LUMEA PRICHINDEILOR
LUMEA PRICHINDEILOR
LUMEA PRICHINDEILOR
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

LUMEA PRICHINDEILOR

O LUME IN CARE ESTE PRETUITA INTELEGEREA , IUBIREA SI PRIETENIA

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Subiecte similare
Conectare
Utilizator:
Parola:
Conectare automată: 
:: Mi-am uitat parola
Ultimele subiecte
»  Manichiura 2010: trenduri coloristice
Tratamente pentru par T7241Mar Dec 13, 2011 9:32 pm Scris de laura

» Rochii de seara
Tratamente pentru par T7241Lun Noi 14, 2011 1:50 am Scris de nicoletadina

» Rochii inedite
Tratamente pentru par T7241Lun Noi 14, 2011 1:49 am Scris de nicoletadina

» Tot ce trebuie sa sti despre unghii
Tratamente pentru par T7241Lun Noi 14, 2011 1:46 am Scris de nicoletadina

» Cum îţi faci manichiură
Tratamente pentru par T7241Lun Noi 14, 2011 1:46 am Scris de nicoletadina

» Iti plac bijuuri hademade? Le confectionezi?
Tratamente pentru par T7241Vin Noi 11, 2011 2:03 am Scris de nicoletadina

» Imi place culoarea gri? Tie?
Tratamente pentru par T7241Sam Noi 05, 2011 2:27 pm Scris de nicoletadina

» Tinuta la servici
Tratamente pentru par T7241Sam Noi 05, 2011 2:25 pm Scris de nicoletadina

» Moduri originale de a purta o esarfa
Tratamente pentru par T7241Dum Oct 30, 2011 10:19 pm Scris de nicoletadina

» Machiaj de primavara
Tratamente pentru par T7241Dum Oct 30, 2011 10:19 pm Scris de nicoletadina

» Ce fel de bijuterii purtati?
Tratamente pentru par T7241Dum Oct 30, 2011 10:18 pm Scris de nicoletadina

» Stop caderiii parului
Tratamente pentru par T7241Dum Oct 30, 2011 10:17 pm Scris de nicoletadina

» Retete homemade pentru un par stralucitor
Tratamente pentru par T7241Dum Oct 30, 2011 10:17 pm Scris de nicoletadina

» Povesti si amintiri din vacantele noastre
Tratamente pentru par T7241Sam Iul 02, 2011 4:52 am Scris de roxana

» Concurs margele
Tratamente pentru par T7241Lun Iun 27, 2011 11:35 pm Scris de mamica_de_elina

Top postatori
nicoletadina
Tratamente pentru par I_vote_lcapTratamente pentru par I_voting_barTratamente pentru par I_vote_rcap 
roxana
Tratamente pentru par I_vote_lcapTratamente pentru par I_voting_barTratamente pentru par I_vote_rcap 
Alexandra
Lica.Irina
mamica_de_elina
flory
rahela
AlinaBubulina
laura
raluca
Cine este conectat?
În total sunt 12 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 12 Vizitatori

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 334, Vin Dec 31, 2010 6:59 am

Tratamente pentru par

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
nicoletadina
Mamica Top Poster
Mamica Top Poster
nicoletadina

Localizare : Bucuresti

Tratamente pentru par Empty
MesajSubiect: Tratamente pentru par   Tratamente pentru par T7241Lun Sept 06, 2010 2:27 am

Tratamente naturiste pentru par

Pe perioada verii, parul necesita o atentie deosebita. Are nevoie de mai multa ingrijire, hidratare si vitaminizare. Inainte de sezonul estival este bine sa scurtezi parul cu un centimetru pentru a-l improspata si a indeparta cea mai uscata portiune.

Acesta este si sezonul in care esti tentata sa incerci cat mai multe coafuri, sa-i schimbi culoarea sau sa-i faci permanent. Daca ai astfel de ganduri, trebuie sa stii cum sa-l protejezi inainte, in timpul si dupa procesul de schimbare la care il supui. Tratamentele naturiste sunt cele care dau cele mai bune rezultate sunt ieftine si usor de preparat.

Pentru parul uscat incearca o masca din doua galbenusuri, doua lingurite de miere, o lingurita de ulei de masline, o lingurita de maioneza sau iaurt. Totul se amesteca si se aplica pe parul curat apoi se acopera cu o folie. Se tine 30 de minute dupa care se clateste bine.

Aceasta masca o poti prepara in mai multe variante. Galbenusul de ou poti sa-l combini cu ulei de masline si cu 10 picaturi de tinctura de propolis. Pentru a o uniformiza mai usor, adauga la masca putin balsam.

