| Concurs Mama si copilul | |
|
+10roxana flory mamica_de_elina oanaelena Andreea Lica.Irina floare brigitta nicoletadina Alexandra 14 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Alexandra Admin
| Subiect: Concurs Mama si copilul Sam Mar 19, 2011 2:23 am | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] inpreuna cu Lumea-prichindeilor va invita la un super concurs!! Perioada de desfasurare: 18 martie - 25 martie Cerinte: Fiecare participanta trebuie sa intre pe [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] si sa apese butonul de "like"/"imi place" sus in dreapta, cel propriu Facebook-ului. Sa intre pe forum apoi si sa ne spuna cu ce nume de Facebook au dat "like". Sa scrie un mic comentariu legat de ingrijirea copilului lor: de ce considera ca au nevoie de produse cosmetice naturale, care cred ca sunt pericolele folosirii unor cosmetice cu chimicale etc. Premiile puse in joc sunt urmatoarele: - Green Bar, sapun natural solid cu menta si continut ridicat de iod, indicat pentru toata familia - Baby Body Oil, ulei de corp natural fara uleiuri esentiale, special creat pentru bebelusi - Rose Bar, sapun natural solid cu trandafiri, special creat pentru femei - Baby Massage Oil, ulei de masaj natural fara uleiuri esentiale, special creat pentru bebelusiVor avea loc 4 trageri la sort! O tragere pentru fiecare produs! Un membru nu poate castigat decat maxim un produs! Castigatorii trebuie sa trimita un mail pe adresa office[at]soapmill.ro cu nume, prenume, adresa din buletin. Toate costurile de transport prin posta romana cad in sarcina Soapmill. Premiile se expediaza in termen de 10 zile de la anuntarea castigatorilor. Succes | |
|
| |
nicoletadina Mamica Top Poster
Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Concurs Mama si copilul Sam Mar 19, 2011 2:57 pm | |
| revin merci de concurs este super | |
|
| |
brigitta Mamica Junior
| Subiect: Re: Concurs Mama si copilul Sam Mar 19, 2011 3:03 pm | |
| frumos concurs | |
|
| |
Alexandra Admin
| Subiect: Re: Concurs Mama si copilul Sam Mar 19, 2011 4:49 pm | |
| | |
|
| |
floare Mamica Senior
nume : florina Localizare : piatra neamt
| Subiect: Re: Concurs Mama si copilul Sam Mar 19, 2011 5:13 pm | |
| Super concurs ! Multumim Ale | |
|
| |
Alexandra Admin
| Subiect: Re: Concurs Mama si copilul Sam Mar 19, 2011 5:15 pm | |
| haideti fetelor...sunt tare curioasa ce scrieti... dar grabitiva, concursul e doar pana in 25.... sa nu ramaneti pe dinafara | |
|
| |
| Subiect: Re: Concurs Mama si copilul Sam Mar 19, 2011 6:06 pm | |
| cred ca fiecare mama, femeie vrea ca, copilul ei sa fie sanatoas si de aceea incearca macar pentru el sa foloseasca pe cat posibil produse naturale.de aceea este bine sa folosim produsele bio care nu contin conservanti, arome artificiale sau coloranti fiind facute din ingrediente organice.
Unele ingrediente pot fi de-a dreptul periculoase pentru noi,multe dintre ingredientele care sunt incluse in alimentele din comert sunt inca necunoscute pentru marea majoritate dintre noi. Bisulfit de sodiu ( vin,mucegai etc),Peroxid de benzoil(in albirea dintilor,in tratarea fainii ), Bromat de potasiu un produs interzis in Romania(in declansarea cancerului),Nitrit de sodiu(majoritatea mezelurilor din comert)alimentar folosit frecvent, fiind posibil cancerigen.deci trebuiesc evitate mezelurile si sa incercam sa mancam cat mai sanatos posibil.
am dat like cu Vasile Adina | |
|
| |
floare Mamica Senior
| Subiect: Re: Concurs Mama si copilul Sam Mar 19, 2011 6:22 pm | |
| Pielea bebelusilor este extrem de sensibila,fiind de 4-5 ori mai subtire decât pielea unui adult. Produsele organice de îngrijire a pielii sunt lipsite de detergenti,astfel pastrand uleiurile naturale din piele.Aceste produse mentin pielea copilului tau moale si stralucitoare, sanatoasa, cum isi doreste orice mama. Chiar daca zilele de primavara par foarte frumoase la prima impresie, in realitate vantul si soarele se incapataneaza sa ne faca zilele dificile. Aceasta perioada, cu toate fluctuatiile sale de temperatura, poate produce neplaceri micutului tau. Mai exact, pielea acestuia are de suferit, motiv pentru care primavara trebuie sa acorzi mai multa atentie acestui aspect.
