Autor | Mesaj |
---|
laura_marco Mamica Nou venit
Localizare : voluntari
| Subiect: Re: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! Lun Ian 10, 2011 3:07 am | |
| buna roxana vom participa atat timp cat vom mai avea acces la inernet momentan avem niste probleme dar suntem aici alaturiu de voi la concursuri si discutii | |
|
| |
roxana Admin
Localizare : Constanta
| Subiect: Re: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! Lun Ian 10, 2011 3:18 am | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! Lun Ian 10, 2011 3:55 am | |
| imi pot pune si eu o poza la profil??cum trebuie sa fac??
| |
|
| |
mamica_de_elina Moderator
Localizare : Mioveni
| Subiect: Re: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! Lun Ian 10, 2011 3:58 am | |
| bun venit laura,intri la profil,apoi la avatar ifght | |
|
| |
| Subiect: Re: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! Lun Ian 10, 2011 4:26 am | |
| multumesc mult mamica esti o scumpa aici pe forum sunt concursuri si pentru copii cu pozele lor si cu voturi la acele poze??exista genul asta de concursuri?? | |
|
| |
nicoletadina Mamica Top Poster
Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! Lun Ian 10, 2011 4:32 am | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! Lun Ian 10, 2011 4:33 am | |
| | |
|
| |
roxana Admin
| Subiect: Re: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! Lun Ian 10, 2011 3:17 pm | |
| haideti dragi vizitatori ca se poate ifght | |
|
| |
| Subiect: Re: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! Mar Ian 11, 2011 12:15 am | |
| da asa este roxy haideti sa purtam discutii. ifght | |
|
| |
roxana Admin
| Subiect: Re: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! Vin Ian 21, 2011 2:58 pm | |
| cucu e cineva pe acolo???? :jhgfd: | |
|
| |
Alexandra Admin
| Subiect: Re: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! Mier Feb 02, 2011 3:12 pm | |
| Va asteptam... | |
|
| |
roxana Admin
| Subiect: Re: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! Sam Feb 05, 2011 3:23 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! Sam Mar 05, 2011 12:52 pm | |
| | |
|
| |
roxana Admin
| Subiect: Re: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! Sam Mar 05, 2011 3:13 pm | |
| eii asta e or sa vina ei in curand | |
|
| |
Alexandra Admin
| Subiect: Re: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! Joi Mar 10, 2011 11:03 pm | |
| lasa ca vin ei...dar vad ca mai degraba ni se alatura decat sa scrie aici | |
|
| |
roxana Admin
| Subiect: Re: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! Joi Mar 10, 2011 11:33 pm | |
| daaa se uita si ne privesc | |
|
| |
Alexandra Admin
| Subiect: Re: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! Joi Mar 10, 2011 11:48 pm | |
| pai daca nu au curanjul sa scrie, asta este... | |
|
| |
roxana Admin
| Subiect: Re: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! Vin Mar 11, 2011 1:59 am | |
| dragi vizitatori noi stim ca intrati asa ca va rugam macar spunetiva parerea daca nu vreti sa va faceti cont...va multumim | |
|
| |
| Subiect: Re: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! Joi Mar 17, 2011 7:17 pm | |
| | |
|
| |
nicoletta Mamica Nou venit
nume : Nicoleta Localizare : Iasi
| Subiect: Re: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! Vin Mar 18, 2011 11:24 pm | |
| stiu si eu cum este cu vizitatorii,va spun ca in mare parte spioneaza,si daca ati pus link pe facebook cu forumul,nu toti sunt romani din cate stiu,majoritatea sunt care intra din alte tari tocmai de aceea unii intra si pleaca. mai sunt unii care doar spioneaza,se uita pe ici,pe colo. si,tot asa,de obicei vizitatorii nu posteaza nimic :astept: :nhgft: | |
|
| |
Alexandra Admin
| Subiect: Re: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! Sam Mar 19, 2011 1:26 am | |
| atsa este... dar sa sti ca eu usnt bucuroasa dac ane spioneaza altii, ptc inseamna ca sunt mult mai bune decat ei.... zambet | |
|
| |
| Subiect: Re: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! Sam Mar 19, 2011 2:51 am | |
| pot sipona ca nu avem nimic de ascuns | |
|
| |
raluca Moderator
nume : Raluca Localizare : Piatra Neamt
| Subiect: Re: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! Joi Apr 14, 2011 12:49 am | |
| nu stiu de ce vizitatorii nu se baga la postat :astept: | |
|
| |
roxana Admin
| Subiect: Re: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! Joi Apr 14, 2011 1:52 am | |
| si poate sa spioneze ca nu au ce sa vada prea multe decat niste poze si niste concursuri... fetele eu ma gandeam sa fac un concurs pentru vizitatori poatei convingem :astept: | |
|
| |
| Subiect: Re: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! Joi Apr 14, 2011 3:05 am | |
| n ar fi rau sa veddem roxy | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! | |
| |
|
| |
| Bun venit dragi vizitatori ,doresc sa aflu parerile voastre, legate de acest FORUM! | |
|