Poti sa prepari singura un sampon din 2-3 galbenusuri, 30 ml rom si 10 grame ulei de ricin. Cu acest amestec se frectioneaza pielea capului, se lasa un sfert de ora apoi se clateste bine cu apa in care ati adaugat putin otet. In sampon puteti adauga extracte din plante precum hameiul, castan salbatic, coada soricelului, salvie sau menta.

Pentru parul subtire si fara volum preparati o masca din 50 de grame de argila verde, 5 picaturi de ulei de cimbrisor si 5 picaturi de ulei de masline. Amestecul se aplica pe toata lungimea firului de par insintand la radacina. Se lasa 20 de minute dupa care se clateste bine. Masca se foloseste o singura data pe saptamana. Volumul parului se poate obtine si daca va clatiti cu apa fiarta in care ati pus frunze de tei, flori de musetel sau urzica.

Pentru cresterea rapida a parului incercati o masca preparata la farmacie. Pentru 200 de grame de solutie aveti nevoie de 2 grame de colesterol, 2 grame de ulei de ricin , 1 gram de ulei de lavanda si 195 de grame de alcool etilic. Cu un tampon de vata umezit cu aceasta solutie se tamponeaza radacina parului. Nu se clateste. Parul se spala doar o data pe saptamana, inainte de aplicarea solutiei.

Daca intentionezi sa-ti faci permanent, inainte cu trei saptamani aplica pe par urmatorul tratament: 2 linguri de ulei de masline sau ulei de ricin, 2 linguri de miere si un galbenus de ou. Aplici pe parul spalat aceasta pasta si timp de 15 minute tine-ti capul acoperit cu o punga si un prosop. Cu ajutorul foenului incalzeste prosopul. Dupa ce a expirat timpul spala parul si aplica balsam. Aplica acest tratament la 2-3 zile. Evita uscarea parului cu foenul. Foloseste balsam dupa fiecare spalare.
Sus In jos
roxana
Admin
Admin
roxana

Localizare : Constanta

MesajSubiect: Re: Tratamente pentru par   Tratamente pentru par T7241Vin Sept 10, 2010 9:08 pm

offf mam saturat de caderea asta...am sancerc si de aici...sarumana nico.. :inimioara:
Sus In jos
nicoletadina
Mamica Top Poster
Mamica Top Poster
nicoletadina

MesajSubiect: Re: Tratamente pentru par   Tratamente pentru par T7241Vin Sept 17, 2010 8:08 pm

bafta roxy
Sus In jos
roxana
Admin
Admin
roxana

MesajSubiect: Re: Tratamente pentru par   Tratamente pentru par T7241Dum Noi 21, 2010 4:02 pm

Pe timpul iernii, parul are nevoie de o ingrijire speciala. Frigul, vantul, trecerea de la ger la caldura, caciulile care ne tortureaza podoaba capilara, toate pot duce la deteriorarea firului de par. De aceea, ne-am gandit sa-ti propunem cateva masti si tratamente naturale.

Masca pentru par cu miere si lamaie

Se amesteca o lingura de miere cu sucul de la o lamaie si o lingura de apa, iar compozitia rezultata se aplica pe par.

O alta varianta este cea cu miere si lapte sau smantana. Se amesteca doua linguri de miere cu doua linguri de smantana sau lapte, iar compozitia obtinuta se intinde pe par si se lasa sa actioneze 10 minute.
Balsam cu miere

Daca iti doresti sa ai un par moale si matasos, atunci ai nevoie de un balsam. Si ce poate fi mai bun si mai sanatos decat un balsam natural?
Sus In jos
nicoletadina
Mamica Top Poster
Mamica Top Poster
nicoletadina

MesajSubiect: Re: Tratamente pentru par   Tratamente pentru par T7241Dum Noi 21, 2010 5:34 pm

super roxy o sa l incerc si eu
Sus In jos
dya20
Mamica Nou venit
Mamica Nou venit
dya20

Localizare : Hunedoara

MesajSubiect: Re: Tratamente pentru par   Tratamente pentru par T7241Vin Ian 07, 2011 3:04 am

si eu am folosit multe retete luate de pe net si cam toate au esuat.cel putin daca vedeti pe undeva masca cu banane sa nu o incercati. abia mi-am spalat/clatit parul. dupa sampanare de 4 ori consecutiv cand mi sa uscat inca mai aveam ramasite de banane si abia cu piaptenul le-am scos si mi-am distrus parul.

ce am folosit si sunt foarte incantata e uleiul de ricin. e bun atat pentru cresterea parului, cat si pentru regenerare si anti--cadere.
Sus In jos
nicoletadina
Mamica Top Poster
Mamica Top Poster
nicoletadina

MesajSubiect: Re: Tratamente pentru par   Tratamente pentru par T7241Vin Ian 07, 2011 3:08 am

simplu dia uleiul?
Sus In jos
dya20
Mamica Nou venit
Mamica Nou venit
dya20

MesajSubiect: Re: Tratamente pentru par   Tratamente pentru par T7241Vin Ian 07, 2011 5:24 am

eu l-am amestecat cu galbenus de ou. cam 2 galbenusuri de ou pentru par mediu si unul pentru par scurt
si e foarte ieftin. in jur de 5 lei sticluta si o gasiti in farmacii.
il folosesc si pentru cresterea unghiilor si am auzit ca e bun si pentru cresterea genelor dar inca nu am incercat
Sus In jos
nicoletadina
Mamica Top Poster
Mamica Top Poster
nicoletadina

MesajSubiect: Re: Tratamente pentru par   Tratamente pentru par T7241Vin Ian 07, 2011 2:22 pm

merci dya pentru aceste inf Tratamente pentru par 172918
Sus In jos
dya20
Mamica Nou venit
Mamica Nou venit
dya20

MesajSubiect: Re: Tratamente pentru par   Tratamente pentru par T7241Vin Ian 07, 2011 8:07 pm

cu placere nico pup
Sus In jos
nicoletadina
Mamica Top Poster
Mamica Top Poster
nicoletadina

MesajSubiect: Re: Tratamente pentru par   Tratamente pentru par T7241Mier Mar 16, 2011 1:43 pm

nimic :astept:
Sus In jos
roxana
Admin
Admin
roxana

MesajSubiect: Re: Tratamente pentru par   Tratamente pentru par T7241Mier Mar 16, 2011 3:42 pm

pentru par uscat
* Se aplica o masca pentru par preparata din doua galbenusuri proaspete si 50 ml de bere. Se intinde masca pe par, se maseaza totodata si scalpul, se acopera capul cu un prosop si se lasa 30 de minute.
* Se clateste bine parul dupa spalare cu decoct de iarba mare, masand scalpul. Decoctul se prepara din 8 linguri de planta uscata la un litru apa.
* Se prepara o lotiune regeneranta din 3 lingurite de ulei de masline cald si doua linguri zeama de lamaie. Se pun intr-o sticluta, se amesteca bine si se aplica pe parul proaspat spalat, masand bine scalpul. Se acopera capul cu un prosop. Dupa 30 de minute se spala.
* Dupa spalare, se maseaza scalpul, umezind bine si firele de par cu infuzie din coada-calului, lumanarica si urzica. Infuzia se poate folosi si pentru calmarea scalpului iritat. Se amesteca plantele in proportii egale, se pun doua linguri intr-un vas de portelan, se toarna peste ele 3 cani de apa, se acopera si se lasa 15 minute. Se foloseste pe parul curat, dupa clatire. Se lasa sa se usuce de la sine.
* Se prepara un balsam din ou proaspat, o lingura de ulei de masline, doua linguri de suc proaspat de portocala sau lamaie, o lingurita de miere si se aplica pe parul proaspat spalat, masand bine scalpul. Dupa 10 minute se clateste cu apa calda.
* Se pun doua linguri cu zeama de lamaie sau otet in apa de clatire.
* Parul proaspat spalat se clateste cu infuzie de salvie, masand bine scalpul, pentru intarirea radacinii firului de par si pentru stimularea cresterii.
* Se prepara o lotiune din miere, otet de mere si apa calda. Se pun o lingurita de miere si una de otet la o cana de apa calda, se amesteca bine, se inmoaie pieptenele in lotiune si se trece de mai multe ori prin parul proaspat spalat. Dupa aplicare nu se mai clateste parul, ci se lasa sa se usuce de la sine.
* Se clateste parul cu infuzie de sovarv sau de urzica, pentru intarirea radacinii si pentru stimularea cresterii.
Sus In jos
nicoletadina
Mamica Top Poster
Mamica Top Poster
nicoletadina

MesajSubiect: Re: Tratamente pentru par   Tratamente pentru par T7241Mier Mar 16, 2011 4:08 pm

waoooooo merci roxy
Sus In jos
roxana
Admin
Admin
roxana

MesajSubiect: Re: Tratamente pentru par   Tratamente pentru par T7241Mier Mar 16, 2011 5:07 pm

hai fetele mai vrem noutati pusy
Sus In jos
nicoletadina
Mamica Top Poster
Mamica Top Poster
nicoletadina

MesajSubiect: Re: Tratamente pentru par   Tratamente pentru par T7241Mier Mar 16, 2011 6:55 pm

acum foloesc o crema cu gaz etc pt par
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Tratamente pentru par   Tratamente pentru par T7241

Sus In jos

Tratamente pentru par
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Retete homemade pentru un par stralucitor