LUMEA PRICHINDEILOR
LUMEA PRICHINDEILOR
LUMEA PRICHINDEILOR
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

LUMEA PRICHINDEILOR

O LUME IN CARE ESTE PRETUITA INTELEGEREA , IUBIREA SI PRIETENIA

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Conectare
Utilizator:
Parola:
Conectare automată: 
:: Mi-am uitat parola
Ultimele subiecte
»  Manichiura 2010: trenduri coloristice
Concurs Mama si copilul - Pagina 2 T7241Mar Dec 13, 2011 9:32 pm Scris de laura

» Rochii de seara
Concurs Mama si copilul - Pagina 2 T7241Lun Noi 14, 2011 1:50 am Scris de nicoletadina

» Rochii inedite
Concurs Mama si copilul - Pagina 2 T7241Lun Noi 14, 2011 1:49 am Scris de nicoletadina

» Tot ce trebuie sa sti despre unghii
Concurs Mama si copilul - Pagina 2 T7241Lun Noi 14, 2011 1:46 am Scris de nicoletadina

» Cum îţi faci manichiură
Concurs Mama si copilul - Pagina 2 T7241Lun Noi 14, 2011 1:46 am Scris de nicoletadina

» Iti plac bijuuri hademade? Le confectionezi?
Concurs Mama si copilul - Pagina 2 T7241Vin Noi 11, 2011 2:03 am Scris de nicoletadina

» Imi place culoarea gri? Tie?
Concurs Mama si copilul - Pagina 2 T7241Sam Noi 05, 2011 2:27 pm Scris de nicoletadina

» Tinuta la servici
Concurs Mama si copilul - Pagina 2 T7241Sam Noi 05, 2011 2:25 pm Scris de nicoletadina

» Moduri originale de a purta o esarfa
Concurs Mama si copilul - Pagina 2 T7241Dum Oct 30, 2011 10:19 pm Scris de nicoletadina

» Machiaj de primavara
Concurs Mama si copilul - Pagina 2 T7241Dum Oct 30, 2011 10:19 pm Scris de nicoletadina

» Ce fel de bijuterii purtati?
Concurs Mama si copilul - Pagina 2 T7241Dum Oct 30, 2011 10:18 pm Scris de nicoletadina

» Stop caderiii parului
Concurs Mama si copilul - Pagina 2 T7241Dum Oct 30, 2011 10:17 pm Scris de nicoletadina

» Retete homemade pentru un par stralucitor
Concurs Mama si copilul - Pagina 2 T7241Dum Oct 30, 2011 10:17 pm Scris de nicoletadina

» Povesti si amintiri din vacantele noastre
Concurs Mama si copilul - Pagina 2 T7241Sam Iul 02, 2011 4:52 am Scris de roxana

» Concurs margele
Concurs Mama si copilul - Pagina 2 T7241Lun Iun 27, 2011 11:35 pm Scris de mamica_de_elina

Top postatori
nicoletadina
Concurs Mama si copilul - Pagina 2 I_vote_lcapConcurs Mama si copilul - Pagina 2 I_voting_barConcurs Mama si copilul - Pagina 2 I_vote_rcap 
roxana
Concurs Mama si copilul - Pagina 2 I_vote_lcapConcurs Mama si copilul - Pagina 2 I_voting_barConcurs Mama si copilul - Pagina 2 I_vote_rcap 
Alexandra
Lica.Irina
mamica_de_elina
flory
rahela
AlinaBubulina
laura
raluca
Cine este conectat?
În total sunt 72 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 72 Vizitatori

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 334, Vin Dec 31, 2010 6:59 am

Concurs Mama si copilul

In jos 
+10
roxana
flory
mamica_de_elina
oanaelena
Andreea
Lica.Irina
floare
brigitta
nicoletadina
Alexandra
14 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul
AutorMesaj
Alexandra
Admin
Admin
Alexandra

Concurs Mama si copilul - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Concurs Mama si copilul   Concurs Mama si copilul - Pagina 2 T7241Sam Mar 19, 2011 2:23 am

Rezumarea primului mesaj :

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] inpreuna cu Lumea-prichindeilor va invita la un super concurs!!

Perioada de desfasurare: 18 martie - 25 martie
Cerinte:
Fiecare participanta trebuie sa intre pe [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] si sa apese butonul de "like"/"imi place" sus in dreapta, cel propriu Facebook-ului. Sa intre pe forum apoi si sa ne spuna cu ce nume de Facebook au dat "like".

Sa scrie un mic comentariu legat de ingrijirea copilului lor: de ce considera ca au nevoie de produse cosmetice naturale, care cred ca sunt pericolele folosirii unor cosmetice cu chimicale etc.

Premiile puse in joc sunt urmatoarele:
- Green Bar, sapun natural solid cu menta si continut ridicat de iod, indicat pentru toata familia
- Baby Body Oil, ulei de corp natural fara uleiuri esentiale, special creat pentru bebelusi
- Rose Bar, sapun natural solid cu trandafiri, special creat pentru femei
- Baby Massage Oil, ulei de masaj natural fara uleiuri esentiale, special creat pentru bebelusi

Vor avea loc 4 trageri la sort! O tragere pentru fiecare produs! Un membru nu poate castigat decat maxim un produs!

Castigatorii trebuie sa trimita un mail pe adresa office[at]soapmill.ro cu nume, prenume, adresa din buletin. Toate costurile de transport prin posta romana cad in sarcina Soapmill. Premiile se expediaza in termen de 10 zile de la anuntarea castigatorilor.

Succes pusy
Sus In jos
https://lumea-prichindeilor.forumgratuit.ro

AutorMesaj
SoapMill
Sponsor
Sponsor

nume : Silvia Chindea
Localizare : Magurele

MesajSubiect: Re: Concurs Mama si copilul   Concurs Mama si copilul - Pagina 2 T7241Mar Mar 22, 2011 5:17 am

Wow, nu am avut timp sa intru pana acum, dar va multumim frumos pentru raspunsuri! :)

Ma bucur ca apreciati si recunoasteti importanta unor produse cosmetice cu adevarat naturale! Mai ales ca vorbim despre bebelusi sau copii.

Daca vreti sa aflati mai multe informatii, am scris un articol complet cu comparatii, explicatii si detalii pe medicpentrutine.ro. Aici il puteti citi: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Va tin pumnii si astept si alte raspunsuri!

Silvia.
Sus In jos
mamica_de_elina
Moderator
Moderator
mamica_de_elina

Localizare : Mioveni

MesajSubiect: Re: Concurs Mama si copilul   Concurs Mama si copilul - Pagina 2 T7241Mar Mar 22, 2011 5:57 am

Multumim Silvia pusy
Sus In jos
http://www.marinloredana.blogspot.com/
oanaelena
Mamica Senior
Mamica Senior
oanaelena

nume : Oana
Localizare : Piatra Neamt

MesajSubiect: Re: Concurs Mama si copilul   Concurs Mama si copilul - Pagina 2 T7241Mier Mar 23, 2011 1:16 am

Multumesc Ale [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] atunci vin si eu cu parerea mea [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Stim cu totii ca bebelusii au pielea foarte sensibila si uneori chiar si adultii o au, cum e cazul meu [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] de aceea avem nevoie de o ingrijire specifica acestui tip de piele, cu produse cat mai naturale care sa nu afecteze tesutul pielii. Cred in produsele naturale, si in puterea vindecatoare a plantelor in defavoarea chimicalelor prezente in orice lucru ce ne inconjoara, atat de nocive pentru sanatatea noastra.
Pentru ca bio inseamna natural, natural - sanatate, santate - viata, si viata - e totul

Like pe facebook - Oana Vasile
Sus In jos
http://boutique-bijoux.blogspot.com/
flory
Mamica Senior
Mamica Senior
flory

nume : flory
Localizare : zimnicea

MesajSubiect: Re: Concurs Mama si copilul   Concurs Mama si copilul - Pagina 2 T7241Mier Mar 23, 2011 2:17 am

multumim silvia
Sus In jos
floare
Mamica Senior
Mamica Senior
floare

nume : florina
Localizare : piatra neamt

MesajSubiect: Re: Concurs Mama si copilul   Concurs Mama si copilul - Pagina 2 T7241Mier Mar 23, 2011 3:59 am

multumim silvia pusy
haideti fetele!
Sus In jos
laurita6
Mamica Nou venit
Mamica Nou venit
laurita6

nume : laura
Localizare : bistrita

MesajSubiect: Re: Concurs Mama si copilul   Concurs Mama si copilul - Pagina 2 T7241Mier Mar 23, 2011 7:33 am

Buna..eu sunt chiar nou nouta pe aici..si recunosc ca am ajuns pe forum datorita Silviei, citind pe blogul Soap Mill. Pe facebook like este de multa vreme cu numele Laura Rus.

Noi folosim pt mogaldeata noastra produse cosmetice naturale, asa de prin decembrie anul trecut, asta dupa ce am patit-o, dupa ce am citit muuuuulte lucruri despre cat de nocive pot fi ingredientele folosite in gamele pt copii si bebelusi si chiar pt adulti, incepand de la parfumul din produsele cosmetice si termanand cu te miri ce denumiri care dupa cum suna iti poti pune un semn de intrebare. Am decis ca trebuie sa fac acest sacrificiu dpv material-recunosc ca este, dar merita: pentru sanatatea copilului meu si pentru linistea mea ca mama. Am schimbat nu doar cosmeticele, ci si detergentii de vase si de rufe, folosim variante ecologice, iar pt bebe folosim sapun natural pe post de samponel si gel de dus, crema de corp certificata, ulei de migdale dulci care pt noi este bun in toate si pentru toti membrii familiei :), ..si inca continuam sa ne documentam...a si am schimbat mai nou si pasta de dinti cu una certificata...iar bebe este incantat, ba mai mult asa am renuntat si la gelul pt durere de dinti care oricum era apa de ploaie:)

cele bune,
laura
si sper sa ne mai auzim..si sa ma primiti in comunitate :)
Sus In jos
roxana
Admin
Admin
roxana

Localizare : Constanta

MesajSubiect: Re: Concurs Mama si copilul   Concurs Mama si copilul - Pagina 2 T7241Mier Mar 23, 2011 1:53 pm

binenteles ca te primim, numa ca te rog frumos sa intri sa te prezinti si apoi sa ni te si alaturi discutiilor noastre de pe forum...bun venit pusy

am dat like cu Roxana Roxi
Intradevar avem nevoie de ce?pai pentru ca majoritatea sunt facute numai cu chimicale care cu siguranta ne afecteaza sanatatea, mai ales ei fiind mici si avand o viata inainte pe care mis dori so traiasca numai bio , sanatosi si voinici
multumim pentru acest concurs pusy
Sus In jos
laurita6
Mamica Nou venit
Mamica Nou venit
laurita6

MesajSubiect: Re: Concurs Mama si copilul   Concurs Mama si copilul - Pagina 2 T7241Mier Mar 23, 2011 4:12 pm

ROXANA MERSI FRUMOS :)
Sus In jos
raluca
Moderator
Moderator
raluca

nume : Raluca

MesajSubiect: Re: Concurs Mama si copilul   Concurs Mama si copilul - Pagina 2 T7241Mier Mar 23, 2011 5:32 pm

Copiii sunt expuşi la reacţii toxice sau iritativ-alergice datorate produselor de îngrijire corporală .Pielea copilului, în special a nou-născutului şi sugarului, este mai subţire şi mai fragilă decât cea a adultului. Stratul superficial al epidermei, cel mai important în rolul de barieră protectoare, este mult mai fin la copil decât la adult. Aşa se explică de ce la cea mai mică agresiune apar urme pe pielea copilului. Şi tot fragilitatea pielii este motivul pentru care substanţele din compoziţia produselor de îngrijire pătrund mai uşor prin epiderma copiilor.
De aceea optez pentru produsele naturale ce le folosesc la ingrijirea bebelusului meu inca de la nastere .

super concurs ...felicitari ale
pusy
am dat si eu like paginii de facebook al saitu-lui cu numele muraru raluca

Ultima editare efectuata de catre raluca in Mier Mar 23, 2011 10:43 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
laura
Moderator
Moderator
laura

MesajSubiect: Re: Concurs Mama si copilul   Concurs Mama si copilul - Pagina 2 T7241Mier Mar 23, 2011 7:13 pm

Solvenţii din unele săpunuri, şampoane, geluri de duş distrug bariera protectoare a pielii, degresează puternic pielea şi favorizează pătrunderea substanţelor toxice. Odată pătrunse in piele, acestea ajung in microcapilarele sangvine, in vasele limfatice şi apoi in torentul sangvin, care le răspăndeşte peste tot - in creier, ficat, rinichi, muşchi, grăsime. Pentru a evita toate aceste probleme,trebuie sa citim foarte atent ce contine produsul cumparat.
Folosesc produse naturale pentru fetele mele deoarece vreau copii sanatosi.
Am dat like cu numele laura urzica
Sus In jos
oanaelena
Mamica Senior
Mamica Senior
oanaelena

MesajSubiect: Re: Concurs Mama si copilul   Concurs Mama si copilul - Pagina 2 T7241Vin Mar 25, 2011 12:22 am

bravo fetelor [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

haideti cine mai vine? [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
roxana
Admin
Admin
roxana

Localizare : Constanta

MesajSubiect: Re: Concurs Mama si copilul   Concurs Mama si copilul - Pagina 2 T7241Vin Mar 25, 2011 2:36 am

haideti fetelorrrr pusy
Sus In jos
Alexandra
Admin
Admin
Alexandra

MesajSubiect: Re: Concurs Mama si copilul   Concurs Mama si copilul - Pagina 2 T7241Vin Mar 25, 2011 4:47 am

Fetelor, maine e ultima zi! Asa ca va astept pe toate!
Sus In jos
Lica.Irina
Mamica v.i.p
Mamica v.i.p
Lica.Irina

Localizare : Pitesti

MesajSubiect: Re: Concurs Mama si copilul   Concurs Mama si copilul - Pagina 2 T7241Vin Mar 25, 2011 4:22 pm

haideti fetele!
Sus In jos
floare
Mamica Senior
Mamica Senior
floare

MesajSubiect: Re: Concurs Mama si copilul   Concurs Mama si copilul - Pagina 2 T7241Vin Mar 25, 2011 4:38 pm

haideti fetelor .... bafta pusy
Sus In jos
mamica_de_elina
Moderator
Moderator
mamica_de_elina

MesajSubiect: Re: Concurs Mama si copilul   Concurs Mama si copilul - Pagina 2 T7241Vin Mar 25, 2011 4:42 pm

Bine ai venit laurita si sper sa ramai alaturi de noi
Bafta tuturor fetelor astazi veti afla castigatorul :jhgfd:
Sus In jos
oanaelena
Mamica Senior
Mamica Senior
oanaelena

MesajSubiect: Re: Concurs Mama si copilul   Concurs Mama si copilul - Pagina 2 T7241Sam Mar 26, 2011 12:18 am

bafta fetelor [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
laurita6
Mamica Nou venit
Mamica Nou venit
laurita6

MesajSubiect: Re: Concurs Mama si copilul   Concurs Mama si copilul - Pagina 2 T7241Sam Mar 26, 2011 12:22 am

mamica de elina mersi frumos..cu siguranta o sa zabovesc pe la voi:)
Sus In jos
Alexandra
Admin
Admin
Alexandra

MesajSubiect: Re: Concurs Mama si copilul   Concurs Mama si copilul - Pagina 2 T7241Sam Mar 26, 2011 4:43 am

Castigatoarele au fost alese perin tragere la sort!!!
Avem asa:
1. Castigatoare sapun Green Bar:
Oana

2. Castigatoare Baby Body Oil:
Lory

3.Castigatoare sapun Rose Bar:
Roxy

4.Castigatoare Baby Massage Oil
Laura

Pentru a intra in posesia premiilor va rog sa trimiteti un mail la adresa Silviei (o gasisti in primul mesaj)

Felicitari tuturor! pusy
Sus In jos
Lica.Irina
Mamica v.i.p
Mamica v.i.p
Lica.Irina

Localizare : Pitesti

MesajSubiect: Re: Concurs Mama si copilul   Concurs Mama si copilul - Pagina 2 T7241Sam Mar 26, 2011 3:58 pm

feliocitari fetele! sa va bucurati de premii! sunt minunate!
Sus In jos
laurita6
Mamica Nou venit
Mamica Nou venit
laurita6

MesajSubiect: Re: Concurs Mama si copilul   Concurs Mama si copilul - Pagina 2 T7241Sam Mar 26, 2011 4:15 pm

felicitari fetelor:) sa ne spuneti si noua cum sunt premiile dupa ce le primiti:):):)..
Sus In jos
Alexandra
Admin
Admin
Alexandra

MesajSubiect: Re: Concurs Mama si copilul   Concurs Mama si copilul - Pagina 2 T7241Sam Mar 26, 2011 4:43 pm

Felicitari fetelor!
Sus In jos
floare
Mamica Senior
Mamica Senior
floare

MesajSubiect: Re: Concurs Mama si copilul   Concurs Mama si copilul - Pagina 2 T7241Sam Mar 26, 2011 4:51 pm

Felicitari Fetelor pusy pusy
Sus In jos
mamica_de_elina
Moderator
Moderator
mamica_de_elina

MesajSubiect: Re: Concurs Mama si copilul   Concurs Mama si copilul - Pagina 2 T7241Sam Mar 26, 2011 6:58 pm

Euuuuu?Vai multumesc Silvia esti o draguta... :jhgfd:
Felicitari si voua fetelor iupi
Sus In jos
oanaelena
Mamica Senior
Mamica Senior
oanaelena

MesajSubiect: Re: Concurs Mama si copilul   Concurs Mama si copilul - Pagina 2 T7241Dum Mar 27, 2011 12:52 am

multumesc muuuult pentru premiu [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

am trimis mesaj Silviei, la fel si Laura [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

muuuultumesc mult inca o data [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Concurs Mama si copilul   Concurs Mama si copilul - Pagina 2 T7241

Sus In jos

Concurs Mama si copilul
Sus 
Pagina 2 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMEA PRICHINDEILOR :: Concurs SoapMill-
Mergi direct la: