Subiect: Concurs Mama si copilul Sam Mar 19, 2011 2:23 am
Rezumarea primului mesaj :
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] inpreuna cu Lumea-prichindeilor va invita la un super concurs!!
Perioada de desfasurare: 18 martie - 25 martie Cerinte: Fiecare participanta trebuie sa intre pe [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] si sa apese butonul de "like"/"imi place" sus in dreapta, cel propriu Facebook-ului. Sa intre pe forum apoi si sa ne spuna cu ce nume de Facebook au dat "like".
Sa scrie un mic comentariu legat de ingrijirea copilului lor: de ce considera ca au nevoie de produse cosmetice naturale, care cred ca sunt pericolele folosirii unor cosmetice cu chimicale etc.
Premiile puse in joc sunt urmatoarele: - Green Bar, sapun natural solid cu menta si continut ridicat de iod, indicat pentru toata familia - Baby Body Oil, ulei de corp natural fara uleiuri esentiale, special creat pentru bebelusi - Rose Bar, sapun natural solid cu trandafiri, special creat pentru femei - Baby Massage Oil, ulei de masaj natural fara uleiuri esentiale, special creat pentru bebelusi
Vor avea loc 4 trageri la sort! O tragere pentru fiecare produs! Un membru nu poate castigat decat maxim un produs!
Castigatorii trebuie sa trimita un mail pe adresa office[at]soapmill.ro cu nume, prenume, adresa din buletin. Toate costurile de transport prin posta romana cad in sarcina Soapmill. Premiile se expediaza in termen de 10 zile de la anuntarea castigatorilor.
Succes
Autor
nume : flory Localizare : zimnicea
Subiect: Re: Concurs Mama si copilul Dum Mar 27, 2011 1:01 am
felicitari fetelor
Alexandra Admin
Subiect: Re: Concurs Mama si copilul Dum Mar 27, 2011 2:14 am
Fetelor, dupa ce primiti premiile sa ne spuneti si voua ce parere aveti despre ele...
laura Moderator
Localizare : piatra neamt
Subiect: Re: Concurs Mama si copilul Dum Mar 27, 2011 4:36 am
waw....super ce ma bucur!!1!!!multumesc mult fetelor si nu in ultimul rand silviei
roxana Admin
Localizare : Constanta
Subiect: Re: Concurs Mama si copilul Dum Mar 27, 2011 4:39 am
multumesc mult acum am vazut
Alexandra Admin
Subiect: Re: Concurs Mama si copilul Lun Mar 28, 2011 12:51 am
felicitari fetelor, si nu uitati sa trimiteti mail...
nicoletadina Mamica Top Poster
Localizare : Bucuresti
Subiect: Re: Concurs Mama si copilul Lun Mar 28, 2011 1:33 am
felicitari
mamica_de_elina Moderator
Localizare : Mioveni
Subiect: Re: Concurs Mama si copilul Lun Mar 28, 2011 2:12 am
eu abia acum am trimis adresa,sper ca este in regula :jhgfd:
oanaelena Mamica Senior
nume : Oana Localizare : Piatra Neamt
Subiect: Re: Concurs Mama si copilul Lun Mar 28, 2011 3:50 am
eu de abia astept sa primesc sapunul [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] revin cu impresii [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
roxana Admin
Localizare : Constanta
Subiect: Re: Concurs Mama si copilul Lun Mar 28, 2011 2:25 pm
si eu am trimis multumim silvia
raluca Moderator
nume : Raluca Localizare : Piatra Neamt
Subiect: Re: Concurs Mama si copilul Lun Apr 04, 2011 1:02 am
felicitari fetelor
oanaelena Mamica Senior
nume : Oana Localizare : Piatra Neamt
Subiect: Re: Concurs Mama si copilul Mar Apr 12, 2011 10:22 pm
fetelor eu am facut un review la sapunul castigat...e suuuuper [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]