Am dat like cu Nita Florina | |
|
| |
| Subiect: Re: Concurs Mama si copilul Sam Mar 19, 2011 6:24 pm | |
| | |
|
| |
floare Mamica Senior
| Subiect: Re: Concurs Mama si copilul Sam Mar 19, 2011 6:26 pm | |
| Merci nico Haideti fetele | |
|
| |
Lica.Irina Mamica v.i.p
Localizare : Pitesti
| Subiect: Re: Concurs Mama si copilul Dum Mar 20, 2011 5:25 am | |
| Am dat like cu Lica irina. Sincera sa fiu, atat eu cat si familia mea, folosim produse cosmetice, din ambele categorii: eco si mass market. Incerc sa testez produsele, sa vad ce este bun pentru noi si ce nu. Cred ca este foarte greu sa gasesti produsele ideale pe care sa vrei sa le folosesti tot timpul. Aceste produse au si pretul mai ridicat [din acest motiv, nu oricine si le poate permite], dar acesta aste intradevar justificat deoarece un produs care nu ne pune sanatatea in pericol castiga calitativ in fata unuia care, desi la inceput ni se pare bun, in timp ne poate afecta. Sa nu uitam ca pielea absoarbe produsele pe care noi le aplicam. Daca ingredientele produselor sunt benefice si efectele folosirii lor vor fi benefice. Dar daca produsele contin substante toxice , acestea vor face rau si pielii dar si organelor interne ale corpului nostru. | |
|
| |
Alexandra Admin
| Subiect: Re: Concurs Mama si copilul Dum Mar 20, 2011 4:44 pm | |
| wooow super fetelor! bravooo | |
|
| |
| Subiect: Re: Concurs Mama si copilul Dum Mar 20, 2011 6:03 pm | |
| haideeti feetelor | |
|
| |
Alexandra Admin
| Subiect: Re: Concurs Mama si copilul Dum Mar 20, 2011 6:04 pm | |
| va astept pe toate! E un super concurs si nu merita pierduta sansa de a catsiga...
| |
|
| |
floare Mamica Senior
| Subiect: Re: Concurs Mama si copilul Dum Mar 20, 2011 6:05 pm | |
| Ai dreptate Ale ... haideti fetele .... :astept: | |
|
| |
Andreea Mamica Nou venit
nume : Andreea Localizare : Cluj
| Subiect: Re: Concurs Mama si copilul Dum Mar 20, 2011 6:13 pm | |
| Bafta fetelor! Daca o sa reusesc sa mai intru si eu, poate o sa particip! | |
|
| |
oanaelena Mamica Senior
nume : Oana Localizare : Piatra Neamt
| Subiect: Re: Concurs Mama si copilul Dum Mar 20, 2011 6:21 pm | |
| super concurs....din pacate eu nu pot participa [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] asa ca va tin pumnii sa castigati [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
mamica_de_elina Moderator
Localizare : Mioveni
| Subiect: Re: Concurs Mama si copilul Dum Mar 20, 2011 10:28 pm | |
| Buna ziua fetelor si buna Silvia Am dat like cu Marin Loredana Bebelusii au pielea sensibila si trebuie proetejata,cat mai naturale.Eu i-am luat Elinei o crema hidratanta de corp cand am nascut,am dat vreo 70 ron pe ea...dar acum nu i-am mai luat :jhgfd: | |
|
| |
floare Mamica Senior
| Subiect: Re: Concurs Mama si copilul Dum Mar 20, 2011 10:39 pm | |
| super lory | |
|
| |
| Subiect: Re: Concurs Mama si copilul Dum Mar 20, 2011 10:45 pm | |
| merci oana | |
|
| |
oanaelena Mamica Senior
nume : Oana Localizare : Piatra Neamt
| Subiect: Re: Concurs Mama si copilul Lun Mar 21, 2011 1:39 am | |
| cu placere Nico [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Alexandra Admin
| Subiect: Re: Concurs Mama si copilul Lun Mar 21, 2011 3:46 am | |
| super lory.. Oana si tu poti sa participi... poti sa-ti dai cu parerea, nu trebuie sa fi neaprata mama... | |
|
| |
flory Mamica Senior
nume : flory Localizare : zimnicea
| Subiect: Re: Concurs Mama si copilul Lun Mar 21, 2011 2:14 pm | |
| am dat like cu flory florentina eu cred ca la un copil nu doar pielea este sensibila , un copil trebuie crescut cu produse naturale si sa fim cat mai atenti la ce cumparam pentru ei , ei merita toata atentia noastra iar produsele cosmetice pe care le cumparam cat mai bune si apropiate de textura pielii lor. eu personal inca mai folosesc la lucian chiar daca este mai marisor , servetele umede cu aloe vera, ulei pentru bebelusi pt masaj si dupa fiecare baita ulei de corp sau crema de corp cu textura usoara | |
|
| |
| Subiect: Re: Concurs Mama si copilul Lun Mar 21, 2011 6:35 pm | |
| haide oana | |
|
| |
roxana Admin
Localizare : Constanta
| Subiect: Re: Concurs Mama si copilul Mar Mar 22, 2011 3:29 am | |
| multumim sponsorului revin si eu | |