LUMEA PRICHINDEILOR
LUMEA PRICHINDEILOR
LUMEA PRICHINDEILOR
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

LUMEA PRICHINDEILOR

O LUME IN CARE ESTE PRETUITA INTELEGEREA , IUBIREA SI PRIETENIA

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Conectare
Utilizator:
Parola:
Conectare automată: 
:: Mi-am uitat parola
Ultimele subiecte
»  Manichiura 2010: trenduri coloristice
Concurs Mama si copilul T7241Mar Dec 13, 2011 9:32 pm Scris de laura

» Rochii de seara
Concurs Mama si copilul T7241Lun Noi 14, 2011 1:50 am Scris de nicoletadina

» Rochii inedite
Concurs Mama si copilul T7241Lun Noi 14, 2011 1:49 am Scris de nicoletadina

» Tot ce trebuie sa sti despre unghii
Concurs Mama si copilul T7241Lun Noi 14, 2011 1:46 am Scris de nicoletadina

» Cum îţi faci manichiură
Concurs Mama si copilul T7241Lun Noi 14, 2011 1:46 am Scris de nicoletadina

» Iti plac bijuuri hademade? Le confectionezi?
Concurs Mama si copilul T7241Vin Noi 11, 2011 2:03 am Scris de nicoletadina

» Imi place culoarea gri? Tie?
Concurs Mama si copilul T7241Sam Noi 05, 2011 2:27 pm Scris de nicoletadina

» Tinuta la servici
Concurs Mama si copilul T7241Sam Noi 05, 2011 2:25 pm Scris de nicoletadina

» Moduri originale de a purta o esarfa
Concurs Mama si copilul T7241Dum Oct 30, 2011 10:19 pm Scris de nicoletadina

» Machiaj de primavara
Concurs Mama si copilul T7241Dum Oct 30, 2011 10:19 pm Scris de nicoletadina

» Ce fel de bijuterii purtati?
Concurs Mama si copilul T7241Dum Oct 30, 2011 10:18 pm Scris de nicoletadina

» Stop caderiii parului
Concurs Mama si copilul T7241Dum Oct 30, 2011 10:17 pm Scris de nicoletadina

» Retete homemade pentru un par stralucitor
Concurs Mama si copilul T7241Dum Oct 30, 2011 10:17 pm Scris de nicoletadina

» Povesti si amintiri din vacantele noastre
Concurs Mama si copilul T7241Sam Iul 02, 2011 4:52 am Scris de roxana

» Concurs margele
Concurs Mama si copilul T7241Lun Iun 27, 2011 11:35 pm Scris de mamica_de_elina

Top postatori
nicoletadina
Concurs Mama si copilul I_vote_lcapConcurs Mama si copilul I_voting_barConcurs Mama si copilul I_vote_rcap 
roxana
Concurs Mama si copilul I_vote_lcapConcurs Mama si copilul I_voting_barConcurs Mama si copilul I_vote_rcap 
Alexandra
Lica.Irina
mamica_de_elina
flory
rahela
AlinaBubulina
laura
raluca
Cine este conectat?
În total sunt 18 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 18 Vizitatori

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 334, Vin Dec 31, 2010 6:59 am

Concurs Mama si copilul

In jos 
+10
roxana
flory
mamica_de_elina
oanaelena
Andreea
Lica.Irina
floare
brigitta
nicoletadina
Alexandra
14 participanți
Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul
AutorMesaj
Alexandra
Admin
Admin
Alexandra

Concurs Mama si copilul Empty
MesajSubiect: Concurs Mama si copilul   Concurs Mama si copilul T7241Sam Mar 19, 2011 2:23 am

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] inpreuna cu Lumea-prichindeilor va invita la un super concurs!!

Perioada de desfasurare: 18 martie - 25 martie
Cerinte:
Fiecare participanta trebuie sa intre pe [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] si sa apese butonul de "like"/"imi place" sus in dreapta, cel propriu Facebook-ului. Sa intre pe forum apoi si sa ne spuna cu ce nume de Facebook au dat "like".

Sa scrie un mic comentariu legat de ingrijirea copilului lor: de ce considera ca au nevoie de produse cosmetice naturale, care cred ca sunt pericolele folosirii unor cosmetice cu chimicale etc.

Premiile puse in joc sunt urmatoarele:
- Green Bar, sapun natural solid cu menta si continut ridicat de iod, indicat pentru toata familia
- Baby Body Oil, ulei de corp natural fara uleiuri esentiale, special creat pentru bebelusi
- Rose Bar, sapun natural solid cu trandafiri, special creat pentru femei
- Baby Massage Oil, ulei de masaj natural fara uleiuri esentiale, special creat pentru bebelusi

Vor avea loc 4 trageri la sort! O tragere pentru fiecare produs! Un membru nu poate castigat decat maxim un produs!

Castigatorii trebuie sa trimita un mail pe adresa office[at]soapmill.ro cu nume, prenume, adresa din buletin. Toate costurile de transport prin posta romana cad in sarcina Soapmill. Premiile se expediaza in termen de 10 zile de la anuntarea castigatorilor.

Succes pusy
Sus In jos
https://lumea-prichindeilor.forumgratuit.ro
nicoletadina
Mamica Top Poster
Mamica Top Poster
nicoletadina

Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Concurs Mama si copilul   Concurs Mama si copilul T7241Sam Mar 19, 2011 2:57 pm

revin
merci de concurs este super pusy
Sus In jos
brigitta
Mamica Junior
Mamica Junior

MesajSubiect: Re: Concurs Mama si copilul   Concurs Mama si copilul T7241Sam Mar 19, 2011 3:03 pm

frumos concurs Concurs Mama si copilul 52983
Sus In jos
Alexandra
Admin
Admin
Alexandra

MesajSubiect: Re: Concurs Mama si copilul   Concurs Mama si copilul T7241Sam Mar 19, 2011 4:49 pm

va astept fetelor!
Sus In jos
floare
Mamica Senior
Mamica Senior
floare

nume : florina
Localizare : piatra neamt

MesajSubiect: Re: Concurs Mama si copilul   Concurs Mama si copilul T7241Sam Mar 19, 2011 5:13 pm

Super concurs ! Multumim Ale pusy
Sus In jos
Alexandra
Admin
Admin
Alexandra

MesajSubiect: Re: Concurs Mama si copilul   Concurs Mama si copilul T7241Sam Mar 19, 2011 5:15 pm

haideti fetelor...sunt tare curioasa ce scrieti...
dar grabitiva, concursul e doar pana in 25....
sa nu ramaneti pe dinafara
Sus In jos
nicoletadina
Mamica Top Poster
Mamica Top Poster
nicoletadina

MesajSubiect: Re: Concurs Mama si copilul   Concurs Mama si copilul T7241Sam Mar 19, 2011 6:06 pm

cred ca fiecare mama, femeie vrea ca, copilul ei sa fie sanatoas si de aceea incearca macar pentru el sa foloseasca pe cat posibil produse naturale.de aceea este bine sa folosim produsele bio care nu contin conservanti, arome artificiale sau coloranti fiind facute din ingrediente organice.

Unele ingrediente pot fi de-a dreptul periculoase pentru noi,multe dintre ingredientele care sunt incluse in alimentele din comert sunt inca necunoscute pentru marea majoritate dintre noi. Bisulfit de sodiu ( vin,mucegai etc),Peroxid de benzoil(in albirea dintilor,in tratarea fainii ), Bromat de potasiu un produs interzis in Romania(in declansarea cancerului),Nitrit de sodiu(majoritatea mezelurilor din comert)alimentar folosit frecvent, fiind posibil cancerigen.deci trebuiesc evitate mezelurile si sa incercam sa mancam cat mai sanatos posibil.

am dat like cu Vasile Adina
Sus In jos
floare
Mamica Senior
Mamica Senior
floare

MesajSubiect: Re: Concurs Mama si copilul   Concurs Mama si copilul T7241Sam Mar 19, 2011 6:22 pm

Pielea bebelusilor este extrem de sensibila,fiind de 4-5 ori mai subtire decât pielea unui adult.
Produsele organice de îngrijire a pielii sunt lipsite de detergenti,astfel pastrand uleiurile naturale din piele.Aceste produse mentin pielea copilului tau moale si stralucitoare, sanatoasa,
cum isi doreste orice mama.
Chiar daca zilele de primavara par foarte frumoase la prima impresie, in realitate vantul si soarele se incapataneaza sa ne faca zilele dificile.
Aceasta perioada, cu toate fluctuatiile sale de temperatura, poate produce neplaceri micutului tau. Mai exact, pielea acestuia are de suferit, motiv pentru care primavara trebuie sa acorzi mai multa atentie acestui aspect.

Am dat like cu Nita Florina
Sus In jos
nicoletadina
Mamica Top Poster
Mamica Top Poster
nicoletadina

MesajSubiect: Re: Concurs Mama si copilul   Concurs Mama si copilul T7241Sam Mar 19, 2011 6:24 pm

super floar e
Sus In jos
floare
Mamica Senior
Mamica Senior
floare

MesajSubiect: Re: Concurs Mama si copilul   Concurs Mama si copilul T7241Sam Mar 19, 2011 6:26 pm

Merci nico pusy
Haideti fetele
Sus In jos
Lica.Irina
Mamica v.i.p
Mamica v.i.p
Lica.Irina

Localizare : Pitesti

MesajSubiect: Re: Concurs Mama si copilul   Concurs Mama si copilul T7241Dum Mar 20, 2011 5:25 am

Am dat like cu Lica irina.
Sincera sa fiu, atat eu cat si familia mea, folosim produse cosmetice, din ambele categorii: eco si mass market. Incerc sa testez produsele, sa vad ce este bun pentru noi si ce nu. Cred ca este foarte greu sa gasesti produsele ideale pe care sa vrei sa le folosesti tot timpul. Aceste produse au si pretul mai ridicat [din acest motiv, nu oricine si le poate permite], dar acesta aste intradevar justificat deoarece un produs care nu ne pune sanatatea in pericol castiga calitativ in fata unuia care, desi la inceput ni se pare bun, in timp ne poate afecta. Sa nu uitam ca pielea absoarbe produsele pe care noi le aplicam. Daca ingredientele produselor sunt benefice si efectele folosirii lor vor fi benefice. Dar daca produsele contin substante toxice , acestea vor face rau si pielii dar si organelor interne ale corpului nostru.
Sus In jos
Alexandra
Admin
Admin
Alexandra

MesajSubiect: Re: Concurs Mama si copilul   Concurs Mama si copilul T7241Dum Mar 20, 2011 4:44 pm

wooow super fetelor!
bravooo
Sus In jos
nicoletadina
Mamica Top Poster
Mamica Top Poster
nicoletadina

MesajSubiect: Re: Concurs Mama si copilul   Concurs Mama si copilul T7241Dum Mar 20, 2011 6:03 pm

haideeti feetelor pusy
Sus In jos
Alexandra
Admin
Admin
Alexandra

MesajSubiect: Re: Concurs Mama si copilul   Concurs Mama si copilul T7241Dum Mar 20, 2011 6:04 pm

va astept pe toate!
E un super concurs si nu merita pierduta sansa de a catsiga...
Sus In jos
floare
Mamica Senior
Mamica Senior
floare

MesajSubiect: Re: Concurs Mama si copilul   Concurs Mama si copilul T7241Dum Mar 20, 2011 6:05 pm

Ai dreptate Ale ... haideti fetele .... :astept:
Sus In jos
Andreea
Mamica Nou venit
Mamica Nou venit
Andreea

nume : Andreea
Localizare : Cluj

MesajSubiect: Re: Concurs Mama si copilul   Concurs Mama si copilul T7241Dum Mar 20, 2011 6:13 pm

Bafta fetelor!
Daca o sa reusesc sa mai intru si eu, poate o sa particip!
Sus In jos
oanaelena
Mamica Senior
Mamica Senior
oanaelena

nume : Oana
Localizare : Piatra Neamt

MesajSubiect: Re: Concurs Mama si copilul   Concurs Mama si copilul T7241Dum Mar 20, 2011 6:21 pm

super concurs....din pacate eu nu pot participa [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] asa ca va tin pumnii sa castigati [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
http://boutique-bijoux.blogspot.com/
mamica_de_elina
Moderator
Moderator
mamica_de_elina

Localizare : Mioveni

MesajSubiect: Re: Concurs Mama si copilul   Concurs Mama si copilul T7241Dum Mar 20, 2011 10:28 pm

Buna ziua fetelor si buna Silvia
Am dat like cu Marin Loredana
Bebelusii au pielea sensibila si trebuie proetejata,cat mai naturale.Eu i-am luat Elinei o crema hidratanta de corp cand am nascut,am dat vreo 70 ron pe ea...dar acum nu i-am mai luat :jhgfd:
Sus In jos
http://www.marinloredana.blogspot.com/
floare
Mamica Senior
Mamica Senior
floare

MesajSubiect: Re: Concurs Mama si copilul   Concurs Mama si copilul T7241Dum Mar 20, 2011 10:39 pm

super lory pusy
Sus In jos
nicoletadina
Mamica Top Poster
Mamica Top Poster
nicoletadina

MesajSubiect: Re: Concurs Mama si copilul   Concurs Mama si copilul T7241Dum Mar 20, 2011 10:45 pm

merci oana pusy
Sus In jos
oanaelena
Mamica Senior
Mamica Senior
oanaelena

nume : Oana
Localizare : Piatra Neamt

MesajSubiect: Re: Concurs Mama si copilul   Concurs Mama si copilul T7241Lun Mar 21, 2011 1:39 am

cu placere Nico [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
http://boutique-bijoux.blogspot.com/
Alexandra
Admin
Admin
Alexandra

MesajSubiect: Re: Concurs Mama si copilul   Concurs Mama si copilul T7241Lun Mar 21, 2011 3:46 am

super lory..
Oana si tu poti sa participi...
poti sa-ti dai cu parerea, nu trebuie sa fi neaprata mama... pusy
Sus In jos
flory
Mamica Senior
Mamica Senior
flory

nume : flory
Localizare : zimnicea

MesajSubiect: Re: Concurs Mama si copilul   Concurs Mama si copilul T7241Lun Mar 21, 2011 2:14 pm

am dat like cu flory florentina
eu cred ca la un copil nu doar pielea este sensibila , un copil trebuie crescut cu produse naturale si sa fim cat mai atenti la ce cumparam pentru ei , ei merita toata atentia noastra iar produsele cosmetice pe care le cumparam cat mai bune si apropiate de textura pielii lor.
eu personal inca mai folosesc la lucian chiar daca este mai marisor , servetele umede cu aloe vera, ulei pentru bebelusi pt masaj si dupa fiecare baita ulei de corp sau crema de corp cu textura usoara
Sus In jos
nicoletadina
Mamica Top Poster
Mamica Top Poster
nicoletadina

MesajSubiect: Re: Concurs Mama si copilul   Concurs Mama si copilul T7241Lun Mar 21, 2011 6:35 pm

haide oana pusy
Sus In jos
roxana
Admin
Admin
roxana

Localizare : Constanta

MesajSubiect: Re: Concurs Mama si copilul   Concurs Mama si copilul T7241Mar Mar 22, 2011 3:29 am

multumim sponsorului revin si eu
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Concurs Mama si copilul   Concurs Mama si copilul T7241

Sus In jos

Concurs Mama si copilul
Sus 
Pagina 1 din 3Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMEA PRICHINDEILOR :: Concurs SoapMill-
Mergi direct la: