Autor | Mesaj |
---|
SoapMill Sponsor
nume : Silvia Chindea Localizare : Magurele
| Subiect: Re: Concurs Mama si copilul Mar Mar 22, 2011 5:17 am | |
| Wow, nu am avut timp sa intru pana acum, dar va multumim frumos pentru raspunsuri! :) Ma bucur ca apreciati si recunoasteti importanta unor produse cosmetice cu adevarat naturale! Mai ales ca vorbim despre bebelusi sau copii. Daca vreti sa aflati mai multe informatii, am scris un articol complet cu comparatii, explicatii si detalii pe medicpentrutine.ro. Aici il puteti citi: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Va tin pumnii si astept si alte raspunsuri! Silvia. | |
|
| |
mamica_de_elina Moderator
Localizare : Mioveni
| Subiect: Re: Concurs Mama si copilul Mar Mar 22, 2011 5:57 am | |
| Multumim Silvia | |
|
| |
oanaelena Mamica Senior
nume : Oana Localizare : Piatra Neamt
| Subiect: Re: Concurs Mama si copilul Mier Mar 23, 2011 1:16 am | |
| Multumesc Ale [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] atunci vin si eu cu parerea mea [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Stim cu totii ca bebelusii au pielea foarte sensibila si uneori chiar si adultii o au, cum e cazul meu [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] de aceea avem nevoie de o ingrijire specifica acestui tip de piele, cu produse cat mai naturale care sa nu afecteze tesutul pielii. Cred in produsele naturale, si in puterea vindecatoare a plantelor in defavoarea chimicalelor prezente in orice lucru ce ne inconjoara, atat de nocive pentru sanatatea noastra. Pentru ca bio inseamna natural, natural - sanatate, santate - viata, si viata - e totul Like pe facebook - Oana Vasile | |
|
| |
flory Mamica Senior
nume : flory Localizare : zimnicea
| Subiect: Re: Concurs Mama si copilul Mier Mar 23, 2011 2:17 am | |
| | |
|
| |
floare Mamica Senior
nume : florina Localizare : piatra neamt
| Subiect: Re: Concurs Mama si copilul Mier Mar 23, 2011 3:59 am | |
| multumim silvia haideti fetele! | |
|
| |
laurita6 Mamica Nou venit
nume : laura Localizare : bistrita
| Subiect: Re: Concurs Mama si copilul Mier Mar 23, 2011 7:33 am | |
| Buna..eu sunt chiar nou nouta pe aici..si recunosc ca am ajuns pe forum datorita Silviei, citind pe blogul Soap Mill. Pe facebook like este de multa vreme cu numele Laura Rus.
Noi folosim pt mogaldeata noastra produse cosmetice naturale, asa de prin decembrie anul trecut, asta dupa ce am patit-o, dupa ce am citit muuuuulte lucruri despre cat de nocive pot fi ingredientele folosite in gamele pt copii si bebelusi si chiar pt adulti, incepand de la parfumul din produsele cosmetice si termanand cu te miri ce denumiri care dupa cum suna iti poti pune un semn de intrebare. Am decis ca trebuie sa fac acest sacrificiu dpv material-recunosc ca este, dar merita: pentru sanatatea copilului meu si pentru linistea mea ca mama. Am schimbat nu doar cosmeticele, ci si detergentii de vase si de rufe, folosim variante ecologice, iar pt bebe folosim sapun natural pe post de samponel si gel de dus, crema de corp certificata, ulei de migdale dulci care pt noi este bun in toate si pentru toti membrii familiei :), ..si inca continuam sa ne documentam...a si am schimbat mai nou si pasta de dinti cu una certificata...iar bebe este incantat, ba mai mult asa am renuntat si la gelul pt durere de dinti care oricum era apa de ploaie:)
cele bune, laura si sper sa ne mai auzim..si sa ma primiti in comunitate :) | |
|
| |
roxana Admin
Localizare : Constanta
| Subiect: Re: Concurs Mama si copilul Mier Mar 23, 2011 1:53 pm | |
| binenteles ca te primim, numa ca te rog frumos sa intri sa te prezinti si apoi sa ni te si alaturi discutiilor noastre de pe forum...bun venit am dat like cu Roxana Roxi Intradevar avem nevoie de ce?pai pentru ca majoritatea sunt facute numai cu chimicale care cu siguranta ne afecteaza sanatatea, mai ales ei fiind mici si avand o viata inainte pe care mis dori so traiasca numai bio , sanatosi si voinici multumim pentru acest concurs | |
|
| |
| Subiect: Re: Concurs Mama si copilul Mier Mar 23, 2011 4:12 pm | |
| | |
|
| |
raluca Moderator
nume : Raluca Localizare : Piatra Neamt
| Subiect: Re: Concurs Mama si copilul Mier Mar 23, 2011 5:32 pm | |
| Copiii sunt expuşi la reacţii toxice sau iritativ-alergice datorate produselor de îngrijire corporală .Pielea copilului, în special a nou-născutului şi sugarului, este mai subţire şi mai fragilă decât cea a adultului. Stratul superficial al epidermei, cel mai important în rolul de barieră protectoare, este mult mai fin la copil decât la adult. Aşa se explică de ce la cea mai mică agresiune apar urme pe pielea copilului. Şi tot fragilitatea pielii este motivul pentru care substanţele din compoziţia produselor de îngrijire pătrund mai uşor prin epiderma copiilor. De aceea optez pentru produsele naturale ce le folosesc la ingrijirea bebelusului meu inca de la nastere . super concurs ...felicitari ale am dat si eu like paginii de facebook al saitu-lui cu numele muraru raluca
Ultima editare efectuata de catre raluca in Mier Mar 23, 2011 10:43 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
laura Moderator
Localizare : piatra neamt
| Subiect: Re: Concurs Mama si copilul Mier Mar 23, 2011 7:13 pm | |
| Solvenţii din unele săpunuri, şampoane, geluri de duş distrug bariera protectoare a pielii, degresează puternic pielea şi favorizează pătrunderea substanţelor toxice. Odată pătrunse in piele, acestea ajung in microcapilarele sangvine, in vasele limfatice şi apoi in torentul sangvin, care le răspăndeşte peste tot - in creier, ficat, rinichi, muşchi, grăsime. Pentru a evita toate aceste probleme,trebuie sa citim foarte atent ce contine produsul cumparat. Folosesc produse naturale pentru fetele mele deoarece vreau copii sanatosi. Am dat like cu numele laura urzica | |
|
| |
oanaelena Mamica Senior
| Subiect: Re: Concurs Mama si copilul Vin Mar 25, 2011 12:22 am | |
| bravo fetelor [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] haideti cine mai vine? [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
roxana Admin
Localizare : Constanta
| Subiect: Re: Concurs Mama si copilul Vin Mar 25, 2011 2:36 am | |
| haideti fetelorrrr | |
|
| |
Alexandra Admin
| Subiect: Re: Concurs Mama si copilul Vin Mar 25, 2011 4:47 am | |
| Fetelor, maine e ultima zi! Asa ca va astept pe toate!
| |
|
| |
Lica.Irina Mamica v.i.p
Localizare : Pitesti
| Subiect: Re: Concurs Mama si copilul Vin Mar 25, 2011 4:22 pm | |
| | |
|
| |
floare Mamica Senior
| Subiect: Re: Concurs Mama si copilul Vin Mar 25, 2011 4:38 pm | |
| haideti fetelor .... bafta | |
|
| |
| Subiect: Re: Concurs Mama si copilul Vin Mar 25, 2011 4:42 pm | |
| Bine ai venit laurita si sper sa ramai alaturi de noi Bafta tuturor fetelor astazi veti afla castigatorul :jhgfd: | |
|
| |
oanaelena Mamica Senior
| Subiect: Re: Concurs Mama si copilul Sam Mar 26, 2011 12:18 am | |
| bafta fetelor [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
| Subiect: Re: Concurs Mama si copilul Sam Mar 26, 2011 12:22 am | |
| mamica de elina mersi frumos..cu siguranta o sa zabovesc pe la voi:) | |
|
| |
Alexandra Admin
| Subiect: Re: Concurs Mama si copilul Sam Mar 26, 2011 4:43 am | |
| Castigatoarele au fost alese perin tragere la sort!!! Avem asa: 1. Castigatoare sapun Green Bar: Oana 2. Castigatoare Baby Body Oil: Lory 3.Castigatoare sapun Rose Bar: Roxy 4.Castigatoare Baby Massage Oil Laura Pentru a intra in posesia premiilor va rog sa trimiteti un mail la adresa Silviei (o gasisti in primul mesaj) Felicitari tuturor! | |
|
| |
Lica.Irina Mamica v.i.p
Localizare : Pitesti
| Subiect: Re: Concurs Mama si copilul Sam Mar 26, 2011 3:58 pm | |
| feliocitari fetele! sa va bucurati de premii! sunt minunate! | |
|
| |
| Subiect: Re: Concurs Mama si copilul Sam Mar 26, 2011 4:15 pm | |
| felicitari fetelor:) sa ne spuneti si noua cum sunt premiile dupa ce le primiti:):):).. | |
|
| |
Alexandra Admin
| Subiect: Re: Concurs Mama si copilul Sam Mar 26, 2011 4:43 pm | |
| | |
|
| |
floare Mamica Senior
| |
| |
| Subiect: Re: Concurs Mama si copilul Sam Mar 26, 2011 6:58 pm | |
| Euuuuu?Vai multumesc Silvia esti o draguta... :jhgfd: Felicitari si voua fetelor iupi | |
|
| |
oanaelena Mamica Senior
| Subiect: Re: Concurs Mama si copilul Dum Mar 27, 2011 12:52 am | |
| multumesc muuuult pentru premiu [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] am trimis mesaj Silviei, la fel si Laura [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] muuuultumesc mult inca o data [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Concurs Mama si copilul | |
| |
|
| |
| Concurs Mama si copilul | |
|