamica Top Poster
nicoletadina

MesajSubiect: Re: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM!   Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! - Pagina 2 T7241Sam Mar 19, 2011 2:51 am

pot sipona ca nu avem nimic de ascuns
Sus In jos
raluca
Moderator
Moderator
raluca

nume : Raluca
Localizare : Piatra Neamt

MesajSubiect: Re: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM!   Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! - Pagina 2 T7241Joi Apr 14, 2011 12:49 am

nu stiu de ce vizitatorii nu se baga la postat :astept:
Sus In jos
roxana
Admin
Admin
roxana

MesajSubiect: Re: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM!   Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! - Pagina 2 T7241Joi Apr 14, 2011 1:52 am

si poate sa spioneze ca nu au ce sa vada prea multe decat niste poze si niste concursuri...
fetele eu ma gandeam sa fac un concurs pentru vizitatori poatei convingem :astept:
Sus In jos
nicoletadina
Mamica Top Poster
Mamica Top Poster
nicoletadina

MesajSubiect: Re: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM!   Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! - Pagina 2 T7241Joi Apr 14, 2011 3:05 am

n ar fi rau sa veddem roxy
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM!   Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! - Pagina 2 T7241

Sus In jos

Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM!
Sus 
Pagina 2 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMEA PRICHINDEILOR :: Parerile vizitatorilor :: Parerile vizitatorilor legat de acest forum-
Mergi direct la: